Jump to content

Pērku Hidraulisko presi vai izgatavošana


Kaspars12
 Share

Recommended Posts

Laba diena!

 

Meklēju kādu biedru, vai biedru, kuram ir kāds paziņa, kas var izgatavot 80-100t hidraulisko presi, ar motoru, lai nav ar roku jākačā. Pavisam vienkāršu kontrukciju. Idejiski: virsma, var nebūt maināms augstums, cilindrs, sūknis, motors, eļļas rezervuārs un poga on/off un viss rāmī, kas to arī var turēt.

 

Ceru, ka ir kāds, kuram ir padomju laiku krājumi un labprāt no tiem atbrīvotos saliekot kopā vai jau ir gatavs risinājums kadā garāžā.

 

Sīkāk PM.

 

Paldies.

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Cilvēkam, kam ir krājumi no tiem laikiem un zinašamas, nav problēma tādu izgatavot, skaidrs arī, ka tas būs 4 ciparu skaitlis, bet sīkāk viss PM.

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Man patīk, ka komentē cilvēki, kas dzīvē presi nav redzējuši, tas īpaši uz Tārps tēmēts, kas google pirmo bildi ierauga un postē :D

 

Loģiski, ka rāmim jābūt kārtīgām, bet nevajag pārspīlēt. snukurins pareizi domā un drēbi zina. Pārējiem dīvānā *irdējiem palūkšu nespamot. 

 

Reālam darītājam, vai kam ir ko piedāvāt PM.

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Tās kolhoza arī visas vēl kaut kur ir, tikai zinatājs var pateikt, jo ne visi lieto internetu un tās preses. Jauda kā minēju pirmajā postā var būt arī mazāka.

Link to comment
Share on other sites

Domāju, ka visa sāls šinī jautājumā ir par to, ka autors jauc atmosfēras ar tonnām.  Jā ,visas izplatītās traktoru un mašīnu hidrauliskās sistēmas strādā ar spiedienu 150 - 200 atmosfēras, bet ne tonnas. Un tādu iekārtu var garāžā  salikt.

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Mani interesē spiešanas spēks tonnās, ko arī norāda visām presēm spec.

 

Divi posti un abi garām. 

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, garaamejot teica:

 

aha, lielumlielais vairums tolmetaa, mhhhh

 Tādas preses kolhozos nekad nav bijušas.   Ja pieņem darba spiedienu 150 atmosfēras, tad lai iegūtu celtspēju 150 tonnas, vajag cilindru ar virzuļa diametru 170 mm kā minimums un cilindrs varētu būt ap 250 mm ārpusē.

Link to comment
Share on other sites

Foršs topiks, lika pastīties cik ta tonnu ir visslavenākajai presei internetā, simtpieēsmit izrādās :download:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Mielestapa

Mūsu kolhoza prese deviņdesmitajos gados vienkārši pazuda. Ļaudis toreiz mēļoja, ka esot to privatizējis kāds parādu piedziņas kantoris, kas presējot bezcerīgos parādniekus.

  • Patīk 2
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Kaspars12

2019. gads jau galā un šo tēmu varam slēgt, prese ir iegūta, bet ieraktīšu savu stāstu līdz presei, varbūt kādam noder :)

 

Pirmkārt ar presēm Latvijā ir čābīgi, ieliku sludinājumus ss un 7 Latgales avīzēs. Kopumā ieguvu 3 zvanus, vienā zvanā piedāvāja kolhoza 50t presi Liepājā par 2k, cilvēks tikko bija atgriezies no mēness :D Daugavpilī piedāvāja kaut kādu "eser makina sanayi", turku ražotāja presi, bet speceni nezināja, īstās bildes tā arī nesagaidīju dažu nedēļu laikā, jo pirmās bildes bija tikai ražotāja šilte. Trešais zvans bija par paštaisītu presi, ko izmantoja halvas presēšanai, prasīja 1800 euro, esot 100t, jo pārdevējs no kā nopircis tā esot teicis. Pēc tam sīkāk apskatot tās preses cilindra diametru, sūkni, sadalītāju, skaidrs bija, ka tā prese ir ātra, bet tur nav vairāk pa 50t. Tāds arī bija tas viss Latvijas prešu pedāvājums pēc 2 mēnešu meklēšanas.

 

Ārpus sludinājumu portāliem, tiku uzgājis arī krievu preses п-125 īpašnieku, bet tas jau savus 4 gadus to presi bija mēģinājis notirgot, bet nu tā prese bija pagrabā un 2.4t kluci dabūt ārā maksā, tāpēc es to variantu uz laiku atmetu, jo arī par cenu nevarējām vienoties.

 

Veiksmīgas sakritības rezultātā trāpīju uz iekārtu ražotāju no Latgales, specializējas darba galdu, ražošanas iekārtu izgatavošanā no nulles, tajā skaitā arī preses. Visu pārrunājot beigās nonācām pie 100t preses izgatavošanas projekta, cena sanāk 4 ciparu skaitlis, bet tāpat 3x mazāk kā prasa par ķīnas 100t presēm.

 

Taču īsi pirms custom preses pasūtīšanas, krievu preses п-125 īpašnieks nolaidās uz zemes, vienojāmies par cenu un tagad esmu ticis pie 125t preses, kas izmantota materiālu paraugu testēšanai, respektīvi ir ļoti labā stāvoklī, tā nav tāda, ko darbnīcās ir nolietojuši 4 saules mūžus. Izrādās, ka šīs preses vēl Latvijā izmanto arī sertificētas laboratorijas, mūsu tiltu un ielu materiālu testēšanā. Par cenu, beigās ar visu izdabūšanu no pagraba un aizvešanu no Rīgas uz Latgali sanāca lētāk kā custom prese. Vēl gan jāuzsūta presējamie cilindra gali, jo ar oriģinālajām plāksnēm ir grūtāk strādāt, ja ko vajag izspiest/iespiest. 

 

Ilustratīvs foto no neta:

KARluUItq0IhE5t2fG9K.jpg

 

 

 

 

 

 

Labots - Kaspars12
  • Patīk 4
Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Lai neceptu jaunu tēmu!

 

Kur tagad pa labāko cenu Rīgā var iepirkt 30-40m 5(4kvmm) dzīslu kabeli 3 fāžu pagarinātājam ?

 

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...