Jump to content

Klozetpoda skalošanas mehānisma izvēle


midix
 Share

Recommended Posts

Viss beidzās pieklājīgi - ne gluži kā gribēju, bet pagaidām būs labi.

 

Lielākajā vietējā santehnikas veikalā no saderīgiem mehānismiem bija viens pavisam lēts, pa 10 EUR. Toties "dead simple", lielas detaļas, brīvi kustas, nekādu trosīšu utt. Ielikām, saregulējām, viss strādā.

 

Ir gan divas nelielas problēmas:

1) blīve mazliet par biezu, tvertne nedaudz šūpojas. Par laimi, tā ir cieši pie sienas un neviens ar nolūku pret to nespiedīsies. Turklāt, visticamāk, ar laiku blīve vēl nosēdīsies.

2) veikalā nebija komplekta ar tvertnes skrūvēm ar papildus blīvi un uzgriezni pa vidu starp tvertni un podu. Jā, bez tā var iztikt un varbūt ne visiem podiem vispār ir vieta, kur to ieskrūvēt; taču sekas bija tādas, ka sūcās ūdens caur skrūves caurumu, neskatoties uz komplektā esošo blīvi. Iesmērējām silikonu ap vītni, saskrūvējām vēlreiz, un pilēšana beidzās. Ak jā - santehnikas veikalā bija silikons, bet nebija pistoles, nācās vienalga doties uz Depo :D . Jā, kauns un negods, man mājās vēl nebija tāda daikta.

 

Tagad jārēķinās, ka galvenā blīve ar laiku nosēdīsies, un tad skrūves kļūs vaļīgākas un var sākt pilēt. Nāksies pēc kāda laika pieskatīt. Lūk, tāpēc būtu labāk, ja būtu tās skrūves ar papildus uzgriežņiem un blīvēm - tad vairs nebūtu ietekmes no ārējiem uzgriežņiem. Bet nu labi.

 

Happy end :) 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...