Jump to content

IT Vidzemes Augstskolā


Trix
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Plānoju septembrī uzsākt mācibas Vidzemes Augstskolā, neklātienē. Varbūt kāds var pastāstīt cik liela daļa no studijām ir tieši programmēšana. Iegūstamā kvalifikācija būs programmēšanas inženieris, kas liek noprast, ka programmēšana būs visu studiju laiku. Tas mani mazliet biedē, jo programmēt nav mans iecienītākais uzdevums. Neesmu arī pārākais  čaiņiks, ka nevaru iemācīties, bet ja visus piecus gadus neklātienē būs jāprogrammē es, ļoti iespējams, to neizturēšu. Gadu vai divus vēl varētu paciest, bet ne vairāk. Skatos uz ViA, jo tā ir viena no dažām augstkolām kura piedāvā iegūt profesionālo IT bakalauru neklātienā, kā arī sanāk bieži atrasties Valmierā.

 

Kāda jums vispār pieredze ar šo augstskolu, man personīgi liekas +/- sakarīga. 

Labots - Trix
Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Lai brauktu uz poliju, peļņā, pietiks arī ar ekonomista vai teologa grādu. Neviens bepārbaudīs diploma īstuju, kad iesi kandidēt uz slotaskāta operatora amatu vai gribēsi berzt toletespodus ar zobubirsti.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Varbūt iespējas neļauj un jāizvēlas kautkas lokāli, bet tur tik viena programma ar IT saistīta. Tas varētu būt iemesls.

Bet nu reāli jau tā ir parasta universitāte (pietam vēl varen maza), kur mācās parasti cilvēki (ģēniji jau tur nemācīsies), tapēc domājam ka jebkuram cilvēkam ar daudzmaz esošu loģisko domāšanu, tam kursam nevajadzētu sagādāt nekādas problēmas. Cits jautājums ir slinkums, ietiepība vai iedoma, ka negrib programmēt un viss. Pabaigsi un tev tak neviens pēctam neliks rakstīt kodu :D

 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...