Litmanens 33 Posted March 31 Share Posted March 31 Sveiki, meklēju cilvēku, kas šo var salabot. Pie oficiālā dīlera jāmaina ar visu displeju. Meklēju cilvēku ar "pareizajām rokām" Flexgate problēma - slimība šiem kompjiem. Quote Link to post Share on other sites
DeteCtiV 2 Posted March 31 Share Posted March 31 Kad es par šo interesējos, tad visi servisi mani sūtīja 3 mājas tālāk. Neviens to neņemās darīt, jo čakars. Pats displejs esot trausls un atlīmēšanas procesā varot saplīst. Video, kā to izdarīt, gan ir - https://www.youtube.com/watch?v=bYtDVjYNxig&ab_channel=MasterLiu Es beigās nospļāvos un vedu uz MacMaster mainīt visu displeju. 1 Quote Link to post Share on other sites
INTRASERVERNET 55 Posted March 31 Share Posted March 31 Un cik izmaksas tev viss process? Man nav problema ar to bet gribetu nomainit stiklu. Kaut ka gadijies dabut mazu bukti, vai ka to saucas stikla.Sent from my SM-N986U1 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
DeteCtiV 2 Posted March 31 Share Posted March 31 Ja pareizi atceros, tad ~400 EUR sanāca ar darbu (pats darbs gan tur tikai kādi 20 EUR bija). Ja ir laiks gaidīt un nepieciešamie skrūvjgriežņi, tad var pats uzsūtīt Amazon displeju un nomainīt - nekas diži sarežģīts, sanāks kādus 60-80 EUR ietaupīt. Es gaidīt nevarēju, jo dators vajadzīgs darbam, tāpēc nācās pa dārgo Quote Link to post Share on other sites
INTRASERVERNET 55 Posted March 31 Share Posted March 31 Display nav vajadzigs, bet gan stikls ekranam janomaina. Tik leti nedomaju ka sanaks, 16" modelim vajag. Garantija ir vel Apple, bet diemzhel ne Apple Care Plus.Sent from my SM-N986U1 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts