Jump to content

Personas datu aizsardzības speciālista iecelšana?


BlowMagnum
 Share

Recommended Posts

Labdien,

Situācija ir sekojoša - plānoju izveidot savu bezmaksas portālu, kurā lietotāji savā starpā apmainās ar idejām, rakstiem u.tml pēc savas izvēles.
Lai reģistrētos manā portālā lietotājiem nepieciešams būs norādīt savu e-pastu un attiecīgi pievienot aprakstu, jautājumu, problēmu utt pēc savas izvēles.

Jautājums ir vai uz mani šajā gadījumā attiecas VDAR un vai man ir nepieciešams iecelt personas datu aizsardzības speciālistu? 
Vai ir nepieciešamas kādas atļaujas no DVI? 

Kas vēl būtu jāzina veidojot šādu sistēmu?

Paldies.

Labots - BlowMagnum
Pielaboti termini
Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Hostē pilnīgā pēcpusē, maksā par visu anonīmi un nekur neliec izsekojamu atsauci uz sevi. Un ja saņem kādu pieprasījumu vai jebko saisītu ar vdar, varēsi sūtīt t1rst.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Ja nav konkrēta subjekta bilde, vārds/uzvārds, personas kods, reāla adrese, mašīnas bilde ar salasāmu numuru u.t.t. - nekāda datu aizsardzība nav pārkāpta. E-adresi katrs var izveidot kā un kur grib, pēc tās tikai vīri melnā var pieprasīt info no provaideriem un kādu mēģināt atrast.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Ja palasa Go3.LV tad datu aizsardzība šķiet ir tikai ķeksītis likumdošanā. 

Pārsūtīšana uz trešajām valstīm
Informācija, ko mēs iegūstam no jums, var tikt pārsūtīt un uzglabāta ārpus Eiropas Ekonomikas Zonas (EEZ). Šīs informācijas apstrādi var veikt mūsu darbinieki vai mūsu pakalpojumu sniedzēja darbinieki, kas atrodas ārpus EEZ. Šie darbinieki var veikt jūsu pasūtījuma apstrādi, jūsu maksājumu datu apstrādi un tehniskā atbalsta pakalpojumu sniegšanu. Sniedzot jūsu personas datus, jūs piekrītat augstāk aprakstītajai pārsūtīšanai, uzglabāšanai un apstrādei. Mēs veiksim visas nepieciešamās darbības, lai nodrošinātu jūsu datu drošu apstrādi saskaņā ar šo Konfidencialitātes politiku, un gadījumos, kad dati tiek pārsūtīti uz trešo pasaules valsti, tiek nodrošināts adekvāts aizsardzības līmenis saskaņā ar ES-ASV Konfidencialitātes vadlīnijām vai arī likumā ir noteikti nosacījumi drošai pārsūtīšanai. Pēc jūsu pieprasījuma, mēs sniegsim jums vairāk informācijas par datiem, kas tiek pārsūtīti uz trešajām valstīm.

Jūsu informācijas izpaušana
Mēs esam tiesīgi atklāt jūsu personīgo informāciju ar jūsu piekrišanu jebkuram citam uzņēmumam Bite Group ietvaros, lai uzņēmums sniegtu jums informāciju par precēm un pakalpojumiem, kas var jūs interesēt. Mēs vai minētie uzņēmumi varam sazināties ar jums, izmantojot šo informāciju, pa e-pastu, pa pastu, tālruni, SMS vai sūtot jums personalizētus piedāvājumus sociālo mediju vietnēs. Bite Group uzņēmumi, kuriem ir piekļuve jūsu personas datiem, ievēro šīs Konfidencialitātes politikas noteikumus.

Mēs esam tiesīgi izpaust jūsu personas datus trešajām pusēm, ja mums ir pietiekams pamatojums uzskatīt, ka šī informācija ir jāatklāj 

 

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...