Jump to content

Ierīces (kondicioniera) piesaistīšana pie androīda.


defs
 Share

Recommended Posts

Sveiki visiem! Pavisam nesen mājās tika uzstādīts jauns kondicionieris Daikin Perfera. Un tam jau ir iebūvēs wi-fi modulis, lai to lietu varētu piesaistīt internetam. Modēma vietā man ir planšete ar androīdu iekšā. Kad es tur ieslēdzu wi-fi, tad (iepriekš uz kond. pults jāspiež zināmas pogas), tad izdodas savienot planšeti va mobilo telefonu ar kondicionieri. Bet kā vienā, ta otrā ierīcē parādās uzraksts,ka nav savienojums ar internetu. Un tālāk nekur netieku.Telefonā uzinstalēju programmu, bet tā kondicionieri neredz. Nu it kā jau nav baigā traģēdija, ka neiet ar mobilo ta lieta, bet es beigās nebumbum-ko spiest tālāk? Nebūtu slikti, ja izdotos tie lietu palaist. Viss, kas par šo tematu pamācībā dots. Gan jau tur nekas nav sarēžgīts, bet es vienkārši nezinu. Paldies.1675609191427.thumb.JPEG.7840e2c79d3c9979be11205712c04d5a.JPEG

p2.jpg

p1.jpg

1675609530707.JPEG

Gan vienam, gan otram ir sim karte iekšā.

Link to comment
Share on other sites

Daikin siltumsūknim pirmajā reizē ir tā, ka telefonā jāatslēdz mobīlie dati, jābūt ieslēgtam tikai WIFI režimā, un tad visus iestatījumus saliek ko prasa.  Gan jau kondiškai tāpat jābūt.

Vai arī uzzvani Daikinam, visu paskaidros, izstāstīs.

Labots - kaads
Link to comment
Share on other sites

NU rīt jāmēģina zvanīt. Es domāju,ka es daru kaut ko nepareizi. Vai nu telefonā ir kaut kādi iestatījumi jāmaina.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 8 minūtēm , defs teica:

Vai nu telefonā ir kaut kādi iestatījumi jāmaina.

kurā aplikācijā konektējies ?

 

Pirms 5 minūtēm , e = d teica:

Ja tā krievu iekārta, gan jau sakarā ar sankcijām atslēgta pieeja.

Daikin Industries, Ltd. (ダイキン工業株式会社, Daikin Kōgyō Kabushiki-gaisha) is a Japanese multinational air conditioning manufacturing company headquartered in Osaka. It has operations in Japan, China, Australia, the United States, India, Southeast Asia, Europe, the Middle East, Latin America, and Africa.

Link to comment
Share on other sites

Daikin Online controller-šo mēģināju. Jo tur var redzēt ari enerģijas patēriņu. https://www.daikin.lv/lv_lv/faq/the-onecta-application-is-not-successful-in-connecting.html     un te lasīju, ka var būt problēmas ar pieslēgšanos. Ir telefonu modeļi, tad pa jaunu/vecu un tml. Man ir huivejs ar 10 androidu. 

Link to comment
Share on other sites

Piezvaniju uz daikin.lv-to pašu pateica, neko jaunu. Jābūt gan kondiškai, gan telefonam viena tīklā. Teica, ja (manā gadijumā planšete kā modems) tur jāiestata, lai planšete redz to daikinu. Jābut uzinstalētai programmai telefonā,kur seko norādijumiem. Manā gadijumā planšete redz to daikin, bet parādās uzraksts,ka daikin nav piekļuves internetam. Sekoju tajā programmā , kas tur tālāk jādara, nonāku lidz ierīces iestatišanai un tur parāda,ka tīklā nav neviens ierīces. Nu neko neesmu uz priekšu ticis.

Ieteica Onecta programmu.Neviena proga neredz to kondišku.

Link to comment
Share on other sites

pamēģini otrādi, izdali netu no telefona un uz planšetes uzliec Onecta Daikin aplikāciju. Varbūt Huawei truba kaut ko neatbalsta.

Vai paņem mobīlo netu uz laiku, testam.

Labots - kaads
Link to comment
Share on other sites

Tur vajag ievadīt mājas WiFi AP Settingus tam daikinam un viss aizies ( ja toč nav krievu versija, to ielikts kaut kāds krievu teksts).

Link to comment
Share on other sites

SS es piemēram neko neuzstādīju, pats viss salikās. man pat liekas ka neko tur nevar uzstādīt, bet varbūt maldos.

Labots - kaads
Link to comment
Share on other sites

Tam daikinam jau nav pogas, ko ievadīt.Man tikai tur tīkla nosaukums, tad key cipari. sākumā uz pults uzspiež tur zināmu kombināciju, tad uz paneļa sāk mirgot 2 gaisas diodes. tajā laikā jāveic savienojums. planšete smuki atrod to kondišku, ievadu to key un parādās uzraksts,ka savienojums izveidots. ierīcei nav interneta. ar to viss apstājas. tur kaut kas planšetē jāspiež. vienkārši man ari lapsis un telefons iet no planšetes un viss notiek.

 

varbut vajag parastu modemu nopirkt? tur nekas nav jāšpiež. ja daikins un telefons viena tīklā, tad vajag tai lietai aiziet. man tik nav saprotams kā ar planšeti neiet?

 

Link to comment
Share on other sites

Tev vajag WiFi AP un iekārtu no kuras konfigurēt daikinu. Divas lietas! Tam visam būtu jābūt manuālī aprakstītam.

Link to comment
Share on other sites

karoče, beidzam ar mēsliem ņemties. to progu izdevās palaist. ir tā,ka ar planšeti vispār nekas nav jādara. planšete tikai kā modems dod internetu. telefonā palaiž aplikāciju un tur beigās prasa modemu. es atzimēju un tad wi-fi paroli. pati onecta man nepatīk. daikin lv teica,ka tur var kontrolēt enerģijas pateriņu-to es neredzu. man tur parāda, ka šodien 16,8kw. kas tas tāds? man tāds patēŗiņš diennaktī nav, tekošo pateriņu neredzu (nerāda). karoče -mēsls tā proga. un tā , kur tas pirksts ikonā-tā vispār neatrod manu iekāŗtu, tikai muļļajas uz riņķi un neko nevar atrast. ar to beidzam. varbūt kādam noder, bet man ne.

Link to comment
Share on other sites

tāda vadība noder tam, kam kaut kur vasarnīca. izdomā braukt brīvdienās atpūsties un tad iesledz siltumu/aukstumu, ko vajag tajā brīdī. man te dzīvojamās telpās , kad ir sals, tad pastāvigi jābūt ieslegtam siltumam, lai telpas neatdziest. ja gadijumā laukā siltaks būs, bet prasās telpās siltāks, tad var uzlikt uz taimeri, lai kādu bridi ātrāk ieslēdzas tā lieta. tā kā tā mobilā vadiba īsti pat nav aktuāla. man vairak interesēja enerģijas pateriņu pavērot. un tad enerģijas patēriņu var pavērot ar tīklā slēdzamo w-metru. vienkārši šitam aparātam tas wi-fi jau bija iebūvēts, tāpēc gribējās izmēģināt, cik tas labs/slikts.

Link to comment
Share on other sites

re kur rāda aplikācija enerģijas patēriņu pa stundām, nedēļu vai gadu.

var arī grafika veidā to aplūkot. Ko rādīs kondicionieris, pateikšu pavasarī, kad palaidīšu to.

rāda precīzi, salīdzināju ar ST.

image.png.9ce1c6666f500538fab072c43a788843.png       image.png.8957f453731701845fd163f284e591a6.png

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...