Jump to content

Ķīniešu CNC frēze


Pukinens
 Share

Recommended Posts

No ķīnieša nopirku paspēlēties CNC frēzi 3018 Pro ar offline pulti (svarīgi!). Ar dievu uz pusēm sastellēju. 3 no 4 vadotnēm bija maķenīt par resnu un nācās pieslīpēt. Sajāju arī vienu motoru mēģinot uzdzīt virsū patronu (vai kāsauc to ER11). Bet tas nu tā.

 

Ar orģinālo barokli (24V 4A) pie spindeļa ieslēgšanas, pazūd (krīt?) spriegums un vadības plate aiziet restartā. Krāmu kastē atradu IBM portatīvā barokli uz 16V un 4.5A (FRU:08K8210). Ar to tāda pati bēda. Parakājos vēl un atradās tāds pats tikai 3.5A (FRU:02K6815). Ar to darbojas. Kur sāls?

 

Pafrēzēju līdzi nākošos piemērus, no pults viss darbojas. Mēģinu slēgt pie kompa. Pa visām asīm braukā, bet ar spindeli ir problēma - dodot komandu to ieslēgt tas biš iegriežās un brēmzējas, biš iegriežas un bremzējas (vuw-vuw-vuw). Vadības plate restartā neiet, baroklis pie CNC pievienots. Ir idejas kas tam nepatīk un kur rakt? Ko un kā pabaudīt? Bez maz vai tāda sajūta, ka spindelis (un tikai) mēģina parazitēt uz USB barošanas, bet tā iet aizsardzībā un lec "vaļā"...

 

Vadības plate DQ-CNC-TS-9272-V3. Internātā neko prātīgu sasēņot neizdodas.

Labots - Pukinens
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...