Jump to content

Bite Latvija shenanigans - pieredze?


Faustit
 Share

Recommended Posts

Labas dienas, vakaras un rītas.

 

Biedri ar BITE pieslēgumu, vēršos pie jums pieredzes apmaiņā. Jums arī sākuši biežāk zvanīt un izteikt piedāvājumus par internetu un tv? Kā ar citiem operatoriem?

Šodien beidzot mani sazvanīja Bite Latvija un kārtējo reizi piedāvāja savus pakalpojumus kā ļoti lojālam klientam. Jāsaka, ka katrs nākošais zvans paliek aizvien komiskāks, agresīvāks pieejā un savu spalvu pucēšanā. Pievērsiet uzmanību runai, interpunkcijai un jautājumiem, jo tieši tā Bite Latvija pārstāve* komunicēja (vārds mainīts).

 

Faustit: Jā.
Bite: Labdien, vai Faustit?
F: Jā, klausos.
B: Ļoti patīkami (beigās gan nebija, heh). Jums ir piezvanījusi Irēna* no Bites kā mūsu lojālam klientam būs taču pāris minūtes, ko veltīt patīkamai sarunai šobrīd ja?
F: Par ko tieši?
B: Nu vispirms es gribēju izteikt lielu paldies Bites vārdā, ka izmantojat tieši mūsu pakalpojumus un esmu sazvanījusi jūs ar foršām privilēģijām kā reizi tieši uz svētkiem, tāpēc arī gribēju uzdot pāris jautājumus. Sakiet kādu televīzijas pieslēgumu jūs šobrīd mājās tagad izmantojat?
F: Lūdzu, bez televīzijas piedāvājumiem. Šis ir jau kāds ceturtais zvans, kad Bite zvana un piedāvā man televīziju un katru reizi es saku "nē", arī šoreiz.
B: Ko tieši jums iepriekš piedāvājuši? Mums jau ir dažādi tie... pieslēgumi.
F: Gan Go3, gan pašus televizorus.
B: Mhm. Nu es par kaut ko citu zvanu. Nu lūk, un kāds pieslēgums tad šobrīd jums ir pieslēgts?
F: Jūs domājat televīziju? Nav televīzijas.
B: Mhm. Un ja gribās kādu jaunāko seriālu noskatīties, kur tad tādu saturu meklējat?
F: Neskatos. Nav laika.
B: Nu kaut ko jūs jau skataties vai teiksim tam pašam sportam sekojat līdzi vai ko tamlīdzīgu?
F: Tad tam ir YouTube un viss.
B: Nu es šaubos, ka YouTube jūs varēsiet teiksim tam pašam hokejam sekot līdzi, pareizi? Nav taču tādas iespējas.

..
B: Nu lūk, un kādas mājas internetu jūs šobrīd izmantojat?
F: Mums ir parastais DSL pieslēgums.
B: Kaut kāds vietējais?
F: Jā, vietējais, mājā piedāvātais.
B: Mhm. Un ja nav noslēpums, cik sanāk maksāt mēnesī par šādu pieslēgumu?
F: 5 EUR/mēn, kādi 50 vai 100Mbit, neesmu skatījies.
B: Mhm. Jā, jūs ģimenē esat vienīgais, kas izmanto internetu vai ir vēl kāds?
F: ... Visi izmanto internetu.
B: Nu jā, visi pieaugušie ja cik saprotu?
F: Protams.
B: Ā-ha. Nu skaidrs, sapratu jūs. Nu tad būsiet ļoti priecīgs, jo nu jau noteikti ziniet, ka mums Bitē patīk lutināt klientus ar foršām atlaidēm un šī te reize, protams nav izņēmums, jo nu jau kādu laiku mums ir parādījusies tāda televīzija "HOME3" un par cik tā ir satelīttelevīzija, tad šeit tas pārklājums ir 100%-īgs visā Latvijā, jo tiek uzstādīts šķīvis un signāls nāk uzreiz no satelīta, bet par to protams jāsatraucas nav, jo šo te uzstādīšanu veic meistars un tas ir bezmaksas ta kā to mēs no savas puses arī tā teikt uzsaucam. Un, kas ir forši šai te gadījumā, ka šī te televīzija ir ne tikai televīzija, jo bez 30 kanāliem jums ir iespēja skatīties jebkādu veida saturu mūsu bibliotēkā ja vai tas būtu sports, vai teiksim, tas pats.. filmas, seriāli, šovi ja, protams saturs ir ļoti jauns, katru nedēļu ir kāda pirmizrāde, ta kā droši ar ģimeni var taisīt kino vakarus. Un, kas vēl ir forši ir tas kad šajā televīzijā, nu teiksim ir divi-vienā - jūs variet skatīties gan vietvārtē, gan kanālu, gan arī papildus mūsu šo te bibliotēku un sanāk tā kad saturs ir ļoti jauns katru nedēļu ir kāda pirmizrāde tā kā jūs droši ar ģimeni varat taisīt kino vakarus. Un vēl protams forši ir tas kad, nu sanāk tā kad, teiksim kā jau es teicu var taisīt kino vakarus un attīšanas funkcija ir visiem kanāliem. Sanāk, ka jums pašiem nav nekas jāieraksta. Nu lūk un šāda televīzija standartā maksā 20EUR, bet protams kā jau es teicu es jums zvanu, ar foršām privilēģijām, ja, un jūsu gadījumā šī te televīzija izmaksās jums 9.99, ar visu PVN, un, protams, šeit ir iekļauts iekšā šis te mūsu bibliotēka, gan visi mūsu kanāli ja, ta kā cenu ziņā arī ļoti forši un jau es teicu, to uzstādīšanu veic meistars, kas ir bezmaksas, ta kā par to jums jāuztraucas nav. Nu lūk, protams mājas internets arī mums ir šobrīd ar milzīgu atlaidi tā arī sanāk uz pus cenu zemāka, apaļi 9EUR ar visu PVN un tas ir stacionārais rūteris, kas pieslēgts pie elektrības un darbojas kā Wifi ta kā ja jūs izvēlaties teiksim kā komplektu, tad kopā televīzija + internets jums izmaksātu, sanāk, tie ir, šie te, 18.49 EUR ar visu PVN. Nu lūk, lielisks variants sanāk, pareizi?

F: Kā to ņem.
[klusums]
B: Jūsu gadījumā arī, tad jums būtu teiksim, ne tikai televīzija bet arī papildus vietvārte, kur jūs varētu skatīties kaut kādus seriālus, šovus, filmas jaunākās no kino. Ir mums tāds kanāls arī 3FILM, kur iet filmas visu cauru diennakti tur iet jaunākās filmas, ja, un tur arī nav komercreklāmas, tas nozīmē, ka jums nav jāskatās Maximas vai Dormeo saturs ja, pa starpu filmai, ta kā šis mums arī ir ļoti iemīļots kanāls ir.
B: Nu būtu taču foršs šāds variants?
F: Man personīgi, droši vien, ka nē, jo televīziju neskatos un internets jau daudz lētāk sanāk nekā Bites piedāvātais.
B: Nu labi, tad jūs variet izvēlēties televīziju vienu pašu un šeit jau jums nav obligāti jāskatās tie kanāli. Jūs varat skatīties visu, kas ir bez kanāliem. Un te papildus mūsu bibliotēku.
F: Nē, šoreiz, šoreiz nebūs.
B: Nu sakiet godīgi uz doto momentu ja jūs teiktu "jā", jūs kaut ko zaudētu?
F: Naudu (smejos). Es neskatos tv.
B: Nu jūs taču maksātu par pakalpojumu ko jūs izmantojat ikdienā nevis pa tukšu gaisu, (uzstājīgi) un jūs ģimenē neesat viens, noteikti būs kāds kas skatīsies, kuram patiks.
F: Uz doto brīdi, šaubos.
B: Mhm.
B: Nu skaidrs, paldies par sarunu, visu labu.

F: Visu labu.

 

image.thumb.jpeg.79fa1db336d4b5735478735776e21c77.jpeg

Labots - Faustit
typo
Link to comment
Share on other sites

Pirms 10 minūtēm , Faustit teica:

Kā ar citiem operatoriem?

Dievs nedod, ja man LMT atļautos zvanīt un kaut kādus mēslus piedāvāt. Bitei iekš lietotāja profila mājaslapā varbūt ir kāds ķeksis, ar kuru var atteikties no šādiem zvaniem? Vai vismaz nākošā zvana laikā paprasi, lai tavu numuru izņem no SPAM listes. 

 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 9 minūtēm , Stasss teica:

Man jau pie otrā jautājuma par televīziju būtu....pī pī pī..😁

Arī ir bijuši ar pī pī pī. Šoreiz uzklausīju.

 

Pirms 14 minūtēm , Artanis teica:

LMT

LMT neesmu izmantojis kopš OKartes laikiem. Būs jāizmēģina. 👍

 

Link to comment
Share on other sites

TasEsmuEss

LMT arī diezgan uzstājīgi ar savu televīziju, bet nu 2x gadā tos zvanus pieciešu. Tomēr veca sarunāta atlaide pie viņiem, kuru negribas pakāst.

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Ir zvanījuši un piedāvājuši , atkratos sakot , ka uz 1,5 gadu esmu piekalts pie LMT .

Link to comment
Share on other sites

no janvāra celšot tarifus. bossmenam pagājušo nedēļu epasts pienācis esot. ja tagad bezlimits biznesa diezgan salds (6.66eur), jau sākot domāt iet prom.

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, Faustit teica:

Mhm. Un ja nav noslēpums, cik sanāk maksāt mēnesī par šādu pieslēgumu?

Visos šādos zvanos, ne tikai no Bites, ir šis maģiskais atslēgjautājums "..cik maksājat tagad?" Pret šo jautājumu vajag attiekties ļoti "nopietni", izgaršot un nosaukt cenu zem iedomātās sapņu cenas. Parasti saruna tad arī beidzas, vai arī - notiek brīnums.

Labots - ggg97
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Pirms 11 minūtēm , TasEsmuEss teica:

LMT arī diezgan uzstājīgi ar savu televīziju, bet nu 2x gadā tos zvanus pieciešu. Tomēr veca sarunāta atlaide pie viņiem, kuru negribas pakāst.

Savulaik arī Bitē bija vērienīga atlaide, līdz viņi nolēma to konkrēto tarifu slēgt un atcēla.

 

Just now, AlCohol teica:

no janvāra celšot tarifus. bossmenam pagājušo nedēļu epasts pienācis esot. ja tagad bezlimits biznesa diezgan salds (6.66eur), jau sākot domāt iet prom.

Moar.

 

Pirms 1 minūtes , ggg97 teica:

Visos šādos zvanos, ne tikai no Bites, ir šis maģiskais atslēgjautājums "..cik maksājat tagad?" Pret šo jautājumu vajag attiekties ļoti "nopietni" un nosaukt cenu zem iedomātās sapņu cenas. Parasti saruna tad arī beidzas, vai arī - notiek brīnums.

Tieši par to iedomājos pēc sarunas, bet nosauktais cipars ir pareizs - 5EUR/mēn par 100Mbit, tāpēc droši vien piedāvāja 9EUR par 4G rūteri.

 

Link to comment
Share on other sites

Bite smērē intensīvi to Go3 iekšā. Ir zvanījuši. Cik bij lietots (3 mēneši bezmaksas), netika atzīts par labu esam, un paliku pie Netflixa.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 48 minūtēm , AlCohol teica:

no janvāra celšot tarifus.

Pie šādām elektrības cenām, kaut kur viņus var saprast. Kā nekā elektrība ir viņu viss.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 5 minūtēm , ggg97 teica:

Pie šādām elektrības cenām, kaut kur viņus var saprast. Kā nekā elektrība ir viņu viss.

Un kas notiks, ja visi pārsēdīsimies elektriskajos ratos..? Ķeguma saražotais būs dārgāks par zeltu.

Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , Faustit teica:

Nu lūk, protams mājas internets arī mums ir šobrīd ar milzīgu atlaidi tā arī sanāk uz pus cenu zemāka, apaļi 9EUR ar visu PVN un tas ir stacionārais rūteris, kas pieslēgts pie elektrības un darbojas kā Wifi ta kā ja jūs izvēlaties teiksim kā komplektu, tad kopā televīzija + internets jums izmaksātu, sanāk, tie ir, šie te, 18.49 EUR ar visu PVN.

 

Zinu pāris cilvēkus kas šo ir paņēmuši par šādu cenu. Atsauksmes tik tās labākās. Kas Jums tieši par iebildumiem pret Bites piedāvājumiem?

Link to comment
Share on other sites

Savā laikā bija tā, kad pērkot bites karti, bites tīklā sarunas bija bez maksas. To reklamēja, ka nu mūžīgi tā būs tiem kam ir tāds tarifs. Kaut kad tomēr tāds tarifs beidzās. Pērkot pie LMT telefonu, lai karti dabūtu kā nano-sim vieglāk bija pāriet LMT tīklā, jo mazpilsētā vairs nav Bites salona.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 29 minūtēm , raivix95 teica:

Un kas notiks, ja visi pārsēdīsimies elektriskajos ratos..? Ķeguma saražotais būs dārgāks par zeltu.

Šis jautājums ir atkal ārpustēmas. Ķegums un citi lielie HESi galugalā pieder valstij.  Neesmu kursā, tāpēc naivs jautājums. Vai nav tā, ka HESos saražoto elektroenerģiju valsts (nosacīti, caur sev piederošo kapitālsabiedrību) saviem iedzīvotājiem var pārdot par jebkuru cenu, arī zemāku, kā biržā?

Labots - ggg97
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

43 minutes ago, ggg97 said:

  Neesmu kursā, tāpēc naivs jautājums. Vai nav tā, ka HESos saražoto elektroenerģiju valsts (nosacīti, caur sev piederošo kapitālsabiedrību) saviem iedzīvotājiem var pārdot par jebkuru cenu, arī zemāku, kā biržā?

Jā, manuprāt lielu šķēršļu nav. 

Turklāt tādi HESi kā Kauņas HES/ Kruonis HAES komplekss,  Pļaviņas, Ķegums, Rīgas HES tiek izmantotas frekvences iestatīšanai utt lietām, ne tikai peak load utt fīčām. 

T.i, svarīgi Baltijas energosistēmai utt.  Krievijai bik ar. Nez kā tagad.

 

Link to comment
Share on other sites

pirms 3 stundām , Māšuks teica:

Zinu pāris cilvēkus kas šo ir paņēmuši par šādu cenu. Atsauksmes tik tās labākās. Kas Jums tieši par iebildumiem pret Bites piedāvājumiem?

Pretenzijas ir tajā, ka visiem aģentiem jau tika atbildēts, ka neinteresē, bet turpina zvanīt un plīties virsū. Tiem cilvēkiem, kam interesē un ir nepieciešamība, piedāvājums ir labs, piekrītu.

Link to comment
Share on other sites

pirms 10 stundām , ggg97 teica:

Vai nav tā, ka HESos saražoto elektroenerģiju valsts (nosacīti, caur sev piederošo kapitālsabiedrību) saviem iedzīvotājiem var pārdot par jebkuru cenu, arī zemāku, kā biržā?

Tā nav, tāpēc, ka esam biržā. Tad kāds īpašs ārkārtas likums jāpieņem.

 

Man sievai arī jautri iet ar tām bitēm. Kā grib iet kaut kur citur, tā uzrodas īpašais piedāvājums. Protams, tikai uz gadu.

Šogad arī pēc tā gada, zvana piedāvā kaut ko. It kā jau izdevīgi, internets bezlimita un tml. Sieva viņu pašu standarta  piedāvājumā atrada lētāku variantu, kas viņai derēja (nevajag to bezlimitu internetam) Tur gan biteniece ņēmās, ka viņa taču daudz internetu lietojot un tml., visādi centās.

Cik skatījāmies, cenas jau bitei, vismaz standartā, labākās bija. Priekšapmaksu neskatījāmies.

 

LMT man nezvana, ne ar ko neuzplijas. Bet nu man tā pat internets no viņiem pa lēto.

Link to comment
Share on other sites

pirms 10 stundām , Achat teica:

tiek izmantotas frekvences iestatīšanai utt lietām

Pašlaik mēs balstamies tikai uz krieviju frekvences ziņā. Mūsu jaudas ir diezgan niecīgas. Jā, mēs tur kaut ko nedaudz piepalīdzam. Ja nu kāda avārija krievijas pusē vai tml., gan jau varētu arī paši noturēt.

Jā, pīķus, cik var, HESi sedz. Arī TECi. Ja vien kaut kur nav lētāka elektrība. Ja Daugavā ļoti daudz ūdens (pavasarī), tad jau ne tikai pīķus sedz tie HESi. Nākas arī, diemžēl, laist pāri.

No 2025. gan plānojas no krievijas atslēgties. Tad mums (Baltija) te būs pašiem pilnībā viss jāregulē. Būs interesanti.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Pacelšu fofiku.

Aiz neko darīt (krieviski ir teiciens stradaju x...), S21 (pieslēgts Bitei), aizbraucu līdz prezidenta pilij.

5G emblēma tā arī neparādijās.

Setupos viss ok, SIMs nullīte...

Idejas?

Labots - M@R$$
Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , ju teica:

Vai 5G nav savs specifisks tarifs/pieslēgums?

Domā? Nu mosh rīt jāuzjautā Bitei...

Link to comment
Share on other sites

Nu Samsung paši saka tā:

Citēt

1. 5G datu plāns un jūsu operatora SIM karte

Ja jūsu tālrunis neizveido savienojumu ar 5G tīklu, kaut arī tas atbalsta 5G, iespējams, jūsu datu plānā nav iekļauti 5G pakalpojumi. Jūs šo pakalpojumu varat izmantot tikai tad, ja abonējat 5G datu plānu, ko nodrošina tīkla pakalpojumu sniedzējs.

Konsultējieties ar savu operatoru, lai uzzinātu, vai jums ir pareizais datu plāns. Kā arī, pārliecinieties, vai izmantojat SIM karti, kas bija iekļauta tālruņa komplektācijā, vai operatora nodrošināto SIM karti, kas ir saderīga ar 5G. Vecākas SIM kartes var nebūt saderīgas ar 5G plāniem.

 

  • Patīk 2
  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...