Jump to content

Scorn ir vizuāli iespaidīga vilšanās


Vito Ventura
 Share

Recommended Posts

Īsumā par spēli varētu teikt, ka tās veidotāji visus pieredzes punktus ir ielikuši audiovizuālajā noformējumā un visu pārējo atstājuši novārtā. Jā, vizuāli spēle tik tiešām izskatās iespaidīgi un spēles pasaule tiešām izskatās kā no svešo un plēsoņu franšīzes, un es ne mirkli nebūtu pārsteigts, ja nākošajā svešo filmā redzētu šīs spēles pasauli. Tomēr ar katru minūti, spēlējot Scorn, arvien uzkrītošāk redzamas un dzirdamas ļoti nopietnas kļūdas.

 

 

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Es šo pašu viedokli jau biju dzirdējis no ārzemju apskatniekiem - es tiešām nesaprotu, ko cilvēki īsti bija gaidījuši no šīs spēles? Tak jau no pašiem pirmsākumiem bija saprotams, ka tas būs tāds casual atmosfērīgs survival-tipa gabals ar akcentu uz puzzle elementiem, kur primārais ir visual storytelling, un šaušana ir tikai papildinājums otrajā plānā lai iedotu papildus asumu. Un tieši tas arī beigās sanāca - tieši tādēļ arī brīnos, ka cilvēki runā tā, it kā būtu gaidījuši kaut kādu Painkiller vai Doom hardcore arēnas šūteri, vai sazin ko vēl. No kā īsti radās tādas ekspektācijas?

 

Vienīgais, par ko varu piekrist, ir ka drusku par daudz sasolīja saistībā ar pasaules izmēru un gameplay veidu, liekot domāt, ka tā būs vairāk open-ended/exploration stilā ieturēta. Bet atskaitot to - manuprāt pietiekami normāla, lai pagaidītu kādu pusgadu, un tad nopirktu uz Steam sales par trešdaļu cenas...

Labots - Artanis
Link to comment
Share on other sites

Vito Ventura

Es negaidīju Painkiller vai Doom stila šūteri. Es gaidīju atmosfērisku pasaules izpēti, ik pa laikam noslaktējot pāris mošķus un izpildot kādu puzli. Bet spēle ir tālu no casual un kā jau video minēju, neskaitot vizuālo noformējumu, viss pārējais spēlē ir knapi viduvējs. Vajag baigos nervus, lai izturētu dažādos mīnusus un ja spēlē pat vienkāršākās lietas ir uztaisītas pavirši, manās acīs spēle ir izgāzusies, vienalga cik iespaidīgi tā izskatās.

Link to comment
Share on other sites

Es jau sen vairs neko jaunu un labu negaidu, spēlēju pārsvarā 10+ gadus vecas spēles. Ko var gaidīt no šitāda užasķika? Simtreiz labāk ir ento reizi pārspēlēt piemēram Resi4.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Video sākumā, kur piemini x gadus vecu traileri, gadījumā nejauc Scorn ar Agony? :D 

 

Scorn: 

 


Agony:

 

Kādu laiku atpakaļ abas divas šīs spēles manu interesi uz īsu brīdi paķēra, bet jo vairāk par tām ir redzēts/dzirdēts/lasīts, jo vairāk saprotu, ka pat par brīvu neesmu gatavs tās pamēģināt.

 

Labots - itanium
Link to comment
Share on other sites

Mielestapa

Scorn nav vispār kāda noteikta sižeta, spēles vizuālais noformējums atgādina manu pirmdienas rīta ceļojumu pēc septiņdienu plosta uz pagasta bodi, pa ceļam satiekot kaimiņus, pagasta draugus un paziņas.

Link to comment
Share on other sites

Vito Ventura

@itanium nejaucu gan. Apskatu montējot vēl atkārtoti paskatījos Ebb Software YouTube kanālā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...