Jump to content

Datorliteratūra


datorists
 Share

Recommended Posts

Labvakar!

Vai kāds, lūdzu, varētu pateikt, kur Rīgā var nopirkt datorliteratūru krievu valodā? Kādreiz bija firma "636. Viss datoram." ar veikaliem t.c. "Origo", A. Čaka ielā 58, Kr. Barona ielā 25. Bet tagad, liekas, ka visi veikali ir nolikvidēti! Varbūt kāds zin, kur meklēt 636 veikalus, vai datorliteratūru  krievu valodā Rīgā? Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Bijušie 636 tagad ir gejmeru veikali un saucas CCTW, WTWC vai kaut kā tā un grāmatas laikam netirgo.

Varbūt "krievu grāmatu veikalos" (Origo no pulksteņa ieejas blakus lidiņam, ģertrūdes/skolas stūris, kr barona/stabu stūris uc hvzkur)?

Link to comment
Share on other sites

Pirms 28 minūtēm , datorists teica:

Varbūt kāds zin, kur meklēt 636 veikalus, vai datorliteratūru  krievu valodā Rīgā?

Kur Rīgā dabūt, nepateikšu (visdrīzāk veikalos nekur, ja nu vienīgi kāds privāti tirgo agrāk sapirktu literatūru), bet savulaik es krieviski IT grāmatas sūtiju no https://www.books.ru/. Lai cik jocīgi neliktos - pat vienmēr atnāca  Kā tas strādā/nestrādā mūsdienās, nav ne mazākās nojausmas.

Link to comment
Share on other sites

No books.ru diezgan esmu sūtījis grāmatas, normāli, nekad neesmu pieredzējis kādu aizķeršanos, pēdējā laikā neesmu tur neko pircis, nezinu, kā ar viņiem tagad, aptuveni pirms diviem gadiem kaut ko tur pasūtīju.

Link to comment
Share on other sites

datorists
Pirms 38 minūtēm , drunk_lizard teica:

kas tur vareetu buut taads, ko nevar atrast internetaa?...

Ja kaut ko gribu izdarīt datorā, pēc grāmatas, tad grāmatas priekšrocība ir tā, ka to var paņemt priekšā un darīt soli pa solim pēc tās. Bet, ja man jāprintē tā grāmata, tad lētāk man to ir nopirkt gatavu jau iespiestu!

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...