Jump to content

Ideja kā izstrādāt nākotnes video lapu un izkonkurēt Youtube ar Google


nordicboy
 Share

Recommended Posts

Kā izkonkurēt Youtube ar Google un kā izstrādāt labāko video meklētāja projektu, informācijas meklētāju

 

Mana Nākotnes Gudrība! Kā izkonkurēt Youtube un Google nopelnot miljardu. Pēc šādas video audio meklēšanas ir iespēja miljardiem reizes precīzāk ātrāk un efektīgāk atlasīt un atrast video ar informāciju internetā ar jau gatavām epizodēm, kas tevi interesē. Nekur Planētā nav izstrādāts šāds meklētājs un nekad arī netika izstrādāts, bet ir iespēja to izdarīt.


Svarīgi ir izstrādāt video un interneta satura meklētaju internetā pēc satura id meklējumiem, kas meklē video saturu pēc audio, runas teksta, citātiem un teikumiem ko runā iekš video un mūzikas. Koncepts ir sagūstīt satura atslēgvārdu un atrast to. Piemēram gudrība ir izstrādāt video portālu kā Youtube ar iespēju meklēt video pēc audio runas teksta un runas teksta epizodēm, teksta vārdiem un teikumiem. Meklēt video pēc audio, kas skan pašā video kur ierakstot meklētājā atslēgvārdu vai teksta teikuma epizodi tu atrodi visus video pēc vārda teksta vai teikuma kas skan iekšā video materiālā vai mūzikas dziesmā. Piemēram ierakstot vārdu citplanētietis tu uzreiz atrodi visus video kur tiek pieminēts vārds citplanētietis ar jau atlasītām video epizodēm kur skan tieši šis vārds (citplanētietis) ar runu un teikumu, tekstu. Tu ielūkojies pašā video iekšienē caur audio celiņu un atrodi visus video ar jebkādu epizodi un atslēgvardu, kas jau skan iekšā video pēc citātiem, teikumiem, teksta, runas, vārda.
Tu atrodi uzreiz visus video materiālus ar jau atalsītam epizdomēm kur tas vārds teikums tiek runāts un pieminēts un skan teikums ar to atslēgvārdu ko tu meklē. Tu atrodi un atlasi satura id pats, tās ir gan dziesmas, gan video. Tāpat telefona sarunas ir iespējams atrast un atlasīt pēc teikuma un vārda ko tu dzirdi, kas tur skan, kad kur un kā tu to gribi un tāpati gudrība ir ar video.

 

Video par to, kā Google un Youtube ASV slēpj saturu un informāciju, sabojā to veidojot daudzas kļūdas kodā. Var apsteigt Youtube un Google bez sabojāta satura un ļaundabīgām kļūdam kodā izstrādājot labāku video meklētāju. Google un Youtube ir daudzas kļūdas kodā, sabojāts saturs un limiti ar grūtībām atrast informāciju.

https://www.youtube.com/watch?v=6Qf2k02Cav8

 

Latvijas Video Meklētājs No 2007. gada

https://web.archive.org/web/20070304120115/http://www.latvija.tv/

 

1. Informācija 2. Enerģija 3. Tehnoloģija

 

Labots - nordicboy
  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , nordicboy teica:

Piemēram ierakstot vārdu citplanētietis tu uzreiz atrodi visus video kur tiek pieminēts vārds citplanētietis ar jau atlasītām video epizodēm kur skan tieši šis vārds (citplanētietis) ar runu un teikumu, tekstu.

Tas jau ir izdarāms. Youtube vide automātiski ģenerē subtitrus un ir meklētāji, kuri iekešo subtitrus un meklē viņos. 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...