Jump to content

Ceļojuma maršruta plānotājs uz kartes- ieteikumi, varianti, pieredze?


kukuruku
 Share

Recommended Posts

Ahoi!

Iesakiet kādu ceļojumu plānošanas tūli, programmu utt.

Pa lielam interesē iespēja uz kartes salikt punktus ( ar saviem komentāriem, nosaukumiem), un pēc tam caur šiem punktiem izvilkt maršrutu (auto).

Ideāli, ja vēl varētu katram punktam iebakstīt tur pavadāmo laiku, un rezultātā dabūt +/- prognozējamu laika patēriņu dienai.

Varbūt esmu izliecies, bet google maps pati punktu likšana šķiet gana kretīniska procedūra (senāk bija vienkāršāk). Kā arī google laikam neļauj likt maršrutu vairāk kā no 10 punktiem.

Ir kādi ieteikumi, pieredze?

Link to comment
Share on other sites

AndrisBB

Braukšanai diezko nederēs, bet velo/pārgājieniem izmantoju Komoot. Arī LV diezgan daudz interesantākas vietas vai segmenti ir atzīmēti. Applikācija ir diezgan laba priekš navigācijas un strādā arī OK ar pulksteni/velokompi.

https://www.komoot.com

Link to comment
Share on other sites

kukuruku

Ok, paldies par info. My maps izskatās puslīdz sakarīgs. Kaut gan vienu maršrutu vairāk par 10 punktiem tāpat neļauj likt.

Ja vēl rādītu braucamā maršruta ilgumu un laiku- būtu eleganti. Bet nu jāpaburās- varbūt izdodas kaut kā sakabināt ar parasto google maps.

Link to comment
Share on other sites

AndrisBB

TomTom Route Planner atļauj likt cik vien punktus vēlies, arī laikus parāda cikos, kurā punktā, būsi atkarībā no korķiem utt. Atļauj izvēlēties laiku, cikos izbrauksi. Pielikt ekstra laiku pie katra punkta gan neļauj.

Saplāno un pēctam eksportē (Send to device) uz TomTom Go Androīda applikāciju, vismaz es tā daru. Google maps ir diezgan švaka tā navigācija, it īpaši, ja jāmauc pa ceļiem kur daudz joslas, nepārāda laicīgi uz kuru joslu pārkārtoties. TomToms ar to tiek galā lieliski.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...