Jump to content

Palīdziet debugot pastiprinātāju


spameris
 Share

Recommended Posts

Nez, autorūteram nebij ne vainas.

Pats sazīmē celiņus, kur svarīgi kā viņi iet - visādus USB un barošanas, pēctam priekš parastiem signāliem starp mikrokontrolieriem utt, palaiž autorūteri, bieži savieno visu labāk nekā pats.

To kas nepatīk, to pārvelc vai pārbīdi manuāli kā patīk. 

Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , AndrisBB teica:

Vēl jau jautājums kuru KiCADu lieto?

Tāpat arī kad PCB celiņus savieno tad tur ir dažādas modes (push utt), bet dažās piemēram ir pieejamas tikai OpenGL modē (vai kautkas malīdzīgs, nav tagad laika pārbaudīt).

image.png.4c1826786059eb337166eff3a3526128.png

Link to comment
Share on other sites

Auto rūteri var izmantot ciparu shēmām. Un arī tad, ja frekvences augstas, aiztures svarīgas, tad nevarēs tā tīri uz hop. Tur gan jau ir visādas fiškas, bet tas nebūs vienkārši.

Savukārt audiomantām autorūteris ir tikai pirmais solis. Gan tikai tad, ja celiņi ir pielipuši detaļām. Pamaini novietojumu, nospied autorūteri un tā neskaitāmas reizes. Un pēc tam salabo kritiskās vietas tā kā vajag.

Link to comment
Share on other sites

Es lietoju 5.02. Kaut kad ap gada sākumu pamēģināju 5.1 versiju, ne to kas ir jaunākā tagad, bet to kas bija uz to brīdi, bet tajā kaut kas, man būtisks, esmu aizmirsis tieši kas, reāli gļukoja Eeschema daļā, un pie visa tā arī kursors bija nevis mazs krustiņš vajadzīgajā vietā, bet liels krusts pa visu ekrānu, kas ļoti kaitināja, un, no kā uz ātro neatradu iespēju tikt vaļā, plus vēl kaut kādi, uz nerviem krītoši "uzlabojumi". Tobrīd vajadzēja steidzīgi paveikt darāmo un laika eksperimentiem nebija,  tāpēc nolēmu atgriezties uz 5.02, kas man patreiz patīk vislabāk. Būs kaut kad jāpamēģina pēdējo versiju. Varbūt būs izlabojuši kļūdas, un man būs pietiekami laika pacīnīties ar "uzlabojumiem".

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...