Jump to content

SAT TV


ziedlapa
 Share

Recommended Posts

Sveicināti SAT TV speciālisti.  Man lūdzu divi jautājumi. 1.Vai ir iespējams kaut kur skatīties ,,Motors TV,, vai (un), ,,AB MOTEURS,,-abi laikam Franču .

Protams legāli .2.Kā iespējams skatīties kodētos kanālus no Astra(19,2)un HotBird (13).Protams tāpat legāli,par maksu.Kur to visu var izdarīt?Un kā?

Un ja kāds varbūt zina ,cik tas prieks maksā?

Link to comment
Share on other sites

Ja nemaldos, vienīgais sat legālais operators ir Viasat. Tas, ka tu samaksā, nenozīmē, ka tas ir legāli.

Labots - Aigus
Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , ziedlapa teica:

Kā iespējams skatīties kodētos kanālus no Astra(19,2)un HotBird (13)

No šitiem sputņikiem manuprāt LV legāli vispār kodētās pakas nav opcijas skatīties, lai kādu naudu par to būtu gatavs maksāt. Tiem visiem SKY DEutml, nav LV atļaujas kaut ko legāli tirgot (tas, ka ir signāls, neko nenozīmē).

Ja es tomēr kļūdios un tie LV ir tiesīgi oficāli darboties - raksti attiecīgajam operātoram, ka vēlies kļlūt par tā klientu, noskaiti prasīto ciparu, sagaidi līgumu ar viedkarti un skaties. Bet vienu gan zinu droši - tās pakas nekādas lētas noteikti nav, neies sevi par širpotrebu taisīt, pie kam - pamatauditorija viņiem ir pietiekami maksātspējīga.

 

Link to comment
Share on other sites

Monopols uz SAT TV Latvijā ir Viašrotam, vai kā nu viņu tagad sauc pēc īpašnieka maiņas. Legāli nevar dabūt nevienu citu SAT operatoeu. Tur visādi autortiesību līgumi darbojas un piemēram filmas tiek pirktas tikai lai rādītu konkrētā valstī. Protams ir varianti, kad kāds mūsejais, kurš strādā Vācijā, vai anglijā ,paņem uz sevi karti un pārsūta uz Latviju. Itkā maksāsi legāli, bet vienalga pārkāpsi Eiropas  likumus. Ja jau ir tik stulbi likumi, tad  vismaz man nu nav nekādu aizspriedumu skatīties nelegāli. Starptautiskais pirātisms ir nemirstīgs un nav īpašu problēmu dabūt galus, lai skatītos ko grib. 

  • Patīk 4
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...