Jump to content

Sidra gatavošana pirmo reizi.


Dzimba
 Share

Recommended Posts

Labdien visiem!
Tātad tieši pirms nedēļas ietaisīju sidru- izspiedu sulu no āboliem(Antonovka,mežāboli, un viena nezināmā šķine(kaut kādi pussaldie) un vēl bumbieru sula. Sajaucu visu kopā, un salēju pa stikla baloniem- pieliku klāt raugu-Browin strong un rauga barojošo vidi. Izskatās, ka sidram ir pārstājis rūgšanas process, bet tas taču būtu krietni par ātru.

 

Kādi būtu jūsu komentāri, risinājumi?

 

P.S. ierakstīju arī kupla.lv, taču tur neviens neatsaucas.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 8 minūtēm , Dzimba teica:

ierakstīju arī kupla.lv, taču tur neviens neatsaucas.

Un domā, šeit ir alkoholiķu palīdzības grupa? Jā!!! Tu domā pareizi! Uzgaidi, gan biedri ar stāžu atvērsies uz vakarpusi. Savādāk nav drosmes pagaidām.:crazy:

Link to comment
Share on other sites

Likt cukuru 2 piegājienos, uzdzīt līdz kādiem 15 grādiem, ja nav dzerams, tad pārdzīt. Šogad sidrs Tev nebūs. 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 10 minūtēm , Gestapo teica:

Likt cukuru 2 piegājienos, uzdzīt līdz kādiem 15 grādiem, ja nav dzerams, tad pārdzīt. Šogad sidrs Tev nebūs. 

Vai nošāvu kaut ko greizi???

Link to comment
Share on other sites

pirms 13 stundām , Dzimba teica:

Antonovka,

Vēl nav nogatavojušies noteikti, bet nezinu cik tas ir būtiski sidra pagatavošanai.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...