Jump to content

"Viņi" tomēr ir starp mums


raiviic
 Share

Recommended Posts

Raimonds1
pirms 16 stundām , ruukjis teica:

1. Darbā tiek pieņemts kolēģis. Labs inženieris, sakarīgs kolēģis. Tikai akut kādā pilnīgi nesaistīta tusiņā tu pamani, ka viņš staigā apķēries ar vēl vienu džeku - gejs. Viss kārtībā. Nevienam nav problēmu ar šo čali.

2. Darba intervija ar potenciālu inženieri un pie pirmā jautājuma: "ko tu proti?" Atbilde ir: "Esmu gejs!". Šis ir debiloīds. Ja tu  viņu neizmetīsi no uzņēmuma jau intervijas laikā, sekos gūzma ar problēmām. Tas džeks visā, VISĀ, vainos sabiedrības neiecietību pret homīšiem, NEKAS nebūs viņa vaina. Viņš konstanti kunkstēs par pasaules netaisnību pret viņu un cik ļoti viņš tiek paverdzināts.

Kura veida citādi orientētos izceļ mediji?

Link to comment
Share on other sites

Neskatījos kalendārā, bet liekas drīz būs pilnmēness! :biggrin: 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

@Raimonds1  Mēģini reklamēt būūt.lv ziņu portālos?...

 

image.png.16a1e10962629e9a3d7e450159e717b4.png

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

2021.01.11. , 09:40, Mielestapa teica:

Latvijā ir ļoti daudz vientuļo māmuļu, tāpēc ir izstrādāts Kopdzīves likums. Likumprojektā iekļauts pants - ja vīrietis līdz 30 gadu vecumam nav precējies/nav draudzenes, no viņa tiek piedzīti uzturlīdzekļi vientuļās mātes mājsaimniecības uzturēšanai. 

Kādreiz bija "pim pja" nodoklis

Link to comment
Share on other sites

2021.01.9. , 20:25, drunk_lizard teica:

piemeeram baltijas valstu okupaacija wikipedijas dazjaadu valodu sektoros?

Ir redzēti vairāki Krievijas un Baltkrievzemes raidījumi, kur piemin šo faktu. Un scenārijs, cipari ir līdzīgs tam, ko mēs deklarējam-deportētais apjoms, atbrīvotāji no kustāmas/nekustamās mantas u.t.t.

Jo ātrāk atzīs šo faktu, jo ātrāk viņiem piedos, tā pat kā ar Vāciju. Hitlers beigts un visi gali ūdenī.

Protams par SolovjovaTV nav vērts rakstīt

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

https://www.la.lv/vija-beinerte-gada-necilveks-un-vel-dazi-zveri

jaunumi

Un tos, kas “iekļāvīgas dažādības” vārdā sludina, ka dzimums ir nevis bioloģiski determinēts, bet gan indivīda izvēles jautājums, un morāle ir sociāls konstrukts, ko katrs var grozīt pats pēc saviem ieskatiem.

Mēģinājums izveidot tādu sabiedrību, kur nav cīņas starp instinktu un morāli, ir ceļš uz mežoņu un tad uz dzīvnieku pasauli. Un te nu katram pašam ir skaidri jāizlemj, kurš ceļš ved uz patiesu brīvību – platais visatļautības un tolerances vai šaurais pašaizliedzības un mīlestības ceļš.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Raimond, man gan šķiet, ka dzīvnieku pasaulē viss ir tīri labi sakārtots...😏

Link to comment
Share on other sites

Nu šitās vecās čekistienes skribelējumus nav vērts ņemt vērā, demagoģija kā vienmēr.

  • Patīk 1
  • Slikti! 2
Link to comment
Share on other sites

pirms 1 stundas , ieleja teica:

nespēju

A kam tagad viegli, saņemies! :D 

 

Ja nopietnāk - izlasi (nav tur nekā nezināma, bet sakarīgi formulēts viedoklis) nu nav tā kā pofig kā to mēģina pagriezt vienvirziena domātāji... :(

Link to comment
Share on other sites

Nu labi, piekrītu, stukačiene būs pareizāk. 
Demagoģija? Viss rakstelis. Nu labi, viens uzreiz atkal sāks piekasīties, ka nenorāda konkrēti. Varētu jau piesolīt rīt, kā viņš pats to diezgan bieži dara, un likt gaidīt mūžīgo rītdienu, kura nekad nepienāk. Citreiz.

Raksts ir būvēts uz standarta shēmas, cherry picking argumentu izvēle, uz kuriem pēc tam tiek būvēti apgalvojumi par daudz plašāk aptverošu sfēru.

Filmiņa, viena no simtiem tajā kanālā . VIENA. Un tālāk demagoģija par okupācijas laikiem - pat padomju laikā bērnu filmiņās propagandas GANDRĪZ nebija. Pirmkārt, te nav veikta izlase. Nav nekāda uzskaitījuma, ka būtu izanalizēti visi konkrētā kanālā raidījumi un cik satur šo “propagandu”. Ir viena no konteksta izrauta filmiņa. Pēc kuras izdara secinājumu, ka bērni tiek apbērti ar propagandu.

Un apgalvojums par padomju propagandu ir pilnīgi nepatiess. Jā, multfilmās tās bija maz. Un tikai tāpēc, ka tajā laikā to multfilmu vispār bija maz. TV raidlaiku aizņēma propaganda pieaugušajiem. Gandrīz visu raidlaiku. Toties, ar ļoti retiem izņēmumiem, gandrīz visās bērnu grāmatās tajā laikā propagandas bija pārpārēm.

un šis ir tikai par vienu mazu tā milzu skricelējuma fragmentu. Vairāk nebūs.

P.S. Tā filmiņa man nepatika.

Link to comment
Share on other sites

Man pašam maz galvā palicis par to laiku multenēm, dzīvoju laukos un neko daudz TV neskatījos, nebija laika. Pēc tam nostaļģijas pēc tām nekad nav bijis, tā kā varu būt piemirsis.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 8 minūtēm , e = d teica:

dzīvoju laukos

Nu skaidrs, vair nepiesiešos - tur forši stereotipi veidojās. Tagad var uz saulaino tāli caur citiem maukt.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 21 minūtēm , Racer teica:

tur forši stereotipi veidojās

Šis loģiskās kļūdas argumentācijas veids definējas kā ad hominem.  Pamatā pielieto personāži, kam nav reālu argumentu, ir nepietiekošas intelektuālās spējas reālu argumentu apkopošanai loģiskos konstruktos vai orientēti uz demagoģiju.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem

Nenemos spriest, kurš no variantiem ir šeit. Bet konkrētām personāžam ir regulāri novērots, kad citiem diskusijas dalībniekiem tiek pārmests , ka viņiem nav argumentācijas vai pieprasīta papildus argumentācija. Toties, ja pats kaut ko nespēj noargumentēt, tad vienmēr nozūd ar “tagad nav laika”, “iedošu rīt” vai augstāk minēto ad hominem.

Labots - e = d
Link to comment
Share on other sites

Precīzi! Tu tā vietā lai pateiktu kam nepiekrīti, norādīji uz raksta autoru. Kā tur ar to skabargu un baļķi? Ierakstīji vispārīgas tēzes, ka tikai viena multene (kas tā gluži nav), tad parunāji, ka padumjajos laikos vispār multeņu bij maz, bet pēc būtības neko neatbildēji. Nākamais solis ir svešvārdi un savas it kā izglītības demonstrēšana? Nu, nu - citēsim terminus? :D

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 1 minūtes , Racer teica:

ka tikai viena multene (kas tā gluži nav)

Ok. Reku ir fakts. Bez demagoģijas, terminiem, etc. Es saku, ka viena multene. Un rakstā tiešām ir tikai viena un godājamā autore nepieliek atsauces, ka būtu vairāk. Tu, ka tā nav (un ir vēl). Iedosi faktus?

 

Link to comment
Share on other sites

Varbūt par idejosko pusi paud savu viedokli mazliet konkrētāk un tad skaitam multenes? :)

Link to comment
Share on other sites

Izlasiju rakstu un neredzēju tur nevienu argumentu vai pretargumentu, kapēc slikti vai labi. Neredzēju arī neko jaunu, uzraksta veselu rakstu bet tā arī neko nepasaka. Vairak izskatijās pēc vāvuļošanas par jēzu un izrādās ir vesela tāda dieva satversme, no kurienes tās ājas arī aug. Komunisti vismaz kautko pateica un bij kautkādi argumenti.

 

Kurš tagad man kompensēs 2 min iztērētas lasot rakstu kurš neko nepasaka :D

Nu varbūt uzzināju tik to ka ir tāda filma/multene, pirmstam nebiju manījis. Un to ka tas viss nesakrīt ar dieva satversmi. Vairāk tur nekā nav.

Labots - AndrisBB
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Šādos brīžos pietrūkst NC. Viņam nebija pēc trekna vārda kabatā jāmeklē, ja tēma pievērsās homīšiem vai komunistiem...

 

Lai viņam vieglas smiltis.

Link to comment
Share on other sites

Ok viens arguments tur bija. Ja pusaudžu gados nogriezīs sev krānu un vēlāk pārdomās, tad vairāk krāna nebūs.

Nu tad nav ko atļaut griezt krānus, kamēr vēl nav pieaudzis un visa problēma atrisināta.

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

versatile
Pirms 2 minūtēm , Artanis teica:

vai komunistiem

Pārsvarā gan dziedāja slavas dziesmas tiem, kas solfedžo skolotājai Baronielā dzīvokli iedevuši.

Uz aizrādījumu, ka, atkārtojoties līdzīgam scenārijam, paša Stabenes hatonā ar noteikti kādu "vairāk pelnījušu" iemitinātu, gan palika klusāks.

Lai vai kā, lai vieglas smiltis.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

@versatile  Nekur neminēju, ka viss viņa teiktais atbilda patiesībai, vai kaut vai elementārām pieklājības [vai šad tad arī loģikas] normām, taču vienmēr bija interesanti paņemt popkorna bļodu, atlaisties krēslā un palasītīties, kā viņš forumā komunicēja ar īpatniem indivīdiem...

Link to comment
Share on other sites

Tas jau norāda ka pats pilns rublis nebija.

 

Ja iedomājas scenāriju, ka piemēram pie manis atnāktu paziņa, draugs vai kāds cits un teiktu ka vairāk jūtoties kā sieviete un vēlas nocirpt sev metamo, tad nu ir divi rīcības scenāriji:

a) Klasiskais. Izsmiet, paziņot ka nav normāls un tas neatbilst tradicionālājām vērtībām vai jēzus satversmei. Attiecīgi iespundēt trakomājā, mēģināt izārstēt un drošības pēc noslēpt no citiem, lai nedod dievs neizplatās, kas to zin, varbūt lipīgi vai iedrošinās citus.

b) Akceptēt ka ne visi ir vienādi, mēģināt saprast no kurienes tas viss nāk. Ja nav nekas lietas labā darāms, tad vismaz brīdināt par krāna nogriežšanas sekām. Nebāzt degunu citu darīšanās un nenolemt viņu vietā kam būt vai nebūt. Mierīgi dzīvot tālāk.

 

 

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

Laikam kautkādās paralēlās pasaulēs dzīvojam, jo es neesu manījis ka kāds kādam kautko uzspiestu. Kam interesē, tie paši atdod, kam neintesē - tie nepievērš uzmanību. Tīņiem piespiež ko darīt vai eksperementēt? Pats redzēji vai internetā izlasiji, Raimonds izstāstija? Beidz tak murgot. Par apspriešanu pilnīgi piekrītu, tīņiem jābūt informētiem, nav nekāds akmens laikmets, labāk skolā.

Te daži sūdzas ka kautko pa TV rāda. Bet pa TV jau rāda to ko cilvēki grib skatīties, ja neskatītos, tad nebūtu jēgas rādīt.

Kautkādi absurdi un pārspīlēti tev tie argumenti. Kā tai baznīcas tantei tai rakstā. Kas viņai liek skatīties vai rādit saviem bērniem. Lai skatās Ezīti miglā.

 

Laikam LV to vien tik pa TV rāda, dzimummaiņas, transvestīti, geju laulības utt topā, te pie manis kautkā neesu redzējis (kautgan parasti vaino ka no šejienes nākot) :D

Būtu labāk kautko lietas labā darījuši lai nav ar Bulgārija pa pirmajām vietām visur jāsacenšas, nevis par visādu figņu cepušies.

 

Labots - AndrisBB
  • Patīk 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , AndrisBB teica:

Būtu labāk kautko lietas labā darījuši lai nav ar Bulgārija pa pirmajām vietām visur jāsacenšas

Tu jau izdarīji, emigrēji..

 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

versatile
pirms 2 stundām , laikamTak teica:

esmu ievērojis, ka liberālpederastņai ir raksturīgi pārspīlēti kropļot un kariķēt tās sabiedrības daļas viedokli, kas aizstāv tradicionālas vērtības.

Es ar esmu pamanījis, ka konzervnaciķiem ir raksturīgi pārspīlēti kropļot un kariķēt tās sabiedrības daļas viedokli, kas aizstāv tādas netradicionālas vērtības, kā savstarpēja cieņa un iecietība, viedokļa brīvība, utt.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 53 minūtēm , versatile teica:

konzervnaciķiem ir raksturīgi pārspīlēti kropļot un kariķēt tās sabiedrības daļas viedokli, kas aizstāv tādas netradicionālas vērtības,

Pilnīga taisnība - galējības ne pie kā laba neved, vienīgi jāatcerās, ka tā ir ultra pārliecināto reakcija, nevis pēkšņa ņemtne.

Arī bez galējībām - praktiski nav jau normālas diskusijas publiski Latvijā, ir tikai asa viedokļu apmaiņa, pie tam agresivitāte izteikti ir novērojama no netradicionālo vērtību aizstāvjiem.

  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 2 minūtēm , Racer teica:

agresivitāte izteikti ir novērojama no netradicionālo vērtību aizstāvjiem

Ja es neesmu gatavs pateikt, ka stumdīt kaku ir normāli (bet, piedodiet, man tas nav normāli 😁), automātiski es esmu homofobs. Nu ok, lai tā būtu, esmu homofobs, tikai atsipies no manis. Kur nu. Homofobs ir slikti, tā nevar, jābūt tolerastam.

  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

superKrona
Pirms 3 minūtēm , Jurkins teica:

ka stumdīt kaku ir normāli

ne vienmēr partneru attiecības ir plika stumdīšana, lai gan sievietes domā par večiem, ka nekas cits tiem galvā (-iņā) nava.

Un no pediņiem nav dzirdēts, ka tie uzstātu kādam kaut ko atzīt attiecībā uz sexa pozām. Šis ir tipiski no pirksta izzīsta galējība.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...