Jump to content

Pārdodu CPU + MB


ruukjis

Recommended Posts

CPU: i5-9600K 

MB: Asrock Z390 Extreme4

Bonusā: Platei nāk Win 10 Pro OEM licence un došu vēl līdzi Cooler Master Hyper 212 Evo dzesekli... varu vēl piemest zemāk minēto ūdensgalvu (tāpat nav kur viņu likt).

Sistēma nav dzīta - ūdens tika likts klusumam, tā kā procis vairāk pa 55C nav dabūjis just.

Cena: 250€, varam, protams, patirgoties.

Pa daļām tirgošu tad, ja katrai daļai atradīsies pircējs. 

Link to comment
INTRASERVERNET
2020.12.30. , 07:20, ruukjis teica:

Bonusā: Platei nāk Win 10 Pro OEM licence

Ja pirkuma dokumentos nav fiksteta Windows 10 Pro OEM iegade, tad tikpat vertigs ka eBay. Kaa @jemasaka vari iebazt pecpuse.

Labots - INTRASERVERNET
  • Atbalstu 1
Link to comment
pirms 9 stundām , INTRASERVERNET teica:

Ja pirkuma dokumentos nav fiksteta Windows 10 Pro OEM iegade

Vispār šis tagad interesants punkts, jo pērkot internetveikalos (tepat Latvijā) laptopus (kādi 5 klienti pēdējos mēnešos pirkuši), ar preinstalētu W10, tas dokumentos neuzrādās. Kā ir ar to, ko pērk kopā ar stacionāro PC vai MB (it kā varot), gan nepateikšu.

Link to comment
pirms 10 stundām , INTRASERVERNET teica:

Ja pirkuma dokumentos nav fiksteta Windows 10 Pro OEM iegade, tad tikpat vertigs ka eBay. Kaa @jemasaka vari iebazt pecpuse.

Čali, tu esi iestrēdzi kaut kāda WinXP laikmetā un tev acīmredzami nav ne mazākā nojēga kā notiek Win 10 licencēšana un aktivizācija. Tāpēc ļauj man tevi izglītot:

1. Win 10 RETAIL licencei vajag papīrus, lai to varētu tirgot tālāk, jo tai VAR mainīt dzelzi.

2. Win 10 OEM licencei nevajag neko - tā tiek piesaistīta dzelzim un aktivizējas pret MS serveriem - tev nevajag NEKO, jo uzinstalējot uz kompja Win10, kas nācis no MS, tas aktivizējas automātiski.

Mazliet cits stāsts, ja tu esi juridiska persona. Licence tā pat būs spēkā, bet tev būs problēmas ar papīriem, jo es tev nevaru izrakstīt pavadzīmi.

Un ja tu netici man, vari sazināties ar MS.

P.S.

Kā jau teicu Win 10 Pro ir tikai bonuss, kas ir piešūts platei, lai cilvēki zinātu, ka nebūs jāliek lauzta Winda. Un ja nu kāds nostāsies pozā un šausmīgi činkstēs, ka vajag pavadzīmi, tad tā man arī ir, tikai viņa nedos NEKO, jo tur pat nav aktivizācijas atslēgas.

 

@Arnis2002

Es esmu Rīgā, man nav arī problēma Rīgas robežās piegādāt preci. Uz Siguldu gan braucu samērā reti, tāpēc... Omniva?

Labots - ruukjis
  • Patīk 1
Link to comment
1 stundu atpakaļ, snukurins teica:

Zvanot Microsoft supportam viņi paši nebija pārliecināti vai OEM šajā gadījumā der

Tu esi drošs, ka piezvanīji uz MS? MS diezgan labi pārzin savu produktu licencēšanas politiku - viņi tev diezgan precīzi pateiktu, kas ir licencēts un kas nav Palasīju EULA. Pavisam cits stāsts (ko arī MS vienmēr piemin) ir grāmatvedība. Grāmatvedībai, iespējams, ir svarīgs šis dalījums, es nezinu. Varbūt VID to prasa, bet tam nav nekāda sakara ar licencēšanu.

 

Edit:

Pardon, ir izmaiņas. Jā, MS ir atņēmuši man (un principā visiem PC entuziastiem) System Builder statusu. :(

Nu neko, licence darbojas tikai viņa skaitīsies neoficiāla? Lai nu kā lauzt viņu nevajadzēs un darboties viņa darbosies un mājām tāpat poskuj.

 

Edit2: Es izurbos cauri EULAi... es kaut kā neredzu punktu, kas man aizliegtu darīt to, ko es daru - iegādāties OEM licenci atsevišķi priekš sava PC, EULĀ pat ir aprakstīts tāds scenārijs kā OK.

 

 

Labots - ruukjis
Link to comment
  • ruukjis locked this tēmaa
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
×
×
  • Izveidot jaunu...