Jump to content

Pārsprieguma un nepietiekama sprieguma releji


Maris-S
 Share

Recommended Posts

Nebāz pirkstu, bāz mēli, tad jau strāvas būs vairāk, varēsi uzzināt, kas un kā ar automātu! Blads, ja sit, kur tu LIEN, nemirstīgais?

Link to comment
Share on other sites

Tikpat bezjēdzīgs, kā tavi jautājumi. Vai nopūdnieka izslēgšanās atrisinātu problēmu? Vislabāk problēmu atrisinātu rozetes likvidēšana.

Link to comment
Share on other sites

Es pirmo reizi no 220V atrāvos ceturtajā klasē. Taisīju instalāciju priekš galda lampas un uz visu mūžu iemācijos, ka nekur elektrības tuvumā pirkstus bāzt nevajag.

pirms 8 stundām , constrig teica:

Neviens spešl nebāž rokas ūdenī, vai nefēnojās zem dušas, viss parasti notiek nejauši

Tu tak iebāzi pirkstu ūdenī un tas nebija nejauši, bet apzināti un gan jau iebāzi vēlreiz, lai pārliecinātos, ka sit pa nagiem 😀. Es jau teicu, noplūdes automāta uzdevums ir pasargāt cilvēka dzīvību, nevis nodrošināt, ka nedabū pa nagiem. Tas tāpat kā drošības jostas autiņā, vai ķivere motobraucējam. Ķivere nepasargā no nobrāzumiem, bet vismaz galva paliek vesala. Nu nevajag jūtīgāku noplūdes automātu. Tas nostrādās jau no pirdiena vannasistabā un tikai kaitinās. Es vispār esmu nopludes automātu nīdējs, jo vairākas reizes, profesionālā darbā, tie ir izbesījuši. Ja tehnika ir sazemēta pofig par noplūdēm kau tai pašā veļmašīnā vai boilerī. Noplūdes automāts vajadzīgs aizsardzībai pret cilvēku stulbumu. Tikai ideotam var galvā ienākt  fēnot matus vai čatot telefonā, kad tas pieslēgts lādētājām, sēžot vannā. Vecos laikos notika dabīgā izlase un šitadus idiņus nosita ar strāvu, bet tagad salikti noplūdnieki un idiņi tikai vairojas.

Link to comment
Share on other sites

ja tev spirāle i pats korpuss ir sazīmēt s tad pa nagiem nevajadzetu atraut bet ja tikai fāze un nulle ir pieslēgti teniem tad skaidrs ka sit pa nagiem tas ir taspats kas mazgaties pie nesazemeta bolera 

Link to comment
Share on other sites

pirms 1 stundas , Didzis teica:

Noplūdes automāts vajadzīgs aizsardzībai pret cilvēku stulbumu. Tikai ideotam var galvā ienākt  fēnot matus vai čatot telefonā, kad tas pieslēgts lādētājām, sēžot vannā. Vecos laikos notika dabīgā izlase un šitadus idiņus nosita ar strāvu, bet tagad salikti noplūdnieki un idiņi tikai vairojas.

Vai arii asu izjuutu cieniitaajiem ekstreemistiem:

Part 2 video apstiprina to ko didzis par zemeejumu skaidroja. Zemeejums daudzko maina.

 

Labots - Arcane
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...