Jump to content

E-cigaretes kā Salt


Edzhua
 Share

Recommended Posts

Sveiciens!

 

Interesē veipotāju pieredze.

Sporta pēc smēķēju, bet jau vairāk kā pus gadu turējos pie iqos, ko esmu aizstājis ar Salt vienreizējām ecigaretēm, jo ir patīkams svaigs dūms bez nepatīkamām piegaršām.

Tas kas nepatīk, beidzās dienas laikā un maksā padārgi, - 5.9eur dienā nav ērti.

 

Jautājums, vai dārgie veipu tanki vai kādas modifikācijas ir iespējamas, lai veipa dūma garšu pielīdzinātu Salt ecigaretei, bez eļļas piegaršas, kas parasti ir veipiem?

Link to comment
Share on other sites

Pirms 56 minūtēm , Edzhua teica:

jā, var arī atmest, tā nav problēma, tikai tagad nav vēlmes to darīt,...

īsāk sakot atmest nespēj. tev pie narkologa caur ģimenes ārstu, lai būtu lētāk

  • Atbalstu 2
  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Es izmantoju šo, bet kūpinu bez nikotīna, es parasti to uzvelku, kad esmu nogatavojies kādai ilgākai mūzikas albuma baudīšanai, papūšu dūmus, lai ir, kur piesiet aci.

 

https://www.elementvape.com/geek-vape-aegis

 

Mazs, izmēros mazāks par Bentley atslēgām, var iekšā pildīt kādu šķidrumu vēlies, baterija man iet apmēram mēnesi, jo ļoti reti kūpinu. Draugs kuram šo ieteicu, jo negribēja vairs maksāt par Salt, ar vienu uzlādi kūpina apmēram 3 dienas, nav kaislīgs kūpinātājs, bet ar vienu Salt dienā viņam bija krietni par īsu. Cena ļoti laba, ap 25 EUR vietējos veikalos. Ietaupījums diezgan ievērojams.

 

Zemāk īss review:

 

Labots - Malis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

pirms 5 stundām , Edzhua teica:

kas parasti ir veipiem?

Neesmu tādu novērojis, salt arī nav vilkts. Lietoju Eleaf ELLO - S tanku. Man optimāls variants, coilu mainu reizi mēnesī vai retāk, izmaksas smieklīgas. Nezinu gan kā patreiz LV ir ar nikotīna šķidrumiem, nezinu ne cik maksā, ne kā pieejami. 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Paldies Gestapo un Malis. 

Jums šie varianti pīpējās tīri, bez eļļas piegaršas? Nevaru saprast vai tā piegarša ir dēļ sūdīga karsētāja, uzbūves, vai tā ir pa lielam visiem.

Man to nikotīnu nemaz ļoti nevajag, iztieku ar 3mg vai pat 0mg versijām.

 

Protams, ka smēķēt ir stulbi, bet ne jau par dzīves izvēlēm ir šis topiks, darbā nevar pīpauzēs izdzert 100g konjaka, vai darīt citas muļķības, es izvēlos pieturēties uzkūpināšanai, tikai atrodot pēc iespējas ekonomiskāko veidu, kas nesmird. Jā jau minēja, ir kur piesist aci kad pūš dūmus, rosina iziet ārā biežāk, raisa idejas, ļauj padomāt. Esmu smēķējis tabakas izstrādājumus padsmit gadus, to esmu atmetis, nemaz neprasās vairāk, bet process patīk.

 

Paldies par viedokli intraservernet, ļoti noderīgi zināt, ka 20 gadus biji naturāls idiots. Es vēl tikai kādus 17 esmu, no tiem jau 2 gadus esmu atmetis tabakas smēķēšanu, tā kā esmu vēl naturālāks idiots, bet nu man tavas domas pilnīgi neinteresē tajā jautājumā.

Labots - Edzhua
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

0 vilkt jau vispār nav problēmu, Jūrmalas štrāses Maximā ir vape šops, tur bāzes pa lētu naudu iet.
Bet nu eļļas garšu nevaru komentēt, varbūt pierasts, nezinu. 
Ja Tev ir kaut kāds mods, paķer to ello-s, iejauc biki un pakūpini, eksperiments kādi 25 eiro izmaksās. 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 47 minūtēm , Edzhua teica:

Jums šie varianti pīpējās tīri, bez eļļas piegaršas?

Neesmu jutis eļļu (glicerīnu), varbūt Tu baigi dūšīgi velc vai arī kāds maksimāli lētais šķidrums Tev iepirkts.

 

Es kūpinu to ko uzjauc mans radinieks, baigi labs un nekādas pretīgas garšas vai eļļas, vai kas cits. Kāda tur glicerīna/propilēnglikola attiecība nezinu un konkrēto garšu arī nepateikšu.

Pirms 39 minūtēm , Gestapo teica:

Jūrmalas štrāses Maximā ir vape šops

No turienes mans jaucējs arī kaut ko ik pa laikam iepērk.

 

Pēc komentāriem var spriest, ka ļoti daudzi perfekti pavada savu dzīvi bez kaitīgiem ieradumiem, pat kafiju noteikti nedzer utt. :D Domāju, ka lielākā daļa smēķētāju labi zina, ka tas ir kaitīgi un katrs izdara savu izvēli. Šeit cilvēks grib sevi bendēt pa lētāku naudu (un mazāk nikotīnu uzņemt), es padalos pieredzē. Domāju, ka mēs visi zinām, ka visveselīgāk ir nesmēķēt. 

Link to comment
Share on other sites

Es nerakstu topikā "pērku", es šeit meklēju pieredzi kas ko lieto, lai nopirktu pēc iespējas normālāku variantu, protams, jaunu produktu. Lietotu gumiju lietošana gan te dažiem labiem dāvājuši dzīvību, lai atrastu ieganstu ierakstīt tāpat vien :)

Saprotams, ka tā nav eļļa, tikai garšo pēc eļļas.

Šobrīd lietošanā IVG Salt šķidrumi, nebija baigi lētie, tie paši 6eur gabalā laikam maksāja 10ml. Varbūt ir labāki par šiem vai te vairs nekāda īpašā atšķirība nebūs?

Saltiem ir tie svaigie dūmi, kā tur saka, "ar aukstumiņu", tas laikam tajos visvairāk pievelk. Ar gataviem šķidrumiem var panākt līdzīgu efektu ar veipu vai tādi tikai jaucot veidojās? Šķidro slāpekli lūdzu nepiedāvāt no kannas piedzert klāt.

 

Ieleja, ja mācītos no med. personāla, tad te nemaz nebūtu topiks par veipu, bet par sēņu produktiem un citiem labumiem, par kuriem forumos parasti neraksta :D 

Kā reiz teica viens izcils reanimatologs, ja darbam netraucē, var lietot ko sirds vēlās.

Labots - Edzhua
Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Nezinu, ka tev @Artanis
bet pedejo reizi lai parstatu smeket lietoju Bupropion Zyban tabletes. Noteikti iesaku tiem kas tiesham velas parstat smeekeet.

Link to comment
Share on other sites

Nopīpēju gadus padsmit, pārgāju uz veipu un 2 gadu laikā atmetu pavisam. Sāku ar 6mg, samazināju pakāpeniski un beigās kādu pusgadu 0mg. Man bija Evic primo un Fuchai modi ar smok TFV8 tanku. Pēc pirmā mēneša šķidrumus jaucu pats. Tā sanāca daudzreiz lētāk, kā pirkt veipšopos vai DUS gatavos šķidrumus. Glicerīnu, propilēnglikolu un aromus sūtīju no UK. Litrs gatavas bāzes, bez aromiem, izmaksāja zem 9Eur. Tikai niHotīnu pirku no paziņām, toreiz vēl kaut kā iemanījās 100mg/ml dabūt. Tagad laikam vairs nav iespējams, nezinu. 

 

Tā eļļainā piegarša man ir bijusi kādas 3-5 reizes, kad pasūtīju no china lētākus "oem" iztvaicētājus. Pa kādu dienu, divām pazuda tā garša. Bet nu bija izteikti tehniskās eļļas smacenis. Ā - vēl arī eļļaina piegarša bija kanthal drātij, ja to kārtīgi neizkarsē pirms vates ielikšanas. A svaigumu, kā jau augstāk minēja, panāk ar 'garšām'. To izvēle ir ļoti milzīga, cenu diapazons arī. Es atradu ''savu'' garšu un neko citu nelietoju. Vēl divus paziņas ar veipošanu un to miksu 'nocēlu' no analogajām. :) 

 

Ā, aizmirsu piebilst - vilku es kā tvaikonis un vienu litru varēju caur plaušām izlaist, hmm.. Divos mēnešos laikam? Nudien neatceros precīzus daudzumus, bet zinu, ka cenas ziņā veipošana bija sīknauda! Salīdzinot ar paciņu cīgu dienā..

Lai veicas!

Labots - Msnikss
Link to comment
Share on other sites

Jums plaušās glicerīns nenosēžas?

Ir tāda diagnostika spirometrija, sūrie veipotāji var aiziet notestēt. Tik pat sāpīgi kā taisa rentgenu

Link to comment
Share on other sites

Bija diezgan traks pīpmaņu klepus, katru rītu  klepoju kā vecs sakārnis un līdztekus nāca ārā 'harčas' 🤮.. Bet pēc pāriešanas uz veipu, kļuva tikai labāk.  Spirometriju netaisīju, jo nejutu nepieciešamību.Kopš nelietoju analogās, pohas vieglākas, ceturtajā stāvā uzkāpju bez aizdusas un citi uzlabojumi. Uzskatu, ka veipošana ir veids kā atmest, ja nav gribasspēka. :D

Link to comment
Share on other sites

alusbundza
pirms 1 stundas , Msnikss teica:

Bija diezgan traks pīpmaņu klepus, katru rītu 

tas no kontrabandas smēķiem

Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , Msnikss teica:

Kopš nelietoju analogās

Nekas tik labi neraksturo mūsdienu laikmetu, kā frāze "es vairs nesmēķēju analogās cigaretes"... Pirms 20 gadiem vispār nebūtu ne jausmas, par ko ir bazars.

  • Patīk 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 2 minūtēm , Artanis teica:

es vairs nesmēķēju analogās cigaretes

Nespēju sagaidīt, kad iznāks digitālā Vodka.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 33 minūtēm , Stasss teica:

digitālā Vodka

e-šņabis...

  • Patīk 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Paldies par ieteikumiem, ielēca lietošanā minētais Aegis Geek vape... dūms ļoti patīkamāks salīdzinot ar iepriekš lietotajiem verķiem, nav gan tas ko vēlējos sagaidīt, taču noteikti pieradīšu, tāpat ar laiku nonāks koka kastē ar vai bez manis, kad apniks, vai pienāks laiks. 

Caliburn G ļoti neliels sticks, neņēmu tikai dēļ mazās ietilpības salīdzinājumā ar iegādāto.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 20 minūtēm , Edzhua teica:

taču noteikti pieradīšu,

Pieradīsi. Cilvēks pie visa pierod.

Link to comment
Share on other sites

Lielākā smēķēšanas problēma, neskatoties pret pašu smēķēšanas kaitīgumu ir aromāts. Cilvēks, kurš ikdienā smēķē jūt kā smaržo smēķētājs, cik nu var smaržot pelnutrauks vai musara urna pie Origo, taču, nesmēķētājs vislabāk jūt to smaku, kad lietainā, karstā vasaras dienā kādā šaurā 3x4m kabinetā ieveļās tiko nopīpējies kungs vai dāma... tad, kad sāc sevi saprast tajā lomā, vairs negribās būt par to cilvēku. 

Visādi citādi, katram ir savi niķi, ir arī cilvēki, kas neievēro higiēnu, neuzskata, ka smirdīgas paduses ir kaut kāds pārkāpums, taču īsti ētiski pret kolēģiem vai klientiem attiecīgos uzņēmumos tā nav un tā vairs nav "kā gribu tā daru, mana veselība" politika. 

Tā jau gan ir mazliet piespiesta pasaules paradumu maiņa kur dzīvojam, varbūt tāpēc arī līdzi mainās domāšana, tagad vairs nav pieņemts kafejnīcās pie galdiem turēt pelnutraukus un pīpēt kur un kad sagribās, pirms 20 gadiem diez vai kāds iztēlojās, ka būs tā kā tagad, vienīgi Vanga gan jau zināja...

 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Jā, aromāts bija viens no priekšnoteikumiem, kāpēc es to netikumu atmetu. Kamēr vēl pats smēķē, tikmēr vēl tas aromāts nešķiet tik uzkrītošs. Arī tagad ja pienāk kāds klāt uz sarunu, piemēram, izdzēris rīta kafiju + nopīpējies (jo kafija un smēķis kopā ož drausmīgi), nekautrējoties palūdzu netuvoties, jo piedod, atvaino, man ar to nav uzdevums sadzīvot.  Kā dzīvesbiedri viens otru pacieš ja kādam ir šis netikums, nez. 

Ok, offtopics.

Link to comment
Share on other sites

pirms 1 stundas , Edzhua teica:

nav gan tas ko vēlējos sagaidīt

Kuras no vēlmēm nav piepildījušās? Gribās treknāku dūmu? :D

 

pirms 7 stundām , Murlo teica:

Ir tāda diagnostika spirometrija

Pēc Covida notestēju, viss top zustand. Bet tā kā kūpinu ļoti reti, tad noteikti neesmu cilvēks, kas var objektīvi pārstāvēt sūrā kūpinātāja plaušu rezultātus.

Labots - Malis
Link to comment
Share on other sites

pirms 10 stundām , Murlo teica:

Jums plaušās glicerīns nenosēžas?

Ir tāda diagnostika spirometrija, sūrie veipotāji var aiziet notestēt. Tik pat sāpīgi kā taisa rentgenu

Kaut kur gadu atpakaļ, kad tikai sāka runāt par kaut kādu vīrusu ķīnā, man ar bija pamatīga saslimšana. Riktīgs klepus, plaušās kaut kas čīkstēja utt. Izdzēru divus kursus antibiotikas, jo no pirmā nekas labāk nepalika. Dakterene arī aizsūtīja uz rentgeniem un uz to spirometriju. Toreiz pateica, ka ir kaut kādi pleķi plaušās, bet elpošana ir ok, tikai velkot uz kaut kādu astmas paveidu un izrakstīja tos dihlofosus (hvz, kā pareizi sauc :)), lai lietojot, kad ir saausktēšanās. Nu un tas man pie tā, ka nestrādāju ne metalurgā un arī izsmēķējis 40+ gadu laikā emus kādas 2-3 cigaretes :)

Link to comment
Share on other sites

 

2021.01.12. , 11:59, Edzhua teica:

ir iespējamas, lai veipa dūma garšu pielīdzinātu Salt ecigaretei

Pod sistēma ar salt tipa šķidrumu (nevis ar parasto freebase nikotīnu, bet tieši salt nic). Ierīci es ieteiktu Uwell yearn un lietot IVG (salt) šķidrumus, kopumā rezultāts būs pat labāks par vienreizlotajamiem salt switch. Bet ņem vērā, ka ar ierīces un šķidruma nopirkšanu viss nebeidzas. Tev viņu regulāri nāksies lādēt un uzpildīt, kas it kā vēl ir sīkākais. Vajadzēs regulāri jaunus uzgaļus (pie mums dēvēts - 'iztvaicētājs'). Ja pirksi tos veikalā uz vietas nevis sūtīsi no ķīnas, tad patiesībā izmaksas būs ļoti tuvu jau esošajām un kaut ko ietaupīsi pavisam minimāli, un arī īstenībā tikai uz sava laika rēķina.

Link to comment
Share on other sites

pirms 7 stundām , Edzhua teica:

... lietainā, karstā vasaras dienā kādā šaurā 3x4m kabinetā ieveļās tiko nopīpējies kungs vai dāma...  

Man ir paveicies ar kolēģiem 50/50

Ir bijis tāds, kas smēķē tā, lai dūmi neiet virsū nepīpētājam un pēc smēķēšanas kādu laiku netuvojas, lai nebūtu smārds.

Ir arī piedzīvota otra galējība, kad pēc tualetes nenomazgā rokas.

Žēl, ka nav obligātais dienests, tur vismaz piespiedu kārtā bija jāievēro higiēna un jāmazgā rokas pēc tualetes apmeklējuma un pirms ēšanas (pirmos mēnešus pat stāvēja blakus un uzraudzīja)

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

pirms 14 stundām , Malis teica:

Kuras no vēlmēm nav piepildījušās? Gribās treknāku dūmu? :D

Nē, ne kupls dūms, bet tīra garša bez salkanās glicerīna piegaršas, kura saltiem nav tik izteikta.

 

Lētāk jābūt noteikti kā tagad, 1-2 koili mēnesī būs 10eur, šķidrumiem diez vai vairāk par 50eur mēnesī. 

Līdz šim noteikti aizgāja vairāk kā 100eur uz mēnesi.

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, Edzhua teica:

tīra garša bez salkanās glicerīna piegaršas, kura saltiem nav tik izteikta.

Pamēģini tos Salt šķidrumus, domāju tas ir tieši ko vēlies. Ja zinošs konsultants veikalā, tad zinās ko gribi. 

 

Es kā izrādās kūpinu ar šādu garšu: https://www.vapeclub.co.uk/e-liquids/t-juice/red-astaire

 

Ir arī tāds mintīgs svaigums šim klāt. Neko citu pat neesmu mēģinājis.

Link to comment
Share on other sites

pirms 7 stundām , Edzhua teica:

1-2 koili mēnesī

Ļoti maz ticams, ja tev līdz šim bija viens salt switch dienā. Drīzāk jauns ik pa ~5 dienām. Uz katriem 10ml šķidruma noteikti būs jauns, drīzāk jau gan ātrāk.

Link to comment
Share on other sites

pirms 19 stundām , Emilz teica:

Uz katriem 10ml šķidruma noteikti būs jauns

10ml nu noteikti nav normāls nolietojums vienai spolei, vismaz manā pod gadījumā. Tad Tev tur ir pamatīgs darvas sīrups, ja tik bieži jāmaina.

Link to comment
Share on other sites

Ja tu viņu lieto ļoti saudzīgi (ievelc un tad vairākas minūtes neaiztiec) un izmanto šķidrumu, kas nav īpaši salds, tad varbūt arī nedaudz pārsniedz tos 10. Es personīgi vēl neesmu dzirdējis par nevienu pod sistēmu, kurai pie standarta lietošanas ar salt šķidrumu (2~3ml dienā) kārtridži nebūtu jāmaina ik pa dažām dienām. Var to pavilkt ilgāk par kādu dienu, ja nav problēmu ar diezgan stipri neizteiksmīgāku garšu.

P.S. Ok, tad pirmā dzirdēšana par podu, kas pārsniegs tos 10. Atradu vienu apskatu tam aegis, tā autors, ja var viņam ticēt, saka, ka uz vienu koilu sanāk ap 14. Bet kā jau minēju iepriekš, to droši vien varētu pavilkt par 1/3 ilgāk. Tu viņus tad laikam maini ik uz ~20ml? Ja daudz maz esi pievērsis uzmanību, cik ilgi sanāk?

Link to comment
Share on other sites

Kopš beidzu likt klāt garšiņas, bāzi vairāk par mēnesi var kūpināt uz viena karsētāja. 

Link to comment
Share on other sites

Sobrīd tuvos otrās 10ml beigām, nejūtu it nekādu nepieciešamību mainīt koilu.

A to, to kaut kādu 25-35 euro nedēļā, neskaitot iegādes izdevumus, esmu iztērējis tikai 12Eur.

Labots - Edzhua
Link to comment
Share on other sites

pirms 20 stundām , Gestapo teica:

Kopš beidzu likt klāt garšiņas, bāzi vairāk par mēnesi var kūpināt uz viena karsētāja. 

 


Kā šis izpaužās? Tiek pīpēts tikai tas glicerīna/glikola šķidrums bez nekādas garšas? Vispār kāds base šķidrums ieteicams, ja tiek izmantots jaukšanai, no i-veikalos pieejamiem tiem ir tādi no kuriem jāturās pa gabalu un tādi kuri ok?

Link to comment
Share on other sites

Pēteris Kažoks

Sveiki stock iztvaicētāju sāpe ir tas ka mainstream ražotāji liek lētos garšu pastiprinātājus un tādi ļoti ātri vati un spirāli ko ķīniešu robots ir satinis sacukuro un padara brūnu.
Tirgū eksistē arī pietiekami daudz garšu pastiprinātāji kas nededzina vati un spirāli , bet tādus mainstream ražotājs dēļ izmaksām nekad nelietos. 
Tādēļ ja vien nemiksē pats ar capella , flavorah , tfa/tpa , flavourart aromām tad būs tā ka izvtvaicētāji degs daudz ātrak.

Link to comment
Share on other sites

pirms 10 stundām , Edzhua teica:

Kā šis izpaužās?

Vnk jaucu pusi uz pusi PG VG un drusku nikotīns. Pirmkārt visas tās garšiņas zb, otrkārt sastāvs nav zināms, trešo kārt - var iztikt bez tās "zemenītes". 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...