Jump to content

Microsoft Office Home & Business


Since
 Share

Recommended Posts

Kastīšu mīļotāji, cik aparātiem mūsdienās ir reāls diskdzinis, no kura ripuli uzinstalēt? Nu protams, tāpēc arī tirgo pliku atslēgu suvenīriepakojumā, fails ta ir brīvi novelkams internetā...

P.S. Man ir reāls Office Enterprise ripulis, pirkts tālajā 2007. gadā, neredzu nekādu vajadzību apgreidoties uz jaunāku, dēļ tiem mākoņhostiem?, tos tāpat vēl pietiekošā daudzumā dala pa brīvu.  Tas pats One Drive ar saviem 15GB dokumentiem ir pāri par ausīm.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 3 minūtēm , aoma teica:

Kastīšu mīļotāji

Es nerunāju par kastīšu «mīļošanu». Tēmas autors prasa legalitāti. Ja solīdos veikalos legālu MS Office tirgo kā kastīti (protams, kastītē nav diska, ir tikai atslēga, tā pat nav programmas atslēga, tā ir vienreizēja atslēga, ko vienreiz jāievada attiecīgā MS interneta adresē), tad, ja kaut kāds veikals man tādu kastīti pērkot legālu MS Office nedos, man viss tīrs neizskatīsies..., pie tam tajā kaut kādā veikalā visas programmas aizdomīgi lētas. Tēmas autors lai dara kā grib, es pats no tādiem, kas nedod MS Office kastīti, programmu nepirktu.

Link to comment
Share on other sites

Just now, aoma teica:

čeks?

Latgalītē arī čeku tev iedos. Piemēram, par AutoCADu čeku uz 5 eiro.


Tāpat ēbajā var nopirkt MS Office par 3 dolāriem. Arī pirkuma dokumenti būs. Ne mazāk nopietni pirkuma apliecinājuma dokumenti kā no dateks.lv

Link to comment
Share on other sites

Nūūū... Un kīnieša "kastīte" dod pilnīgi leģitīmu iespēju ar kāju atspert visas vid durvis? Savulaik mans paziņa atveda no Maskavas tirgus "pilnīgi legālu" CD ar fotošopu un coreli piedevām, par veseliem 35 dolāriem!!!, pārdevējs, zvērot pie allaha - hoķ žopu suņ, no legaļnij :D

Labots - aoma
Link to comment
Share on other sites

Pirms 6 minūtēm , aoma teica:

kīnieša "kastīte" dod pilnīgi leģitīmu iespēju ar kāju atspert visas vid durvis?

Tur tā lieta, ka «ķīnieša kastīte» nevienam neliks domāt - tur viss legāli, un «ķīnieša kastīte» nebūs nekāda kastīte, bet tikai atslēga uz e-pastu, toties par 3 dolāri. A kaut kāds vietējais lietotu datoru tirgotājs to pašu atslēgu uz e-pastu piedāvā par krietni lielākām naudām, bet stipri lētāk kā dateks.lv vai kāds cits solīds veikals. Kurā brīdī man jānotic, ka tur gan viss legāls?

Link to comment
Share on other sites

Diskutabls jautājums. Parasti esmu nopietnas lietas pircies pie zolīdiem kantoriem, pie ķinieša tikai tos mēslus, par kuriem pie mums prasa neadekvātu cenu.

Link to comment
Share on other sites

Tikko paņēmu Office ebajā pa 6eur. Lētie izskatījās pārāk aizdomīgi.

iedeva linku uz ISO failu, kurš bija google draivā. Pilnais pro ofiss. 
pie aktivācijas varēja noprast, ka tas ir volume vai msdn key.

toties 15 min. laikā ir normāls aktivizēts ofiss un nav jāmeklē visādi kreisi hlami.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 16 minūtēm , e = d teica:

Office ebajā pa 6eur

Mājas lietošanai šis ir variants. Tēmas autora komercvajadzībām būtu bailīgi.

Link to comment
Share on other sites

Aktivatorus domāju. Links biku shady bija, bet firewalls neko neuzrādīja pēc installa.

Protams, paredzēts mājas lietošanai .

Link to comment
Share on other sites

Nu nez, es paņemtu to Office 365 un nečakarētu bobi. Varbūt izrādīsies ka darbi mainās un beigās tas powerpoints pēc gada vairs nah nebūs vajadzīgs. Vai arī uzradīsies klients, kuram gribēsies prezentāciju tieši 2020 formātā nevis 2019, tad pērc atkal jaunu :).

Ja tiešām domā naudu pelnīt ar kautkādām prezentācijām vai dokumentiem, tad visa tā runāšana par pāris eiro atšķirību ir tīrākā matu skaldīšana un santīmmīlēšana.

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

Interesanti, ar ko kā tā pēkšņi varētu atšķirties formāts gada griezumā, ka klientam raibas acis, un nekas nav saprotams. OK, bija pārejas, no .doc uz .docx, bet ar nelielu labojuma failu dokumenti abās pusēs izskatījās vienādi, tikai uz vecākām ofisēm tā vienkārši vairs nevarēja atvērt. Arī exelim formulas tās pašas, matemātiku tak nav no jauna neviens izgudrojis.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 5 minūtēm , AndrisBB teica:

tieši 2020 formātā nevis 2019

Neizlaiž MS savu Office katru gadu. Bija 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019. Ja tā turpināsies (to nevar zināt, vai tā būs), nākamā versija varētu būt 2022 plus/mīnus. Ja pieņem, ka nākamā versija būs 2022. gadā, tas ir, pēc diviem gadiem, tad abonēšanā pa diviem gadiem tiks iztērēts 8,80 eiro plus PVN reiz 24 vienāds 255,55 eiro. Tagad nopērkot pie dateks.lv retail versiju, sanāks līdzīgi. Neko nesaku, ir kaut kādi papildus labumi tajā 365 salīdzinot ar retail ofisu, piemēram, ir Access, kas retail versijā nav. Ja vien tie papildus labumi ir vajadzīgi, tad, protams, Office 365 ir pareizā izvēle.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 11 minūtēm , snukurins teica:

Office formāti ir savienojami sākot no 2007 office.

Tieši tā. Nevar saprast, kāpēc būtu jāuztraucas par to vai dokuments aizpildīts ar Office 2007, 2010, 2013, 2016, 2019...

Link to comment
Share on other sites

Pirms 30 minūtēm , ieleja teica:

tik vienkārši jau nu gan nav

Skaidrs. Kaut kādās pozīcijās savietojamības nav. Acīmredzot tajos biedra snukurins pieminētajos aizpildāmajos iepirkuma dokumentos aizpildīšana prasījās ar 2013 (un jaunāku) līdzekļiem, tāpēc arī tāda norāde.

Jautājums tik, kāpēc gan valsts iestādei būtu tā jāorganizē aizpildāmos iepirkuma dokumentus, ka aizpildītāji nevarētu iztikt bez 2013 (vai jaunāka) MS Office?

Labots - vvv
Link to comment
Share on other sites

Ir tagad arī bez kastītes , e-pastā atsūta linku un kodu kuru drīkst vērt vaļā tikai uz instalējamā datora:

Cienījamais lietotāj!

Paldies, ka izvēlējāties Microsoft produktus. Zemāk pieejams licences aktivizācijas kods(i) un lejupielādes saites.

SW ESD OFFICE 2019 H&B ALL LNG T5D-03183 MS

 

Electronic Software Delivery (ESD) is a digital delivery of a product key directly to consumers and small businesses via reseller, retailer and e-tailer partners.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 37 minūtēm , Lin teica:

Ir tagad arī bez kastītes , e-pastā atsūta linku un kodu

Skaidrs. Tas, laikam 2019. gada ofisam.

Senāk nebija. 2013. ofisam točno nebija. 2010. gada ofisam arī nebija tāda varianta. A tāds NTG nemaz nemaz netirgo Office 2019, tirgo tikai vecus...

Link to comment
Share on other sites

nez.. man ar key piesaistīts pie MS konta, no kā var palaist arī instalāciju... :D ir gan 2019, gan 2016, bija arī 2010 tāpat...

Link to comment
Share on other sites

Es kko par obligātumu teicu? :) konti sākās no 2013.. atceros darbā mazliet bija īblis ar tiem kontiem.. jo key kontā atkal cits rādījās.. tad bija jukas :D

 

2010. kastītē esošo kodu varēja ielikt sistēmā un nokačāt no konta aktuālo arhīvu.. :)

Labots - CAP
Link to comment
Share on other sites

Pirms 15 minūtēm , CAP teica:

konti sākās no 2013.. atceros darbā mazliet bija īblis ar tiem kontiem.. jo key kontā atkal cits rādījās.. tad bija jukas

Jā, konta nepieciešamība mulsināja daudzus, arī datoriķus.

Par 2010 dabūšanu kontā nezinu. Apskatījos 2010 kastīti. Nekur tur nav pieminēts kaut kāds konts. Ir disks, no kuru instalēt programmu, ja datoram diskdziņa nav, pamācībā norādīta adrese http://office.com/downloadoffice, no kuras lejuplādēt programmu pēc produkta atslēgas ievadīšanas. Tagad tā konkrētā adrese vairs neatveras.

Link to comment
Share on other sites

Jā, komats jādzēš, bet tas, kas atveras, ir cita adrese.

CAP, un kur tur ir konts? Kāds sakars 2010 ar MS kontu? Tu raksti, ka 2010 bija tāpat. Nebija 2010 tāpat. Vai ir iespējams 2010 instalāciju savam kontam pievienot? Neredzu tādu variantu. Vajadzīga produkta atslēga atšķirībā no 2013., 2016. un 2019., kur pietiek tikai ar kontu.


https://www.microsoft.com/lv-LV/software-download/office

Šī ir tā vietne, no kuras tagad var instalēt 2010. Vecā adrese vairs nav.

Link to comment
Share on other sites

neiešu tagad kko pierādīt vai parādīt.. slinkums.. Jā, tehnoloģiski mazliet savādāk, bet ir tāda iespēja. Atlika tik ielogoties un jebkurā brīdī varēji jaunāko instalāciju lejupielādēt un disks nafig vajadzīgs.. MS konts nebija obligāts, vien ērtībai un informācijai, ne kā jaunajos.. kur viss sasaistīts :D

 

karoč.. neiespringsti..

Link to comment
Share on other sites

Pirms 28 minūtēm , vvv teica:

CAP, un kur tur ir konts? Kāds sakars 2010 ar MS kontu? Tu raksti, ka 2010 bija tāpat. Nebija 2010 tāpat. Vai ir iespējams 2010 instalāciju savam kontam pievienot? Neredzu tādu variantu.

bija 2010tajam variants ar kontu. manā gadījumā, tika pirkts box 2007tais, ar 'bezmaksas' apgreidu uz 10to, attiecīgi kods tika sūtīts uz epastu, kas bij reģistrēts kā ms konts.

šķiet, ka vēl pirms pāris gadiem varēja ielogoties un caur to linku downloadēt gan latvisko gan anglisko 2010to instalāciju.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 30 minūtēm , CAP teica:

karoč.. neiespringsti..

Tas viss ir štrunts. Galvenais, lai tēmas autore, kurai uzstādījums nopirkt legālu Office uzņēmējdarbībai, nesafantazējas par kaut kādiem lētiem internetveikalu piedāvājumiem, kuri var izrādīties nav neko legāli.

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, vvv teica:

nesafantazējas

to Tev atbildēs rīt(varbūt), postu limits jaunbiedriem..

 

1 stundu atpakaļ, vvv teica:

par kaut kādiem lētiem internetveikalu piedāvājumiem, kuri var izrādīties nav neko legāli.

šim gan piekrītu, ja tiešām grib gulēt mierīgi.

  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

pirms 22 stundām , vvv teica:

uz W10, vai ir iespējams uzinstalēt, piemēram Office 2003?

Office 2007 mierīgi, bez aizķeršanās.

Link to comment
Share on other sites

pirms 12 stundām , snukurins teica:

Sākumā bija 15GB bet tad apgrieza

Man neko neapgrieza, laikam neesmu izredzēts :D

Link to comment
Share on other sites

Esmu sens klients, no pašiem pirmsākumiem, tāpēc ir lojalitātes prēmija 10GB. Izmantoti 11.9 no pieejamiem 15.

 

Tā kā no telefona automātiski visa draza lādējas augšup pie šiem, vajadzēs kādu dienu patīrīt tās kaķbildes :)

 

P.S. Microsoft konts man bija jau tais laikos, kad mākoņu kā tādu vēl nebija, arī paroles un lietotājvārdi toreiz man bija 4 simboli, tad vēl ļāva, tagad, protams, aizmirsti tos laikus, bet arī kontus uzlauzis neviens nav, laikam esmu pārāk neinteresants :D

Labots - aoma
Link to comment
Share on other sites

Pirms 10 minūtēm , aoma teica:

toreiz man bija 4 simboli, tad vēl ļāva, tagad, protams, aizmirsti tos laikus, bet arī kontus uzlauzis neviens nav, laikam esmu pārāk neinteresants

 

Da neviens pat dadumatsja nevarēja, ka Tev tur aš kaķbildes.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Par kaķbildēm es saucu visu šņagu, ko digitālo kameru laikmetā sabildējis praktiski katrs mobilā telefona īpašnieks. Arī tie "vēsturiskie" foto, jubilejas, kāzas, bērni uz mazbērni... Cik nu no jumsiem ar asarainām acīm tos arhīvus esat pārskatījuši? Es vismaz nevienu reizi.

Klasisks piemērs: Nobirst cietais, vai, vai, vai, tur man visa dzīve iekšā, maksāšu jebkuru summu, cik maksā datu atjaunošana? Kad pasaku aptuveno ciparu, atbilde ir da nu nah...

  • Patīk 3
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

viss mākonī un po par "cietā nobiršanu" :d

 

ja man, piem., pazustu/nošķiebtos mobilais (tfu tfu tfu), tad vienīgās neērtības būtu jauna mobilā pirkums, (iesp. jauna SIM) un smartid.. pārējais po.. :D

Link to comment
Share on other sites

Pirms 23 minūtēm , CAP teica:

viss mākonī un po par "cietā nobiršanu"

Un kā ar «mākoņa nobiršanu»? Nav tas izslēgts. Drošāk ka dati gan mākonī, gan cietajā, gan...

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Vispar par Office paku, es labak 1x noperku pa 3 gadiem, neka katru menesi aboneju. Vienigais no ka es neatteiksos ir epasta, kalendara un kontaktu serviss. Bet Office 365 programmu paka nu ni, ni, ni. Ja pec 3 gadiem izdomaju panjemt jaunaku, varu pec tam pardot un vismaz kadu dalju naudinju atgut vai atpelnit, kas samazinas izdevumus jaunas programmas versijas iegaadei. Ir sobrid Retail Office 2016 Home & Business, gan iepirkst Retail Office 2019 Home & Business. Nu vajag man outlook.

 

Sent from my SM-N976B using Tapatalk

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis
Pirms 51 minūtēm , vvv teica:

Un kā ar «mākoņa nobiršanu»? Nav tas izslēgts. Drošāk ka dati gan mākonī, gan cietajā, gan...

Mākoņi parasti nebirst, tur tikai atsaldēts supports vai tehniķi permamenti izdzēš saturu vai nejauši no servera pārvieto bekapus uz /dev/null.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 57 minūtēm , vvv teica:

Drošāk ka dati gan mākonī, gan cietajā

 Nē, drošāk svarīgos datus uz 2 - 3 ārējiem diskiem, kategoriski neatzīstu nekādus mākoņus. Jā, lietoju Google disku un failiem.lv, bet tikai, lai klienti varētu lejuplādēt apstrādātos foto vai video, kas jāizdara mēneša, max divu laikā, ja nepaspēj - lai nāk ciemos ar savu flešķu un trauku ar kādu šķidrumu :D .

Link to comment
Share on other sites

pirms 16 stundām , aoma teica:

es saucu visu šņagu, ko digitālo kameru laikmetā sabildējis praktiski katrs mobilā telefona īpašnieks. Arī tie "vēsturiskie" foto, jubilejas, kāzas, bērni uz mazbērni... Cik nu no jumsiem ar asarainām acīm tos arhīvus esat pārskatījuš

Mona Liza varētu būt bijusi sava laikmeta kaķbilde

  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...