Jump to content

Problēmas ar pastiprinātāju?


LoudAstraH
 Share

Recommended Posts

1 stundu atpakaļ, ggg97 teica:

Spieguma mērīšanas režīmā gan šī kļūme var nebūt kritiska gadījumā, ja, cik atceros, dotajiem testeriem 5A (10A) curķis ar COM savienots ar zemomīgu šuntu. Bet tomēr, šķupus vaig pieslēgt korekti un mellais šķups jāpārslēdz uz COM.

 

Nez interesanti, kaada gan noziime šķupu paarsleegshanaa, ja testeris ir liidzstraavas rezhiimaa , KO vinjsh tur meegjina sameeriit ? Testeris jaasledz mainjstraavas rezhiimaa ( konkreetajam testerim 200V ~  ~ noraada mainjstraavas rezhiimu, jaapalaizh signaals, jaanomeera kanaalu izejas atseviskji un tad tiltu .uz tilta spaileem ja iesleegts tilta rezhiims,  jaabuut 2x lielaakam spriegumam. Speeleejot muuziku spriegums testerii leekaas , ar to jaareekjinaas nolasot veertiibas.

PS - internetaa ir taadi tonju generatori. jaameklee atsleegvaardi - tone generator un sinewave , piemeeram 50Hz ( kas formaali skaitaas BASS )

Labots - kevins
Link to comment
Share on other sites

Pirms 22 minūtēm , kevins teica:

Nez interesanti, kaada gan noziime šķupu paarsleegshanaa, ja testeris ir liidzstraavas rezhiimaa ,

Nereti vispirms pārliecinās, vai uz skaļruņu pieslēgšanas klemmēm nav barošanas vai kāds cits ievērojams līdzspriegums.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

LoudAstraH
Pirms 19 minūtēm , ieleja teica:

tad var izejā būt arī līdzstrāva

Nu, tieši par to es arī domāju, ka tur klāt ir vēl kāda strāva, kas izraisa to pulsēšanu. 


Paldies @kevins par nelielu pamācību, kā izmantot testeri, nekad tā arī neēsmu iedziļinājies un mēģinājis saprast kā viņš darbojas, nelikās, ka ka tur katrai tai ieejai ir kāda konkrēta funkcija. jāiet pamērīt, kas notiek.. 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 5 minūtēm , LoudAstraH teica:

nelikās, ka ka tur katrai tai ieejai ir kāda konkrēta funkcija

 

priekškars?

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

LoudAstraH

Labi, šai visai diskusijai vairs nav jēgas, vedīšu vienkārši to nabagu pie cilvēkiem ar saprašanu. Savādāk jēgas nekādas, tukša muldēšana, paldies par to pašu. 

Link to comment
Share on other sites

Cik meistars noplēsa, vai par cik SSkā pārdevi?

 

 

Varbūt tur nekādas vainas nebija, vienkārši pats izvadus jauci.

 

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Forumos meklēt atbildi šādām šaizēm - ne tur pieslēdzu, bija sprakšķis utt., un, gaidīt, lai kāds gaišreģis iebaro risinājumu cilvim, kam pat testeris ir drusku ne no šās pasaules.... O.K. Bet vēl uzmest lūpu un paziņot, jūs te man tādi padumji, nemākat pateikt, kas pie vainas. Nu nu. Nav jau par standarta ķieģeli uztaisīts rūters vai telefons, kam standarta risinājumu ir pilns nets.

  • Patīk 2
  • Atbalstu 2
Link to comment
Share on other sites

LoudAstraH
pirms 4 stundām , aoma teica:

Bet vēl uzmest lūpu un paziņot, jūs te man tādi padumji, nemākat pateikt, kas pie vainas. Nu nu. Nav jau par standarta ķieģeli uztaisīts rūters vai telefons, kam standarta risinājumu ir pilns nets.

Neviens lūpu nav uzmetis. Problēma labi aprakstīta, kas ir gribējis, tas izlasījis. Nevienu par padumju neesmu saucis.. Pie risinājuma nenonācām, vainas var būt 101, prātīgāk būs aizvest pie cilvēka kas ar aci redz un pārbauda, nebūs liekas mūldēšanas un pārpratumu. 

 

P.S topiks slēgts. 

Link to comment
Share on other sites

LoudAstraH

UPDATE:

 

Ieliku beidzot drošinātāju plusam, kas nāk no akumulātora, pirms sākam man pārmest ka tā ir slikti darīt, es to visu ļoti labi zinu, bet man ir viens veikals tikai, kur tādus var iegādāties un līdz šodienai nebija uz vietas. Un neko darīt ja mūzika ir sirdslieta, tāpēc jānes upuris. Katrā ziņā, kad mašīna ir izslēgta, ''pulsēšanas'' nav. Ar iedarbinātu mašīnu kad nopauzē mūziku ir puk puk puk puk un klusums. Katrā ziņā, jāskatās kas notiek ar ground, jo tāds ir mans secinājums, ka zemējums ir palicis pārāk vārgs. ( nevar tā maģiski tas notikt, zinu, bet man bija viņš uzlikts tā, ka paraujot netīši var izkustēties un pazust kontakts. ) Ja ar zemējuma pārinstalāciju nebūs līdzēts, nesīšu pastiprinātāju pie meistara jo tad gan būs skaidrs, ka vaina nav tajā, bet gan pašā pastiprinātājā. 

 

Paldies visiem par diskusijām un veltīto laiku , lai kaut ko uzrakstītu :D 

Link to comment
Share on other sites

138, normāls divu burtu salikums, lai neteiktu kaut ko vairāk ;) 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 45 minūtēm , aoma teica:

normāls divu burtu salikums

Citēt

The word "OK", per Wikipedia, "is an American English word denoting approval, acceptance, agreement, assent, acknowledgment, or a sign of indifference." Many etymologies have been proposed to explain its origin. The Oxford English Dictionary and most other modern dictionaries say that it began in 1839 as "O.K.", a fanciful abbreviation for "oll korrect" (all correct). 

(..)

modern usage of the word is with both letters in lowercase "ok", or fully spelled out as "okay". Using OK with both capital letters is kind of old, as that is not something younger people would ever do. The original spelling of the word as "O.K." with periods after the letters is less commonly used in modern times

 

Link to comment
Share on other sites

2020.01.7. , 17:24, LoudAstraH teica:

Ieliku beidzot drošinātāju plusam, kas nāk no akumulātora, pirms sākam man pārmest ka tā ir slikti darīt, es to visu ļoti labi zinu,

?!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...