Jump to content

timestamp uz video


ssam
 Share

Recommended Posts

hi

nevaru iisti atrast vajadziigu lietu:

programmu ar kuras paliidziibu ierakstot video vareetu pievienot timestamp (datums, laiks, kas raadaas realtime) BET galvenais lai tas buutu nonjemams, nu kaut kas apmeeram kaa subtitri, var izveeleeties lai raada to timestamp, un var briivi nonjemt, tjip lai tie dati kaut kur tik ierkastiiti, bet ne virsuu video.

es ceru ka jautaajums ir pietiekami skaidrs.

paldies.

Link to comment
Share on other sites

DV Date for Premiere, ir arī DV Sub Maker, DV Subtitles. Tas viss man ir - ja vajag - PM me.
Link to comment
Share on other sites

paldies par info, bet laikam nebuus iistais.

 

man vajag nevis DV failiem, bet mpeg4 formaata capturei. caur video in tiek captureets video (televiizija) un vajag tur dabuut virsuu to timestamp, bet taalai ir nonjemams... nu ir taada specifika, bet kaut kur tachu vareetu buut atbilstoshs softs?

Link to comment
Share on other sites

Bikinj neiebraucu, kur ta analogi captureetam video buus timestamp? Tev vienkaarshi jaaliek titri virsuu, i usjo. Dariit to var ar n-tajiem softiem, tai skaitaa Vdubu, avisynth un dajebkuru montaazhas programmu.

 

Ja probleema i citur, apraksti preciizaak.

Link to comment
Share on other sites

nu jaa analogi captureetam ir jaaliek virsuu timestamps, bet nevis taa lai tas ierakstaas pa virsu video, bet ir briivi nonjemams ja vajag... es saku ka ir taadas ljoti specifiskas prasiibas.

Link to comment
Share on other sites

Khm... 2 varianti:

1) Taisīt subtitles failu priekš DivX (ar ko nezinu - nekad to neesmu darījis; lai komentē kāds gudrāks) un, skatoties filmu, software pleijerī ielādējam to (varbūt to var arī ielādēt arī stacionārā DVD atskaņotājā ar DivX atbalstu, nezinu);

2) Pamatīgi vai ne tik ļoti, bojājot video kvalitāti, taisīt DVD ar subtitriem (cik saprotu, šis variants ir galīgi garām).

 

Tādi varianti der?

Link to comment
Share on other sites

1) Taisīt subtitles failu priekš DivX (ar ko nezinu - nekad to neesmu darījis; lai komentē kāds gudrāks) un' date=' skatoties filmu, [i']software[/i] pleijerī ielādējam to (varbūt to var arī ielādēt arī stacionārā DVD atskaņotājā ar DivX atbalstu, nezinu);

 

nu jaa taada jau man bija ideja- tikai tieshi to programmu kas to dara arii vajadzeetu atrast...

Link to comment
Share on other sites

Varbūt kaut kāds VobSub - cik zinu, kaut kas līdzīgs nāk līdzi ar K-Lite Mega Codecs Pack. Pamēģini pagooglēt par "Subtitles maker for movies" vai tamlīdzīgi. Varbūt ko sakarīgu izdosies atrast...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...