Jump to content

Pārdod Microsoft Office 2013 Home & Business Retail


INTRASERVERNET

Recommended Posts

Labs biedriem jaunajaa gadaa saakot. Tiek pardota Microsoft Office 2013 Home & Business Retail jauns. Produkts ir neatpakots, nelietots. Atgadinasu, tiem kam ir velme meklet nepilnibas, shis ir eiropas zonai paredzets. Ir iespejams lietot uznemuma. Cena EUR110 par vienu. Ir pieejami vairaki. Pirceja ieveribai prece tiks izsutita no Lielbritanijas, un pircejs apmaksa ari pasta sutijumu. Produkts netiks atpakots, lai nosutitu atsevishchi produkta atslegu. Registrejot produktu Microsoft konta, jums paradisies pie pirkumiem Microsoft Office 2013 Home & Business, kura ir ari produkta atslega, kas var atshchirties no kastite ieklautas. Ja esi pircejs PM seit.

PXL_20201223_235534046.thumb.jpg.40962795138cfc3fa39f0d7c21ffbfe4.jpg

 

PXL_20201223_235552632.thumb.jpg.9fa1ddfd46e921ca15067f14c6e79db2.jpg

Link to comment

Ja tev nav īstās PPR ar PVN un īsto pārdevēju, iebāz savu kastes sev anālajā atverē!

  • Patīk 1
Link to comment
INTRASERVERNET

@jemavispar tas ir istas PPR (Ja esi pircis regulari Microsoft Office programmatuuru ar uzrakstu Made In USA tad tas ir tiesham kreisais). Kaa tu to domaji ar iisto pardeveju. Protams ir man pirkuma dokumenti. Lasi velreiz kas ir uzrakstits augstak. Ja esi iegadajies un aktivizejis Microsoft Office zem sava konta, tad pie pirkumiem tev uzradisies Microsoft Office 2013 Home & Business. Taapat arii ir ar Microsoft Office jaunakam versijam.

1593624057_Screenshot2021-01-01at04_46_56.thumb.png.1d6e08a749d2a7794fb957719e7262fd.png

 

1038035612_Screenshot2021-01-01at04_51_43.thumb.png.8773931531de712cf9d73fdc9cc70088.png

 

Labots - INTRASERVERNET
Link to comment
pirms 2 stundām , INTRASERVERNET teica:

Ja esi iegadajies un aktivizejis Microsoft Office zem sava konta, tad pie pirkumiem tev uzradisies Microsoft Office 2013 Home & Business

Un atkal iestājās tas pats nosacījums - iebāz sev viņu pakaļā, jo nekam citam viņa vairs neder!

  • Patīk 1
  • Slikti! 1
Link to comment
Anonīms Alkoholiķis

Tam pašam kodam ir tikpat liela vērtība kā čigāna apliecinājums, ka stāvlaukumā tirgotā ķēdīte ir no īsta zelta.

 

 

  • Patīk 2
  • Haha 1
Link to comment
INTRASERVERNET

Izskatas ka sheit esoshie ir loti lieli "specialisti", perk, pardod licencetu programmaturu un zin tik ideli, ka viss ko tirgo nemicrosoft ir nelegali un bazhami pakalja. Malachi, ta turpiniet.

Link to comment
Anonīms Alkoholiķis

Отморозник, pārbaudītājiem BSA un ekonomikas policijai tavas atslēgas ir pie vienas vietas, ja nevari parādīt atbilstošus iegādes dokumentus.

 

Ja nevari izrakstīt pavadzīmi, tad tik pat labi varu pašlicenzēt torentos atrastu ofisu - pārbaudes gadījumā būs tikpat legāls kā tavējais. Un ja negribās p1sties, tad par 1/50 daļu tavas cenas, var paņemt atslēgu no ebay vai citurienes. Vismaz tur būs kaut kāds papīrs ar ko atslaucīt d1rsu.

  • Patīk 1
Link to comment
INTRASERVERNET

Jaa ir man pirkuma dokumenti uz Microsoft Office. Nu neko ieliksim eBay lai jau liek jums domaat, ka ebay pirkums ir likumigaks.

Link to comment

Tu vari pirkt, bet nevari vairs pārdot! Izlasi vizmaz EULU :biggrin:

Link to comment
INTRASERVERNET

Kaa tad "lielie", "gudrie", pekshnji blauj ka pardot vairs nedrikst? Visu laiku blava ka eiropa drikst pardot un tagad pekshnhi sheit blauj ka nedrikst. Ebay plaukst un zelj no kreisajiem produktiem ar Made In USA.

Link to comment
INTRASERVERNET

Vispar es joprojam esmu deklarejies Latvija un ari Latvijas pilsonis.

---

No mazumtirgotāja iegūta savrupa programmatūra. Ja programmatūru iegādājāties no mazumtirgotāja kā savrupu programmatūru, jums ir tiesības šo programmatūru nodot citai ierīcei, kas jums pieder, bet ne biežāk kā vienu reizi 90 dienu laikā (izņemot, ja radies aparatūras bojājums — tādā gadījumā nodošanu var veikt agrāk). Ja programmatūru nododat citai ierīcei, šī cita ierīce kļūst par “licencēto ierīci”. Jums ir arī tiesības programmatūru nodot ierīcei, kas pieder kādam citam, ja(i) jūs esat šīs programmatūras pirmais licencētais lietotājs un (ii) jaunais lietotājs piekrīt šī līguma nosacījumiem. Ikreiz, kad nododat programmatūru lietošanai citā ierīcē, jums ir jānoņem programmatūra no sākotnējās ierīces. Jums nav tiesību šo programmatūru nodot, lai licenci koplietotu vairākās ierīcēs.

Labots - INTRASERVERNET
Link to comment
Mielestapa

Pasaulē vienīgais oriģinālais Microsoft Office tiek ražots Ukrainā, Odesā, Mazajā Arnautu ielā 3, pārējie ražojumi ir nelicencētas kopijas.

  • Haha 2
Link to comment
Pirms 25 minūtēm , snukurins teica:

Vispār jau tagad pēc 1.1.21 var sanākt maksāt arī kādu nodokli.

Kā tur īsti ir ar to brīvās tirdzniecības līgumu - Boriss jau teica, ka ar tādiem nosacījumiem pirmais pasaulē - bet neesmu izpētījis, vai un par ko var būt jāpiemaksā. Viss Amazon.co.uk pirktais paspēja atnākt decembra beigās.

Link to comment

Problēma ir tajā, ka brīvās tirdzniecības līgums neatceļ muitu. Ievedmuita lielākajam vairumam preču būs 0%, bet tev jebkurā gadījumā nāksies:

 

1. Maksāt par muitas dokumentiem deklarantam (vai arī protams ir iespēja muitot pašam, kā privātpersona neesmu to pāris gadus darījis - bet pēc atsauksmēm - process cik saprotu mūsu pusē ir šobrīd sakārtots/daudzmaz atvieglots - šajā gadījumā šis izdevums atkrīt)

2. Ja prece nāk ar DHL -  DHL visiem sūtījumiem piemērom "drošības/pakalpojuma maksu" 12.00 EUR + PVN (par pirmajām 3 dienām, pēc tam par katru dienu nāk klāt) - pat ja muito pats, šos 12EUR+ nāksies DHL Latvija nomaksāt

3. PVN. Korekta shēma ir - no UK kā no 3. valsts tu pērc preci bez UK PVN (pārdevējs nomīnuso no pasūtījuma) - un Latvijā tu nomaksā mūsu PVN 21%. Reālajā dzīvē, it sevišķi mazāku sīkumu gadījumā - pārdevējs UK galā PVN nenomīnusos, var sanākt, ka nomaksāsi PVN divkārši (PVN būs samaksāts jau UK + Latvijā nomaksāsi vēl 21%)

4. Intellectual Property/autortiesības/trademark utt. - parazīti nesnauž un pilnīgi random variantā parazītu aģentūras var apturēt preci muitā pamatojoties uz viltojumu/treidmarkiem utt. (nesaku, ka šajā gadījumā tā būs - bet pilnīgi reāls scenārijs ir, ka ieraugot invoisu ar "used microsoft software, unboxed" sūtījums iesprūst uz "pārbaudes laiku"

 

Amazon šo jautājumu es domāju, ka sakārtos operatīvi tuvāko mēnešu laikā- (nomaksāsi visas muitas nodevas/izmaksas jau noformējot pasūtījumu un paka atnāks kā DDP (delivered duty paid)) - tobiš ar muitu nesaskarsies. 

 

 

Bet ar precēm kuras netirgo Amazon pats (mazie tirgotāji tirgo caur Amazon, Ebay utt.) - šaubos, ka būs tuvākajā laikā kāds risinājums. Protams, pastam piemēram šobrīd vienkārši nepietiek kapacitātes - tās pašas ķīnas pakas neviens nečeko. Bet ar laiku, domāju, ka jārēķinās, ka lai izvairītos no čakara ar muitas formalitātēm, vieglāk preci tomēr pameklēt Eiropas Savienības iekšienē nevis sūtīt no UK.

Labots - LPC
Link to comment

Ebay pirkta licence (kods) būs pilnībā legāla no grāmatvedības viedokļa. Par to būs rēķins. Neviens likums nenosaka, ka licences jāpērk tikai noteiktos veikalos. Un, pat ja apšaubīt kādu, Ebay jau nu viens no pēdējiem, kuru. 
Līdz ar to pirkt šīs te topikā piedāvātās kastes ir kaut kāds iemesls tikai muzejam. Citādi nekāda saprātīga pamatojuma nav.

Labots - e = d
  • Haha 1
Link to comment

Neieinteresēta un ciniska subjekta viedoklis - ja man tas office ir vajadzīgs naudas pelnīšanai, tad nav vienkāršāk pielikt ~200 eiro pie topikstartera cenas un izdarīt visu ātri un vienkārši? Ja nevar atlicināt šādu summu, tad varbūt jāapsver doma mainīt naudas pelnīšanas veidu. 😁 Ja nu vienīgi uzbudina dažāda veida sekass ar muitu, policiju, VIDu un vēl visiem iespējamiem partneriem.

Savukārt mājas lietošanai ... Ja nu vienīgi ... skatīt iepriekšējo piebildi par sekasu.

Gan jāatzīst, ka mājās pēdējo (2?) gadu laikā excel vienīgās reizes atvēru, kad rakājos pa (jau novecojušo) transiveri si4432. Šiem tur parametru kalkulators excel fails.

  • Atbalstu 1
Link to comment
pirms 6 stundām , jema teica:

Tu vari pirkt, bet nevari vairs pārdot! Izlasi vizmaz EULU

Lūdzu precīzu citātu no RETAIL EULAs, vai apspriedīsim, ko tavs sfinkters spēj ņemt pretī no nepareizās puses.

Link to comment
INTRASERVERNET

Biedriem, kuriem ir problemas ar pardoshanas, pirkshanas tiesibam.

---

 

 

Kas jāievēro, iegādājoties datorprogrammu

Vispirms izvēlieties, kāda veida programma ir nepieciešama.Pārliecinieties, vai iegādājamā programmatūra ir paredzēta privātai lietošanai vai uzņēmējdarbībai. Nav pieļaujams uzņēmumā lietot datorprogrammas, kuras paredzētas, piemēram, tikai studentiem vai tikai mājas lietošanai. Norādi par lietošanas apjomu var atrast konkrētās datorprogrammas licencē.

Iegādājoties datorprogrammu internetā, pārliecinieties, kā tā paredzēta izplatīšanai Eiropas Savienībā, jo datorprogrammu ražotāju ekskluzīva tiesība ir izlemt, kurā teritorijā datorprogramma var tikt lietota, kā arī par kādu cenu attiecīgajā teritorijā tā tiek izplatīta. Latvijā nav pieļaujams lietot programmu, kura ir paredzēta izplatīšanai, piemēram, tikai Krievijā vai tikai ASV.

Svarīgi atcerēties, ka nav iespējams atsevišķi nopirkt tā sauktās OEM licences, jo tās ir būtiski lētākas tāpēc, ka paredzētas pārdošanai tikai kopā ar datoru.

Ja programmu iegādājas veikalā

VID iesaka iegādāties datorprogrammas veikalā pie datorprogrammu autorizētiem izplatītājiem (šīs tiesības vienmēr var pārbaudīt, lūdzot uzrādīt attiecīgos dokumentus).

MK noteikumu Nr.133 Noteikumi par nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektronisko ierīču un iekārtu tehniskajām prasībām (MK noteikumi Nr.133) 20.punktā ir noteikti rekvizīti, kādiem jābūt norādītiem kases čekā. Savukārt preču piegādes dokumentā norādāmie rekvizīti ir noteikti MK noteikumu Nr.585 35.11punktā.

Iegādājoties datorprogrammu licenci, veikalā nepieciešams pārliecināties, vai tās iegādi apliecinošajos dokumentos ir norādīti visi iepriekšminētie rekvizīti.

Ja programmu iegādājas internetā

Internetā var iegādāties programmas tikai no pašu ražotāju vai viņu autorizēto partneru mājas lapām. Šobrīd ir ierobežots tādu vietņu skaits, kur varat legāli iegādāties datorprogrammas kā ciparu lejupielādes. Pirms iegādes pārliecinieties, vai šis ir likumīgs izplatītājs, un, ja rodas šaubas, labāk pirkumu neveikt. Ekonomikas policijas kontroles gadījumā tā netiks atzīta par tiesisku iegādi.

Jebkurā gadījumā - izdrukājiet un saglabājiet datorprogrammas pirkumu pasūtījuma lapas, e-pasta ziņas, rēķinus un citus dokumentus vai informāciju, kas apliecina datorprogrammas iegādi internetā. Tie noteikti būs nepieciešami gadījumā, ja jums būs jāpierāda datoros instalēto (reproducēto) datorprogrammu iegādes legalitāte.

 

---

Lai apliecinātu licences iegādi internetā, datorprogrammas lietošanas tiesību ieguvējam jānodrošina visas ar to saistītās informācijas saglabāšana (piemēram, elektroniskā sarakste par autorizācijas kodu jeb atslēgu saņemšanu un elektroniski parakstītie licences līgumi).

Ja iegādājaties lietotu programmu

Autortiesību likuma 32.pants nosaka izplatīšanas tiesību izbeigšanos. Tas nozīmē, ka datorprogrammu ražotājiem vai viņu autorizētajiem izplatītājiem tiesības kontrolēt datorprogrammas eksemplāra izplatīšanu izbeidzas tajā brīdī, kad šo programmu kāds ir tiesiski nopircis. Taču šis nosacījums attiecas tikai uz konkrētiem materiālajiem nesējiem (CD, DVD u.tml.), kuros iekļautas datorprogrammas. Tas nozīmē, ka ir pieļaujams nopirkt lietotu materiālu nesēju kopā ar oriģinālo licenci no kādas personas, kura to ir iegādājusies agrāk un tagad nolēmusi pārdot. Taču tas pieļaujams tikai gadījumos, ja šī persona nav šo programmu jau ieinstalējusi (reproducējusi) savā datorā. Pērkot lietotu datorprogrammu, noteikti jābūt līdzi oriģinālajam licences līgumam, nevar tikt pārdota paša pārdevēja izveidota licence vai sertifikāts.

Labots - INTRASERVERNET
  • Patīk 1
Link to comment
Pirms 9 minūtēm , INTRASERVERNET teica:

Svarīgi atcerēties, ka nav iespējams atsevišķi nopirkt tā sauktās OEM licences, jo tās ir būtiski lētākas tāpēc, ka paredzētas pārdošanai tikai kopā ar datoru.

Mani interesē, no kurienes šis nāk? To nosaka kāds likums? Tāpēc, ka Windows OEM EULA, neko tādu neparedz. Lūk citāts: Applicability. This agreement applies to the Windows software that is preinstalled on your device, or acquired from a retailer and installed by you...

Un es visā EULĀ neatradu neko, kas specifiski minētu, ka licencei būtu jābūt pirktai kopā ar ierīci.

Link to comment

Nu cik var spamot ap 10 gadus vecu info. Un tās ir tikai rekomendācijas.

Mūsdienās vispār daļu profesionālu programmu nemaz iegādāties nevar, tikai īrēt.

citiem tiek tirgota tikai atslēga, links brīvi pieejams.

Link to comment
INTRASERVERNET

Temats tiek slegts. Sis ir neliels ieskats no liela aisberga, kapec Latvija nav labs tirgus privatajiem, kas tirgo, mazajiem tirgotajiem kur nu vel nerunajot par lielajiem IT uznemumiem, jo reali lielaka dalja, ka tik iepist kapeiku noperkot eBay Made In USA Office ar Volume produkta atslegu, pasniedzot, ka tas tachu legals.

Labots - INTRASERVERNET
Link to comment
  • INTRASERVERNET locked, unlocked un locked this tēmaa
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
×
×
  • Izveidot jaunu...