Jump to content

VU DUO 4K SE


heatley
 Share

Recommended Posts

Neskaidrības ar uztvērēja HDMI(in) un ieraksta funkciju. Izmēģināju pieslēgt vu solo2   pie Vu duo 4k iekš HDMI(in) ieeju. Bilde un skaņa bija un veicu ierakstu. Bet pēc tam atskaņojot ierakstu nav skaņas. Tā pirmā neskaidrība.

Tad pamēģināju pieslēgt  tet. Sākumā, kamēr ielādējas , rāda zaļo  Helio bildi. Bet kolīdz aiziet kanāls, tā ekrāns paliek dzeltens un dzirdama tikai skaņa . Tad vēl pamēģināju pieslēgt PS3, tur vispār nav bildes ne skaņas.  Bet ir vēlme izlaist Tet helio caur Vu duo 4k, lai varētu veikt ierakstus .  Kādas idejas kā to panākt?

Labots - heatley
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Iegādājos GO3(sporta paku) bet ja vēlos skatīties dažādus kanālus, no dažādām ierīcēm,  rodas neērtības. Sanāk daudz pults pogu spaidīšana no smart tv uz  Vu duo 4k. 

Varbūt iespējams  datorā piedāvāto go3 online adresi  noreģidēt un iedabūt darbojošu iekš userbouquet faila un veiksmīgi skatīties?

Link to comment
Share on other sites

Rādās, ka bez variantiem. Tad sanāk, ka vairs neesi savā kontā  un neko nerāda.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

vienīgais ko var darīt, tāds caur d. variants pie hdmi in piekabināt home3 dekoderi, tam ieslēgt vēlamo kanālu un ielikt hdmi in favorītkanālu listē...

vēl var pieprogrammēt vu+ pulti pie tv un izrādas ka man vismaz ir backward compatibility t.i. es ar vu+ pulti varu bakstīt televizoru basic līmenī un ar tv pulti (sony/android) bakstīt vu+ advanced līmenī, man vu+ ir uz hdmi2 un nodefinēts kā "tv" uz pults, un tā ar tv pulti (vienu) var dancināt gan android tv (go3) gan vu+ kasti :)

ideāli būtu ja go3 varētu ar cam moduļiem darbināt, viasat vienu brīdi bija, ehh... bet teorētiski var nopirkt vtv maksas pakas un kautkādā kvalitātē dabūt go3 live sporta kanālus, bez arhīva.

Labots - Joiman
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...