Jump to content

Tomtom Go mutiski bridinajumi kaa?


INTRASERVERNET
 Share

Recommended Posts

Sveiciens biedriem. Gan jau ir kas lieto Tomtom Go un vares pateikt no savas pieredzes, ka butu jaiestata.

Saksu ar to, ka pasa sakuma savienojot telefonu ar masinu izmantojot bluetooth, palaizot muziku fona, nebija nekadu bridinajumu, vai ari muzika nebija fona (Precizi neatceros). Interneta meklejot atradu ka iestatijumos Audio Output jaiestada System Channel. To nomainot Tomtom Go ar muziku fona stradaja. Bet tagad interese, ka izveloties bridinajumi Visual - Sound - Verbal, mutisks bridinajums nestrada, tad ir pilnigs klusums. Varbut jus varat padalities, kads risinajims ir shim? Vai ari nestrada ar Latviesu valodas izvadi?51c34fbddcd88c9d469d90a98f978286.jpgb54237076564d836e7f4dee238a23977.jpg

 

Sent from my SM-N986U1 using Tapatalk

 

 

Link to comment
Share on other sites

AndrisBB

Parasti lietoju TomTom Go, bet tagad nekur neesu braucis, tapēc jau piemirsies kas tur ir. Be nu mutiskās instrukcijas strādā.

Pamēģini ieslēgt/izslēgt viņu pilnībā vairākas reizes. Es vienreiz biju uzlicis "Ivaru" prikola pēc. Nestrādāja, nu i nočortojos un braucu tālāk, tāpat īpaši neinteresēja, jo oriģinālās/angliskās spēlēja tāpat.

Tad vienu dienu sāku braukt, jau tiku uz motorweja un bļin Ivars ieslēdzas :D Tās latviskās instrukcijas nekam neder, apstāties ar nav kur, lai pārslēgtu atpakaļ. Tā nu nomocijos, kamēr tiku nost no motorveja, lai pārslēgtu atpakaļ uz oriģinālajām. 

Tapēc jā, no sākuma izmēģini vai Ivars tevi apmierina uz īsāka brauciena, kur nav jābrauc cauri sarežģītiem labirintiem uz šosejas.

Par mūziku nezinu, parasti klausos radio un viss strādā bez problēmām.

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Paldies par atbildi. Vakar eksperimenteju un izveloties Audio Output > Voice Call Channel nostrada mutiskais zinjojums. Bet jaatzist loti pavirsh, tads nekaads. Ieguvums nulle. Apple Maps loti patikami, ka tiek mutiski zinjots:"30mph atruma kamera". Tomtom zino:"Fixed camera".

Sent from my SM-N986U1 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

AndrisBB

Parasti tak pirms kameras viņš nospēlē "ding-dongu", atļauto ātrumu vienmēr stūrī uzrāda, un ja pārsniedz ātrumu, tad arī kautkādas skaņas izdveš.

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Ir, ir lidziga skanja pie tuvojoshas kameras. Bet vairak mulsinoshi, vai kamera vai atrums parsniegts. Teiksim ta man laikam neerta vieta izvietots telefons, lai nokertu atruma cik atlautais. Protams pilsetas 30 un uz motorway 70. Bet tas vairak domats, atvieglotu svesha vieta braucot.

Sent from my SM-N986U1 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

AndrisBB

Nez, es jau kautkā pieradis skatīties vairāk uz TomTom nekā uz zīmēm, kad brauc kautkādā jaunā vietā. It īpaši pa kautkādiem A ceļiem, kas iet caur ciemiem, jo visulaiku mainas, tad 20, 30, 40 un 60. Pāreju uz 20 jau vienmēr ievēosi, jo tad parasti zīmes 2 metru lielumā, bet no 30 uz 40 vai 50 ne vienmēr.

Link to comment
Share on other sites

AndrisBB

Es vairāk gaidu kad parādīsies pilnvērtīgs TomTom priekš Android Auto, uz CarPlay darbojas.

Beidzot viņi palaida TomTom AmiGo, bet tam vajag internetu.

Link to comment
Share on other sites

Uz ceļa zīmēm jāskatās, nevis akli uzticēties, ka elektronika visu izdarīs tavā vietā, navigācija ir domāta, lai varētu svešā vietā atrast galamērķi, nevis tikai mačīt pa ceļu uz priekšu, gan jau ka pateiks kad pabremzēt. Paļauties uz to, ka arī svaigākās ceļa /karšu/ izmaiņas nostrādās, ir tas pats, kas ticēt Herberta Velsa romānam "Pirmo cilvēku ceļojums uz Mēnesi". :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...