Jump to content

Pārdod EliteBook 840 G5


Exiic

Recommended Posts

 

Pārdodu jaunu HP Elitebook 840 G5 biznesa klases portatīvo datoru. Alumīnija korpuss. Dators principā jauns. Bildēs var redzēt, ka baterijas nolietojums ir 0% un SSD diska darbības laiks ir nieka 19 stundas. Dators kopumā darbojies mazāk kā vienu dienu. Kā arī vēl ir aktīva garantija 22 mēneši. Komplektācijā dators un lādētājs. i5-8250U 1.6-3.4Ghz/1x8GB DDR4 2666MHz (viens slots vēl brīvs, max 32GB)/256GB NVMe SSD/FHD matrica matēta/legāls Windows 10 Pro/Intel HD Graphics 620/Bluetooth 4.1/Gigabit ethernet/Type C/USB 3.1/MHL/Backlit keyboard/fiziski aizverama web-kamera. SS ieliku pa 700, bet šeit forumā protams cena diskutējama.

 

650Eur

WAR.jpg

SSD.jpg

AUGSA.jpeg

BAT.jpg

ATVERTS_ON.jpeg

APAKSA.jpeg

ATVERTS.jpeg

Link to comment
MasteR's

Piebildīšu par to wear level % iekš Windows, viņš sāk rādīt kaut ko aptuvenu tikai, ja baterija regulāri tiek līdz galam izlādēta un uzlādēta. Man bija 1 gadu lietots notebooks, kurš pārsvarā bija pieslēgties tīkla vadam un līdz ar to joprojām radīja wear level 0%,  jo nekad nebija izlādējusies baterija. Un pilnīgi jauna baterija vienmēr nāk ar pāris procentu wear, pat 10% ir normāli. Šajā gadījumā šī info galīgi nav korekta, tāpēc jāizņem.

Link to comment
(labots)

Dators ir oriģinālas komplektācijas un SSD rāda, ka darbojies 19 stundas. Ko Tev vēl vajag? Parādi datoru, kurš darbojas 19h no baterijas. Dators ir bijis izlādēts un uzlādēts vairākkārt.

Labots - Exiic
Link to comment

Dators prom. :)

SN domāts tiem, kas atbrauc un paskatās.

Šeit nav ss.lv, kur ir pamats neticēt vecbiedra liktai bildei.

  • Patīk 1
  • Atbalstu 2
Link to comment
  • Exiic locked this tēmaa
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
×
×
  • Izveidot jaunu...