Jump to content

Nezāles likvidēšana


Blondaiis
 Share

Recommended Posts

Blondaiis
Pirms 30 minūtēm , kaut_kaads teica:

 

Viņas tik stingri turās? Nekas labāks par lasīšanu nost diezvai būs, ja ir jau parautas āra, vai arī vairākas reizes frēzēt. Frēzēšana notiek ar rokas frēzi vai ar traktorīti un uzkari? Ja ar rokas, tad ir grūti, varbūt pasaukt traktorīti? Mums braukāja gar sētu ar mazo japāni kur ar lielo tehniku maz vietas, un esam ļoti apmierināti ar iznākumu, ap 20e stunda, bet nu stāvi un skaties.. 

Velēnas salīdzinoši stingri turās jā, ir kas ir pa virsu, ir kas ir iemalušās jau dziļāk zemē.

Frēzēšana notiek ar traktorīti jā. Pašam ir savs traktorīts. Domāju varbūt varētu ar šļūci vai ecētāju noiet pāri, nedudz novākt včibrikās velēnas kas ir palikušas un tad velreiz tieši pirms zālāja sēšanas uzfrēzēt, tad nobraukt ar rulli, nedaudz ar grābekli uzrušināt iesēt zālienu un velreiz ar rulli pāriet pāri.

Link to comment
Share on other sites

Ja pareizi iekopts, tad ir ne tik acu priecēšanai, bet arī relaksam. Nu pašam šogad ka ''persiešu tepiķis'' . Mīksts, bet zālīte īsa. Tika pļauts un laistīts regulāri. Vari gan pats basām kājām staigāt, gan , ja vajag , palaist mazu bērnu lai rāpo ja kāds viesos. Ja nekopts ( nopļauj ''pļavu'' divreiz gadā) tad... gan dursies kājas rugāji, gan skats nekāds pēc nopļaušanas. Nu, jā katru gadu pavasarī vajag aierāciju ( gan uzirdina, gan izvāc sūnu). Vienīgi, aierācija vajag tehniku , nevis  ''naglu kurpes'' Nu man pietiek ar elektrisko.

Labots - oxygen
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...