Jump to content

Hisense, VIDAA un Go3


Insekc
 Share

Recommended Posts

Hisense SmartTV ir ar dažādām OpSistēmām - Roku, VIDAA un Android. Šoreiz jautājums par VIDAA. Vai VDAA AppStore ir Go3 aplikācija? Netā neizdevās atrast aplikāciju sarakstu. Varbūt kādam mājās ir Hisense SmartTV ar VIDAA un var noskaidrot par Go3.

 

Zinu, ka Hisense nav pats labākais TV, bet Tv vajadzīgs lauku variantam (budžeta variants). Ja kādam ir piedāvājumā kāds Smart TV (37" - 43" ), izskatīšu visus variantus.

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, Insekc teica:

Vai VDAA AppStore ir Go3 aplikācija?

https://palidziba.go3.lv/article/tehniskas-prasibas/

 

nav. vienīgi var mēģināt castot vai caur pārlūku. vai tomēr nopirkt tv ar android..  to pašu hisense ar android, xiaomi, tlc un nemocīties ar draņķa hisense vai arī paņemt papildus kastīti un to izmantot.

Labots - CAP
Link to comment
Share on other sites

kojots66
pirms 2 stundām , Insekc teica:

kādam ir piedāvājumā kāds Smart TV (37" - 43" ), izskatīšu visus variantus.

Te būs,ar šo nebūs galva jalauzī  https://220.lv/lv/sadzives-tehnika/televizori-un-piederumi/televizori/televizors-gazer-tv43-us2g?id=7184265 vainu  https://220.lv/lv/sadzives-tehnika/televizori-un-piederumi/televizori/televizors-gazer-tv43-fs2g?id=7180650 Šo pats personīgi ir palīdzējis uzstādīt...OS normāla! 7.1 And. Tv atbalst sataļuku-ja rubī Krievu valodu,var tv buķeti palielināt ar krievu kanāliem-nu vismaz par 10 !

Labots - kojots66
  • Patīk 1
  • Kādas šausmas! 2
Link to comment
Share on other sites

Laikam būs jāņem Gazer 43 FS2G. Laukos man 4K laikam nevajag. Un parastais (ne TV) androids tomēr ir fleksiblāks par visādām VIDAA, WEB OS u.t.t.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 35 minūtēm , base7 teica:

Gazer

https://www.gazer.com/lv/

 

zīmols britu, bet nu hwz kāda izcelsme:D bet nu no plusiem.. ir oficiāli LV servisa centri/lapa utt..

 

nelaime gan tam tv būs android versija, ne pats android kā tāds..  te būs vietā teiciens.. skopais maksā 2x 

Labots - CAP
Link to comment
Share on other sites

Pirms 16 minūtēm , CAP teica:

 bet nu no plusiem.. ir oficiāli LV servisa centri/lapa utt.

ja pat TET tirgo tādu, tad ar servisu jābūt +- labi

Link to comment
Share on other sites

Kaut kā, kautrīgi, noklusēti parametri kas būtiski TV- max spilgtums un kontrasts. Lai gan, ja pameklē internetā, tad var atrast . Nu pa savām naudām, ja budžets knaps, būs labs ja kārojās iebūvēta androida. Es gan  labāk atsevišķu android kastīti . Lai gan... ja signāls no antenas vai kabeļa , bet kā piedeva kaut kas no interneta, tad jau ,varbūt (?) labāk ar iebūvēto androidu. Atsevišķas kastītes, kurām ir arī kabeļa ieejas, nav baigi izplatītas/nav liela izvēle.

Link to comment
Share on other sites

Nu man ir Philips TV bez Smārta+vuplus kaste(ar Btkom kabeli)+x96max androīdkaste.

Bet to x96max tikai reizēm izmantoju. Nu slinkums visu laiku pārslēgties starp vu+ un Android.

Link to comment
Share on other sites

kojots66
1 stundu atpakaļ, base7 teica:

Gazer.

Info vēsta -kā šie lēnām izsitās  tirgū -ee ka lai sak, BeSK tāpatās,pagaidam pa lēto -ja izsitīsies tad cena būs!

Nemelošu par BeSK skruvjumašīnu nevaru sūdzēties,profesionālis neesu,bet dzivokli izremontējām pilnībā .Skruvmašīna dabūja trūkties-pus gadu un kalpo vēl joprojām! Vienkārši jadomā ar galvu ko ar viņu var darī-flīžu līmi nemiksēju!Krāsas,skrūves nu ta kadu sarūcējušu prieksmetu ar drāšubirsti,pulēšanas...! 

Labots - kojots66
Link to comment
Share on other sites

Nu tā viņš ir, ar to pārslēgšanu. Man , arī, kad nebiju ticis pie NORMĀ IPTV bija VU+ un android kastīte. Tagad, kad ir IPTV (normāla, bez aizturēm, ar HD un UHD) , tā tas VU+ ''krāj putekļus''. Protams, ja kam nav normāls (ātrs , kabeļ) internets, tad šāds variants nav labākais. Faktiski TV strādā kā monitors ( kaut vecs LG 39 collu, bet šim iekšā ir matrica kuru lietoja arī Sony, ne LG ražojums). Neredzu vajadzību mainīt tv (varētu jau būt lielāks, bet..) . Nu laikam mainīšu tik tad kad būs cilvēcīgā (??) cenā tv , kam microled. Pagaidām šiem jau kosmiska cena, bet OLED arī sākumā maksā laikam vairākus desmitus tūkstošus. Nu , vai arī mans vecais aizies ''labākos medību laukos''. Viens ir skaidrs - jaunajam ir jābūt ar kār'tigu spožumu un kontrastu, jo visādi kam spožums tipa ''300'' nu dabā salīdzinot ar tiem kam ap ''500'' ir ''draza''  Vienīgi, laikam OLED , kam salīdzinoši neliels spožums pret augstā plaukta parastajiem ( tipa Samsung Q), ir labāki, jo nodrošina, faktiski, bezgalīgu, kontrastu. Ja neskatās gaišā telpā, tad ir lieliska bilde.

Link to comment
Share on other sites

kojots66
Pirms 13 minūtēm , oxygen teica:

ja kam nav normāls (ātrs , kabeļ) internets

Nēzinu par jūsu normaliem kabelu internetiem,bet tai personai kurai palīdzēju uzstādīt šīs firmas tv -Personai ir mobilais internets ap 20mbt/s un iptv ir no alternatīvajiem laukiem uz IPTV progu uzlikta playliste ar visie nedēļas pārskatiem....vis darbojas normāli! Uz šo https://www.youtube.com/watch?v=a985MHWOEk8

Labots - kojots66
Link to comment
Share on other sites

Es no tādiem Gazer, Mantām utt izvairītos. Strādāju veikalā un tādus regulāri nesa uz remontu. Hisense, TCL ir pats minimums, ko var pirkt.

Link to comment
Share on other sites

Tie tipiskie viendieņi. Max pusotru gadu lieto to tm. Sāk nākt daudz reklamāciju un gazers pārtop par hvz ko citu tikpat neizsakošu 

Link to comment
Share on other sites

pirms 18 stundām , kojots66 teica:

laukiem uz IPTV progu

Intereses pēc uzliku pamēģināt uz playera , kam android tv. Sākuma neko, bet pēc brīža pilnīgi uzkārās . Nu griežas tipa lādē plūsmu un tas arī viss. Ir lielas aizdomas ka bezmaksas variants ir ar reklāmu, bet... tas manējas NVIDA Shild vai nu nemāk vai neļauj to reklāmu un tāpēc arī pakaras. Nu i nafig tādu programmu. Ja gribās bezmaksas , tad jau ott-play. Bez problēmām iet . Pats gan lietoju , ikdienā , Tivimate. Kaut maksas bet ir tās naudas vērta, jo neko labāku neesmu atradis. Vienīgais kas varēja būt .,kā ir IPTV - skats kad visas programmas kā flīzes. Nu noder kad milzīgā daudzumā ātri pārskriet ar acīm kas kur ir skatāms. 

 Bet par tie noname Ķīniešu TV- kamer kāds kantoris nav tirgū n-tos gadus, nav prātīgi pirkt. Skaidrs ka zemajai cenai ir kaut kas apakšā. Neba paši labākie komponenti un dārgākās tehnoloģijas. Skaidrs , ka daudzus brendus arī ražo Ķinā, bet , domāju, ka pasūtītājs tomēr pieskata tās ražotnes. Noname- fiksi notirgojam un pēcāk  ''kaut ūdens plūdi'', jo pamainām nosaukumu.

Labots - oxygen
Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, oxygen teica:

tad jau ott-play. Bez problēmām iet . Pats gan lietoju , ikdienā , Tivimate.

Man gan labāk par Tivimate patīk ott-play - abus padzenāju kādu nedēļu. Vienīgais mīnuss ott-play - nevar savu EPG avotu ielikt. :( 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 54 minūtēm , oxygen teica:

Skaidrs , ka daudzus brendus arī ražo Ķinā,

Tak lielāko daļu ražo Ķīnā. Vienkārši atšķirība ir tāda, dienas maiņā ķīnietis izpilda kādu populāra rietuma brenda pasūtījumu, bet nakts maiņā uztaisa tā zīmola lētāku kopiju.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 14 minūtēm , Racer teica:

Man gan labāk par Tivimate patīk ott-play - abus padzenāju kādu nedēļu.

Vēl labs esot ott-play by alex.

Link to comment
Share on other sites

Par to jau arī runājam (nejaukt ar ott player)! ;)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ja grib bezmaksas, tad viennozīmīgi 0tt-play ( ir līdzīga nosaukuma cits, ott player, bet .. pamēģināju, sāka karties, ott-play ir labāks). Tivimate bezmaksas nav jēgas, jo visi ''labumi'' maksas. Daži izmantojot uzlauzto versiju, bet , laikam kas ir iemontēts un ar lauzto sākoties visādas problēmas. Pat ja uzliekot , vēlāk legālo, bez pamatīgas tīrīšanas problēmas turpinoties. Nu tā tivimate patīk ka vari pats visu saregulēt kā labāk patīk un līdzīgi kā VU+.  Starp citu, tai IPTV programmai, kamēr vēl darbojās, neatrudu kur var kanāliem parslēgt skaņas celiņus katram kanālam atsevišķi ( un vai vispar var parslēgt).

Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , oxygen teica:

Nu tā tivimate patīk ka vari pats visu saregulēt kā labāk patīk un līdzīgi kā VU+. 

Ar viņu var izveidot pats favorītu sarakstus? Piemēram, mūzika/sports/filmas/seriāli un tamlidzīgi?  Līdzīgi kā VU+.

 

 

Uz ott-play ir tikai viena /favorīte/ grupa, kur var samest interesējošos kanālus, bet tad visi sajaucas (filmas ar mūziku utt.). Ļoti neparocīgi.

Link to comment
Share on other sites

Ja playlists ielādējās no kāda provaidera tad var , bet nedaudz viltīgi , ka šajā video. Ja playlists glabājas , tipa diskā, tad atliek tik parediģēt playlist un būs kas vajadzīgs (tie folderi , kas sanos, jau no nosaukuma playlistā).  Es izmātoju ielādējamo, jo manējam provaideram nepartraukti nāk klāt jauni kanāli- ja ko atrodu jaunu, labu, pielieku pie favorītiem.

    Visādā ziņā baigi elastīga programma. Ja negribās pirkt bezlimita (laikā, kur piecas licences) , tad var nopirkt uz gadu . Nu 5$ nav baisā nauda.  Vairs neatceros, bet laikam šai nav trial varianta. Vai nu bezmaksas ( diezgan bezjēdzīgi, ja nu vienīgi redzi izvēltnes) vai maksas kur ir visi tie labumi kāpēc arī nopirku.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

kojots66
pirms 4 stundām , oxygen teica:

Ir lielas aizdomas ka bezmaksas variants ir ar reklāmu,

Es ņēmu pro variantu un nejau vairs no google play -tika speciāli caur flesku pieinstalēts.Gan  zinat kur maksas variantu dabūt bez maksas! ;)  Nevar sūdzēties-daudz labāks par to otto player

Labots - kojots66
Link to comment
Share on other sites

kojots66
pirms 3 stundām , base7 teica:

Vēl labs esot ott-play by alex.

Jā ir bijis,ka vienam labi lido,redz iesaka un tas saka  ka nekujā!Ta paliekam pie varianta ko aparāts pienem!

Labots - kojots66
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...