Jump to content

Kur atrast šasijas numuru?


Maris77
 Share

Recommended Posts

Situācija, vēlos nopirkt trodo wv passat priekšējo gultni, ir divi varianti ar šasijas Nr. no: 31-J-000001 un Nr. līdz: 32-J-299999 , auto VIN Nr. WVWZZZ3AZSE049931 . Meklēju netā it kā VIN ir šasijas Nr. Kura detaļa man jāpērk? 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 18 minūtēm , superKrona teica:

VW patīk, ja vispirms gultni noņem un tikai tad pasūta jaunu.

Jā. Viņiem tur totāls bardaks ar tām rezerves daļām. Ir man Passat, vienmēr no sākuma noņemts paraugs ar kodu un tikai tad meklēt jaunu detaļu, citādāk divas it kā vienādas detaļas, bet beigās, kad sāc likt kopā, tomēr minimāli atšķiras un nekas vairs nepasē. 

Link to comment
Share on other sites

Ne vienmēr ir līdzēts. Šovasar sanāca blamāža ar izpūtēju. Pēc detaļu kataloga pielasu vajadzīgo vidējo bunduli konkrētajam VIN. Sāku stellēt, diametri trubām nesapas. Pie sevis jau lamāju poļus, ka šie šķērsām sametinājuši un uzsūtu vēlvienu, bet šoreiz citas firmas. Tagad esmu gudrs un jau veikalā saņemot nomēru diametrus. Skaidrs, ka arī šis neder, tātad poļi nav pie vainas, bet vainīgi ir tie, kas iepriekš ir mainījuši izpūtēju. Papētot internetu sīkāk iznāk, ka vidējā bunduļa priekšgala trubas nāk divos dažādos diametros (tā arī ir vienīgā atķirība šiem bunduļiem), jo katalizatori nāk dažādi (attiecīgi katalizatora pakaļgals atšķiras diametrā) un ja aizvieto komplektā: katalizators+vidējais bundulis, tad tos var uzstādīt jebkuram Passat B5, kas arī bija izdarīs manā gadījumā iepriekš. Rezultātā, vai nu jāmaina komplektā katalizators ar vidējo bunduli uz korektajiem vai arī jāpiemeklē no kuras tieši modifikācijas ir nācis katalizators, lai zinātu kāds vidējais bundulis jāpērk. Trešais variants ir ņemt modelim paredzēto un piemetināt atbilstošu cauruli, lai var salikt, bet tas ir plnīgs kolhozs, kas izskatās briesmīgi un ir darāms galējā variantā, ņemot vērā bunduļu cenu tik vecām mašīnām.

 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...