Briksons 0 Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Sveiki! Esmu smagas izvēles priekšā un netieku galā. Nepieciešams neliels Smart TV virtuvei, bet lai ietu arī shortcut televīzija. Izvēlējos šādu TV: Toshiba 24SW763DG, bet tagad nevaru saprast vai uz tā ies arī shortcut? Tam obligāti jābūt android TV, lai ietu shortcut? Quote Link to post Share on other sites
uldii12345 36 Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Obligāti nevajag android tv, iet arī uz samsung un lg smart, bet arī labāk veikalā pārbaudīt, vai ir pieejama shortcut splikācija uz konkrētā modeļa. Diez vai uz toshiba ir shortcut aplikācija, ja viņam ir kaut kāda sava operētājsistēma. 1 Quote Link to post Share on other sites
Daiļais 39 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 (edited) Vīri, problēma. Nopirku Samsung viedtelevizoru. Elkorā. Izveidoju Samsung kontu un piereģistrēju TV tajā. Pie sākotnējās konfigurācijas bija noprotams, ka aparāts paredzēts Norvēģijas tirgum. Vēlējos uzinstalēt Shortcut, bet pie Apps to neatrod. Vai ir kāds padoms ko un kā darīt? Internets ir pieslēgts Edited October 22, 2020 by Daiļais Quote Link to post Share on other sites
CAP 1,794 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 nu.. norvēģijas app nebūs shortcuta Quote Link to post Share on other sites
Jainit 237 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Ja negribi stiept atpakaļ uz veikalu ar pretenziju, ka TV nav paredzēts Latvijai un nav pieejamas LV/Baltijas reģionam paredzētās aplikācijas, tad vari pameklēt informāciju netā , kā savam modelim nomainīt reģionu. Quote Link to post Share on other sites
Daiļais 39 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Karoč, tā! Ja nu kādam gadās līdzīgi. Internetu mājā piegādā Tele2 mobilais internets. Pēc my IP datiem rāda, ka es atrodos Norvēģijā. Es nezinu kā tas darbojas, bet tas ir fakts. Mājās ir pieejama arī planšete ar Bites pieslēgumu. Tā gan rāda, ka esmu Latvijā. Atjaunoju televizoram rūpnīcas uzstādījumus un pārstartēju to. Savienoju ar Bites pieslēgumu un tavu brīnumu! Shortcut ir pieejams. Viss strādā! Beigās parslēdzu atpakaļ uz Tele2. Pa ceļam pavīdēja uzraksts, ka televizors ir sertificēts Norvēģijā. Priekā! Piektdienas vakars izdevies 1 Quote Link to post Share on other sites
Daiļais 39 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 2020.10.22. , 21:28, CAP teica: nu.. norvēģijas app nebūs shortcuta atrisinājums tomēr negaidīts Quote Link to post Share on other sites
Didzis 1,562 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Tā nu sanāk, ka programētāji ieliek ''automātisko ātrumkārbu'' lai civēkam nav nekas pašam jādara. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts