Jump to content

Vai kāds šeit nodarbojas ar veco plastmasas detaļu/korpusu retrobrighting'u?


Artanis
 Share

Recommended Posts

Sumināti.

 

Ņemot vērā, ka ūdeņraža pārskābe, pat pērkot industriālā izmēra iepakojumus, ir diezgan dārgs prieks (it sevišķi ņemot vērā īso derīguma termiņu pēc atvēršanas), un priekš lielākām korpusu detaļām vajadzīgi pat vairāki spaiņi šīs mantas, šī hobija sastāvdaļa diezgan sit pa kabatu ilgtermiņā...

 

Varbūt kādam ir zināms kāds alternatīvs un cenas ziņā pieņemamāks produkts ar pietiekami augstu (>20%) peroksīda koncentrāciju? Amerikā, piemēram, tirgojas vairāku zīmolu lētie matu balinātāju krēmi, kuros ir 15-20% peroksīda, un kurus pietiek uz plastmasas uzklāt plānā slānī, lai panāktu tādu pašu efektu, kā iemērcot visu detaļu šķidrajā pārskābē. Joka pēc naivā cerībā apvaicājos Drogās par kaut ko no šiem matu krēmiem, bet tur, protams, pārdevējas labi ja zin, kurā plauktā matu krāsas vispār stāv, tā ka tukšs numurs.

 

Varbūt kāds var padalīties ar kādu recepti, vai kādu citu līdzīgu produktu, ko izmantot priekš retrobrighting'a?

Link to comment
Share on other sites

kaut_kaads

12e par 5l diezgan spēcīga koncentrāta ir dārgi?

Es domātu ka nē.

Tākā esmu liels "8bit puiša" cienītājs un esmu diezgan pazīstams ar viņa balināšanas metodēm, tad cik var manīt iekš video, diezko daudz viņš nelieto šo līdzekli proporcijās ar ūdeni, bet lai precīzāk zinātu jāskatās precīzi kā tur šķaida, un cik es saprotu pat lielāks uzsvars tiek likts uz UV gaismas esamību, dabīgu vai mākslīgu, tas jau atkarīgs no gadalaika..

Vienā no viņa video paskatījos, ka diezgan efektīvi esot 3% ūdeņradis + UV, kurš no 5l 35% kanniņas būtu diezgan lielā daudzumā saražojams, neesmu ķīmiķis, bet saprotu, ka ar ūdeni tak var šķaidīt.

Tad tik lieli trauki, ūdens, daudz saules un aidā!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...