Jump to content

Switch pievienošana rūterim


vovanslv
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Man parādījās tāda situācija, ka ir nepieciešams pēc vairākām LAN izejām. Pats lietoju tet optiku ar viņu Nokia rūteri. Rūterim ir 4 izejas no kuras reāli cik sapratu pēc tet vārdiem var izmantot 2 jo 1 ir priekš TV dekodera (ja tāds ir) un otra ja nemaldos telefonam ??!! Katrā ziņā viņi man teica ka ja gribu vairākas izejas, tad jāpērk switch un jāslēdz klāt. 

Tā kā man ar switchiem ir ļooti maza pieredze, tad vēlos pajautāt, vai tā visa padarīšana strādās ja es no Nokia rūtera pielikšu vadu pie switch un tad no switch vadu tālāk uz savu pc ? Vai arī tas tā uzreiz nestrādās un vajadzēs kaut ko iestatījumos meklēt ??

 

Pats galvenais vēlos lai interneta ātrums paliek tik pat labs kā pa taisno no rūtera, pings arī ir tik pat salīdzinoši zems utt..

 

P.s. Metu aci uz pavisam vienkāršu un prastu D-Link DGS-1005A/ D switchu. 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 2 minūtēm , vovanslv teica:

vai tā visa padarīšana strādās ja es no Nokia rūtera pielikšu vadu pie switch un tad no switch vadu tālāk uz savu pc ? Vai arī tas tā uzreiz nestrādās un vajadzēs kaut ko iestatījumos meklēt ??

būtu jāstrādā ok. pirmais vai ceturtais ports laikam, neatceros, kurš bija īstais - viens bija NATots, otrs ar reālo IP. jāliek pie tā, kurš NATots.

  • Patīk 1
  • Atbalstu 2
  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

  • vovanslv locked this tēmaa
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...