Jump to content

IMEI bloķēšana


PircejsKurshIegrabas
 Share

Recommended Posts

PircejsKurshIegrabas

Sveiki visiem!

Pirms aptuveni gada nopirku ssā iPhone, pilnīgi jaunu - rūpnīcas plēvēs. Attiecīgi biju pirmais, kurš viņu aktivizē un no pirmā aktivizācijas brīža arī vienīgais lietotājs. Pie pirkšanas pārbaudīju vai nav bloķēts, vai ir tīrs utt. Atgriežoties šodienā, pēkšņi pazuda zona un vairs noslēdzas klāt zonai, izmisuma mēģinot tikt galā ar problēmu telefonā, netīšām uzdūros uz IMEI pārbaudi un atklāju, ka šobrīd iekārta rādās kā bloķēta. Zvani uz operatoriem ir bezjēdzīgi, viņi datu aizsardzības dēļ nevar neko izpaust ne kāpēc bloķēts, ne kas noticis - neko.

Telefonu pārbaudīju visas citas valstis, nekur nav bloķēts - tikai pie mums.

Attiecigi radās jautājums, tā kā visdrīzāk tas ir noticis tāpēc, ka cilvēks iekārtu bija iegādājies nomaksā un par viņu nemaksāja, nevis atvedis no Vācijas kā teica. Tātad, vai nemaksāšanas dēļ operators vispār ir tiesīgs bloķēt telefona IMEI? Vai nav tā, ka viņiem jāpiedzen ir nauda nevis jabloķē ierīce. Otrs jautājums, vai ir iespējams šādā situācija kaut kā atbloķēt iekārtu? (Ir saglabājies pārdevēja numurs, sarakste - bet numurs ir izslēgts)

Link to comment
Share on other sites

Nu vecīt, te cilvēki bez dzīvokļa paliek, lai gan ir labticīgie ieguvēji, bet tu par skaru iekārtu pārdzīvo... Tā ir, gribēji kā lētāk, sanāca kā parasti.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...