Jump to content

SEO optimizācija - tūlītējs pakalpojums


Valters Brūniņš
 Share

Recommended Posts

Valters Brūniņš

Labdien. Veicu SEO analīzi un optimizāciju. Nav nepieciešams līmēt nekādu skriptu. Analīze aizņem 2-3 minūtes, klientam Informācija tiek nosūtīta neatejot no datora. Nodrošinu arī šīs informācijas realizāciju. 

 

Savulaik esmu testējis to pats uz savu mājaslapu, kuru šobrīd esmu nolikvidējis un tā 48 stundu laikā būtiski uzlaboja savu ranku. No 52% tas pakāpās līdz pat 71%. Piemēram, avīze Diena ranks ir 80% kas nozīmē ka lapa parādās pirmajā lapā katru otro reizi kad meklējat atbildi uz eksistenciālu jautājumu. Šī skenēšana (attēlā Avīze Diena un citi jums labi zināmi resursi) tika veikta uz nejaušības principa.

 

Klientam varu palīdzēt tīri tehniski ja iedod atbilstošas pieejas izmainīt lapas saturu, toties šādā gadījumā klientam jau praktiski nekavējoties lec Alexa ranks. Piedāvāju arī opciju uzpirkt Alexa ranku (šeit bez verificēšanas gan diemžēl nav iespējams) līdz 1 miljonam vai 10 miljoniem apmeklējumu ik mēnesi (Alexa Official - no cheating).

 

Paredzamā buļļa skrējiena distance ir 72 stundas (ja būs ļoti daudz klientu, iespējams kavēšu). Buļļa lēciena augstums ir 1-2 stundas un nākamais gaidāms pēc 6-8 stundām (process ir iespējams arī naktīs, kad man pašam vajadzētu it kā gulēt).

 

Strādāju tikai uz papīru pamata: priekšapmaksas rēķinu + pavadzīmi + pasūtījuma apstiprinājumu. Dokumentu agatavošanas process ilgst aptuveni 10 minūtes - caur Isolta. 

 

Man ir zero tolerance pret čītiem un dažādiem jokdariem, kā arī tā dēvēto Private Equity. Šī lieta nav runājama. Pakalpojuma maksa 300 eiro + PVN 21% (akords) SEPA. Tālāk solītais skrīns no Avīze Diena un dažiem citiem (nav sponsorēts).

 

Kontaktinformācija: Valters Brūniņš (lūgums rakstīt Messenger - Spam mape tiek regulāri pārbaudīta). FB ===valters.brunins.9===

Screenshot_20200605-071751.png

Screenshot_20200605-075001.png

Screenshot_20200605-075122.png

Screenshot_20200605-075238.png

Screenshot_20200605-075344.png

Link to comment
Share on other sites

alexa reitings neko nedos un viņs nav arī precīzs,viss  labāk der mājaslapas optimizācija  tieši google and bing kur viss lielāki meklēšanas servisi,bet

vari savus viltus seo iebāzt kur saule neizspīd....

p.s pimkārt glavenais nosaka reitingu saturs ,linki kuri norāda uz tavu lapu , optimizēts mobilajam telefonam (tur ieskaitu amp lapas),lapas ielādes ātrums utt...

Labots - rooyar
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...