Jump to content

Lenovo ekrāns un baltas svītras


Antra Kapilinska
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Datora displejam ir problēma - ik pa brīdim (nu jau tas ir kļuvis kaitinoši bieži, agrāk varēja pieciest) uz ekrāna parādās zilas vai baltas līnijas, ekrāns sastingst un viss lēnām pārvēršas graudainā, baltā putrā. Tā kādas minūtes dators ir nelietojams, līdz pēkšņi displejs atkal ir normāls. Man saka, ka problēma varētu būt saistībā ar display connector. Cik varētu maksāt to salabot? Portatīvais dators Lenovo ideapad 320s, pirkts kā remanufactured versija. Gribēju zināt aptuvenās izmaksas,  lai gan pie Latvijas servisiem šobrīd netieku un netikšu vēl kādu laiciņu, un par ārzemju datorservisu cenām nav ne jausmas.

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Pirms pāris mēnešiem vienu šitādu sprāgoņu no Lenovo izārdīju detaļās (pareizāk sakot, tas pats pajuka un radija man izbrīnu, ka vispār turējies jebkad kopā). 

Uzcepjās vienkārši tempā un tas arī viss. Tas bija kaut kāds tur Ideapad...  ideja kā tāda - Lenovo lēto galu pirkt nevar, "remontu ņepodļežit".

Link to comment
Share on other sites

Antra Kapilinska

uj. nu, pagaidām nav vairantu tikt pie cita datora, tāpēc ceru kādu laiku saglābt šo. neskaitot augstāk minēto problēmu, viss cits strādā pilnīgi normāli.

Link to comment
Share on other sites

Nu gan jau tajās ārzemēs servisu var atrast un vispirms apjautāties cik par diagnostiku (arī jāmaksā) un tad jau cik par remontu. Kas notiek, ja tad, kad ir problēma, pavirina displeju - ja kas mainās, tad kontakti, kabelis.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...