Jump to content

Mikrotik LTE12


Dejas karalis
 Share

Recommended Posts

Dejas karalis

Labs vakars!

 

Esmu sataisījis laikam nelabojamu kļūdu. Nesen iegādājos Mikrotik LTE12 rūteri. Viss strādāja lieliski līdz interface sadaļā kaut ko baigi sačakarēju līdz šādam iznākumam, kāds ir pievienotajā attēlā un nezinu ko darīt. Tāpēc lūdzu jūsu palīdzību ļoti. Caur wifi arī nekas nedarbojas. Pēdējais ko atceros, ko es liku interface lapā, tas bija subnetmask, kur laikam bija 255.255.255/24 (varbūt kļūdos).

No Googles informācijas, kas bija atrodams nesapratu īsti kā problēmu labot. Kā arī reset poga neko nepalīdz.

Ļoti ceru uz šī foruma palīdzību.

Mikrotik-lte12.jpg

Link to comment
Share on other sites

Lai nomestu Mikrotik uz factory settings, vajag izraut barošanas kabeli, tad nospiest un turēt reset pogu (ja konkrētajam modelim tāda ir), tad, joprojām turot nospiestu reset pogu, iespraust kabeli atpakaļ, un turpināt turēt pogu 3-4 sekundes (neturi ilgāk par 10 sec, jo tas palaidīs NetInstall režīmu priekš RouterOS remote install).

 

Vēl, kā @ieleja jau minēja - ar WinBox tu vari slēgties pie MAC (divreiz uzklikšķini uz attiecīgās šūmas discovery listē).

Edited by Artanis
  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Dejas karalis

Milzīgs paldies jums par palīdzību! Tiku iekšā caur MAC adresi. Uztaisīju full reset un viss aizgāja. Paldies!

Noteikti saglabāšu šo informāciju.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...