Jump to content

Vai forumā ir kāds RFID inženieris?


Artanis
 Share

Recommended Posts

Labs rīts biedriem!

 

Priekš viena no projektiem, kurus izstrādājam, ir parādījusies nepieciešamība paplašināt funkcionalitāti mūsu konstruētajiem un ražotajiem RFID radio moduļiem, bet ir izlīdušas šādas tādas detaļas specifikācijā, kur mūsu inženierim būtu nepieciešams pakonsultēties ar kādu vairāk zinošu. Vai forumā gadījumā nav kāds, kurš pats, vai kuram paziņu lokā ir kāds, kas nodarbojas ar RFID tehnoloģiju izstrādi un/vai programmēšanu?

 

Ja gadījumā kāds būtu ieinteresēts par pieklājīgām naudām veikt pāris konsultācijas - PM.

Link to comment
Share on other sites

Pa PM te cilvēks painteresējās - gribēju te iekopēt to pašu info, ko atbildēju, lai būtu skaidrāk, kas nepieciešams:

 

Mūsu firma ražo RFID karšu/tag'u lasītājus (tiek izmantoti rūpnīcās un birojos, kur darbinieki atčekojas par pavadīto laiku pie konkrēta darbagalda vai darba stacijas) - pašreizējo lasītāju uzbūvējām ap NXP MFRC522 radio čipu, un tas kalpo godam priekš 13.56Mhz Mifare savietojamo karšu (Classic, Desfire EV1, utml.) lasīšanas. Problēma tāda, ka parādījās viens klients, kurš savās ražotnēs lieto Legic Prime RFID kartes, un, kā zināms, Legic ir sava veida "Apple" starp RFID ražotājiem - savi proprietary radio moduļi, savi drošības sertifikāti, savi komunikācijas protokoli - nekā normāla un standartizēta, par ko būtu normāli pieejama dokumentācija.

 

Meklēju kādu, kam varbūt ir bijusi kāda padziļināta pieredze ar RFID identifikācijas radio moduļu integrāciju un/vai programmēšanu, kas varētu pakonsultēt par Legic čipu ieviešanu un darbu ar tiem. 

Labots - Artanis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pašam neliela pieredze ar mifare nfc kartēm, bet khm, nav vieglāk uzreiz domāt par to moduļu  nomaiņu, ja nav dokumentācija tad tak tur diezgan pamatīgs hardkors, saprast tur visus tos handšeikus, reverse enginēring. Viņi tak nav tik ļoti dārgi.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...