Jump to content

Shortcut Films uz lielā ekrāna


Pols
 Share

Recommended Posts

Labdien cienījamie boot foruma biedri,

Jautājums sekojošs, vai Shortcut Films izmantojot Chromecat funkciju iespējams skatīties uz TV ekrāna (kā avotu izmantojot telefonu) 

 

Tālāk nedaudz juceklīgs problēmsituācijas apraksts.

Tātad, ir Hellio interaktīvās televīzijas + interneta + Shortcut Films pieslēgums Rīgā. Kamēr skatās Rīgā pie Tv, viss ok.

Problēmas sākas aizbraucot uz laukiem (kur patiesībā atrodamies 50/50 sava laika, tāpēc diezgan svarīgi šis). Vēlamies pieslēgt Shortcut Films pie laukos esošā televizora, tomēr to nevar izdarīt, jo:

1) hwz kāda vella pēc, bet tam tet laikam ir tā nokonfigurēts, ka ja esi Helio klients, tad to Shortcut Films var redzēt tikai caur Helio aplikāciju (mazie ekrāni vai kā tur precīzi saucas). Nav iespējams izmantot Shortcut aplikāciju telefonā.

Tālāk teiksiet, nu ok, kur problēma, izmantot to helio aplikāciju. bet

2) problēma ar to helio aplikāciju telefonā, ir ka no telefona uz lielo ekrānu (caur Chromecast) skatīties nav iespējams uzlikt. Piedāvā tikai pieslēgties Rīgas televizoram, kas , protams, ir absurda kalngals pēc definīcijas.

 

Sajūta, ka esam baigi piečakarēti. tāpēc, protams, seko zvans tet atbalstam.

Apmēram pusstunda pazaudēta no savas dzīves, kamēr viņi tur domā, ko atbildēt, bet apmēram viņu verdikts ir sekojošs:

tā kā esam helio klienti, tad Shortcut Films var skatīties tikai caur helio aplikāciju. Un helio aplikāciju palaist uz cita lielā ekrāna nevar. Šahs un mats.

 

Varbūt kāds ir ar ko tamlīdzīgu saskāries, varbūt tomēr ir kādi risinājumi (tas tet atbalsts nebija baigi pārliecinošs, viņi pat īsti nezināja, kas ir chromecast funkcija) kā dabūt bildi uz tv ekrāna (mirror aplikācija pašvaks variants - nav pa visu ekrānu, un attēlam kvalitāte pašvaka).

Jo es pareizi saprotu, tiem kam ir Shortcut Films, tie variet skatīties uz tv ekrāna (caur Chromecast, vai kādu Android kasti)?

 

Lauku televizors vecs, bez iebūvētiem androidiem, wi-fi u.c. fīčām. Ir nopirkts/pieslēgts Google Chromecast. Varbūt situāciju glābtu kāda Android kastīte, - vai caur to var uzlikt to Helio aplikāciju uz visa lielā ekrāna? 

P.s. Laukos 4g internets (no LMT).

 

P.s. kaut kādā veidā bilde pielipa, un nevaru aprast kā noņemt. Sorry par to.

 

image.thumb.png.145a1f0f4bae8360d4ca1dcfa60c83f8.png

Labots - Pols
Link to comment
Share on other sites

Nu dzīvošana laukos sanāk tikpat liela kā Rīgā, 50/50, tāpēc dažreiz kāja paslīd, un jā, gribas kādā vakarā paskatīties filmu. par to, protam,s pazemīgi atvainojos. Vēl pie sliktajām īpašībām varu pieskaitīt, ka lietoju alkoholu, ne vienmēr apēdu visu porciju, un vēl šādas, tādas lietas. Bet neanalizēsim to.

 

Helio aplikāciju vispār nevar uzlikt uz tv ekrāna (izņemot tā tv ekrāna, kur jau ir pats helio pieslēgums. manā gadījumā Rīgā).

Nu laptops, jā varbūt kā kaut kāds nedaudz pagaidu risinājums - uz tā uzlikt aplikāciju, un ar hdmi vadu pieslēgties pie tv ekrāna, bet - ne vienmēr tas laptops ir līdzi, turklāt, nu kamōn, ir taču 21 gadsimts,bija doma, no telefona pieslēgties pie tv ekrāna. Vai tad tas ir daudz prasīts. Agrāk bija TVplay premium, to bez problēmām, varēja no telefona pārdzīt uz tv ekrānu. Bet es negribu lielīt to kantori.

Link to comment
Share on other sites

Man kaut kā neiet kopā:

Pirms 54 minūtēm , Pols teica:

Lauku televizors vecs, bez iebūvētiem androidiem, wi-fi u.c. fīčām.

 

Pirms 16 minūtēm , Pols teica:

kamōn, ir taču 21 gadsimts,bija doma, no telefona pieslēgties pie tv ekrāna.

 


Jo piemēram es uz sava JVC tv uzlieku wireless display, uz Samsung telefona Smart view, un TV man rāda visu ko telefona ekrānā.. tiesa gan sūdīgā kvalitātē..

Link to comment
Share on other sites

Jā, sorry, baigi esmu sakakstījis, iespējams juceklīgi.

 

Jā, tv ir kādi 7-8 gadi, nav piemīneto fīču, bet tv ir pielikts Google Chromecast - kas tad atrisina paša tv mazspēju no funkciju viedokļa.

Link to comment
Share on other sites

Ok, es piem. ar nezināju, kas ir Chromecast.. uzmetu aci un tagad skaidrs.

Tad tas chromecast nepiedāvā tādu wireless display, vai kā viņu tur tajā kastē sauc?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Domā to Mirror? Kad to pašu ko telefonā, to arī tv ekrānā? Piedāvā, bet tad attēlu rāda, nezinu, pa kādiem 70% tikai no tv ekrāna. Un arī attēls graudaināks.

Tāpēc arī tā vēlme nevis likt caur spoguli, bet caur chromecast funkciju. vai kā viņu pareizi sauc -> image.png.fc1ae0d61a076a953322324bc42a0786.png

Es atvainojos, iespējams izsakos nepareizajiem terminiem, baigi nepārzinu šīs tehnoloģijas, tāpēc varbūt izskatos, ka uzvedos kā zilonis trauku veikalā.

vienkārši ar to operatoru, ko pieminu, nelabprāt, viss bija vienkārši, uzliki telefonā, uzspiedu šo podziņu, un skaties labā kvalitātē uz tv ekrāna. Ar Shortcut/Helio baigais aplauziens. Tāpēc meklēju risinājums, un varbūt kāds ar ko šādu ir saskāries un radis kādus risinājumus.

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, Pols teica:

Tātad, ir Hellio interaktīvās televīzijas + interneta + Shortcut Films

Un šajā gadījumā, domāju ka Tev Shortcut Films ir vienkārši kā bonuss iekš helio, un tur ar Shortcut app nav nekāda sakara.

Līdz ar to Android caste šajā gadījumā ar nelīdzēs.

 

1 stundu atpakaļ, Pols teica:

Sajūta, ka esam baigi piečakarēti.

Un šo es ar nesaskatu.

Link to comment
Share on other sites

tu te jauc dažādas lietas kopā... HELIO = HELIO... Shortcut ir shortcut.. atsevišķi produkti..

 

LTC itv helio lietotājiem ir helio app priekš t.s. mobilajām iekārtām.. planšetēm/mobiļņikiem.. tagad gan it kā ir kaut kāda pc app (bet darbojas laikam tikai tet tīklā!?)

shortcut app ir pieejams gan mobilajām iekārtām, gan lielajiem ekrāniem..

 

vai tad iekš shortcut tev ir kāds pakalpojums kā abonēts? Esmu tet klients, bet man no viņiem ir internets + bonusā shortcut films, ko skatos uz "lielā" android tv :D ar shortcut app

 

Ja pasvītrotais ir.. tad izdevīgāk būs paķert kādu android kasti.. un pielikt pie tv.. un lietot, ne ņemties ar mobilo, lai sajūgtu vecu tv...

Labots - CAP
Link to comment
Share on other sites

Pirms 1 minūtes , CAP teica:

tagad gan it kā ir kaut kāda pc app (bet darbojas laikam tikai tet tīklā!?)

Nē, darbojas visos tīklos.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 1 minūtes , Pols teica:

Tāpēc arī tā vēlme nevis likt caur spoguli, bet caur chromecast funkciju

Šortkata mobilā aplikācija chromecast f-ju vispār atbalsta ?

Link to comment
Share on other sites

Jā, arī esmu helio klients, bet tas Shortcut Films man nav bonusā - par to papildus maksāju. Tāda arī bija doma, ka papildus maksāju par to Shortcut Films, lai aizbraucot, uz jau sešdesmit trešo reizi pieminētajiem laukiem, varētu tur kādu reiz, uzlikt filmu.

 

Kad papildus pirku to Shortcut Films (jā, tas notika caur helio), nebija info, ka vecīt, sorry, šo tu redzēsi tikai savā Rīgas dzīvoklī.

bet jā iespējams, tajā visa sāls, ka kā esošs Helio klients nopērkot caur helio nevaru skatīties citā tv ekrānā. Fak.

 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Jainit said:

Šortkata mobilā aplikācija chromecast f-ju vispār atbalsta ?

Šo tagad, patiešām gribētu zināt. vai varētu būt, ka tādas nav vispaŗ?

Nevaru pateikt, jo man kā helio klientam Shortcut films jāskatoties caur helio aplikāciju, kurai tad Chromecast opcija ir tikai pieslēgties televizoram, kuram ir pats helio pieslēgums.

Telefona meitene, teica, ka esot. Bet kā jau minēju, par viņu baigi drošs iespaids neradās.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 1 minūtes , Pols teica:

kurai tad Chromecast opcija ir tikai pieslēgties televizoram, kuram ir pats helio pieslēgums.

Tas jau nu vairs nav nekāds Cast, caur to vienkārši var diktēt, ko uz dotā TV rādīt, kurš ir uz Helio pieslēguma.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Ok.

Bet, tad sanāk, ka, ja kāds ne Helio klients grib abonēt to Shortcut Films, tad tas var skatīties tikai vai nu telefonā (varbūt vēl PC), vai arī no viņiem papildus jānomā viņu kastīte. Hell jē, izcils pakalpojums. Varbūt paņemt tad uzreiz divus.

 

Labots - Pols
Link to comment
Share on other sites

Tev, aizbraucot uz saviem 100045564565645460054444 reizi minētajiem laukiem un palaižot šortkata mobilo aplikāciju telefonā, šortkat Films telefonā ir pieejams un darojas?

Ja tic shortcut-films-itv-klientiem informācijai, tad "Piesaki pakalpojumu ..... skaties sev ērtā laikā, vietā un ierīcē, jo tagad Tu vari bez papildu maksas skatīties Shortcut Films arī savā datorā vai viedtālrunī, planšetē, kā arī Apple TV un Android TV, izmantojot Shourtcut.lv lietotni. "

 

Link to comment
Share on other sites

(labots)

jainit, es līdz šim nemaz netieku. Nevaru skatīties caur Shortcut aplikāciju, jo esot helio klients, un tāpēc shortcut aplikācija man nestrādās. Jāizmanto helio aplikācija.

Atsaucoties arī uz šo reklāmu, jā, pieņēmu, ka sev ērtā veidā vai nu ar cast funkciju no telefona uz tv vai arī paņemot kādu Android kasti, un pieslēdzot to pie tv, varēšu skatīties nedaudz lielākā ekrānā nekā 5-6 collas.

Bet kļūda bija tā, ka esot helio klientam nopirku to shortcut films caur helio. Nu man liekas dīvaina šāda loģika un apt tā kā diskriminācija, bet varbūt esmu vecmodīgs un neprotu lasīt.  

Labots - Pols
Link to comment
Share on other sites

Nu tad noabonē Shortcut films kā atsevišķu pakalpojumu un kā cits klients - varēsi skatīties no dajebkā, vai spoguļuties uz nebēdu. 

Link to comment
Share on other sites

neabonē films iekš HELIO.. noabonē atsevišķi iekš paša shortcut... un tad problēmu būs apaļa nulle...

 

 

1 stundu atpakaļ, Racer teica:

un kā cits klients

tas nav svarīgi... lietu kārtību vispār nemaina... vk TET gudrinieki sadalījuši 2as nometnes.. helio un shortcut... iekš helio ir pieejams shortcut films, bet neskaitās kā atsevišķs pakalpojums... tobiš integrēts... un ir atsevišķi shortcut films ar savu lietotni, kam ir brīvība izmantot jebkur...

Labots - CAP
Link to comment
Share on other sites

CAP, kļūdies. No TET twittera

"Izklausās, ka Shortcut Films abonēts tikai Shortcut lietotnē. Būs nepieciešams pārtraukt Shortcut Films abonementu http://shortcut.lv un tā vietā noabonēt ar pulti savā Helio dekoderā - tad varēsiet filmas skatīties gan mājas dekoderā, gan Helio (un arī Shortcut) lietotnē."

T.i. iekš helio abonētais Films ir jābūt pieejamam Helio iTV, Helio aplikācijā un šortkat aplikācijā.

Labots - Jainit
Link to comment
Share on other sites

Nu re, tad jau mans domu gājiens bij uz pareizo pusi. 

Link to comment
Share on other sites

On 10/1/2019 at 6:10 PM, Jainit said:

CAP, kļūdies. No TET twittera

"Izklausās, ka Shortcut Films abonēts tikai Shortcut lietotnē. Būs nepieciešams pārtraukt Shortcut Films abonementu http://shortcut.lv un tā vietā noabonēt ar pulti savā Helio dekoderā - tad varēsiet filmas skatīties gan mājas dekoderā, gan Helio (un arī Shortcut) lietotnē."

T.i. iekš helio abonētais Films ir jābūt pieejamam Helio iTV, Helio aplikācijā un šortkat aplikācijā.

 

Atvainojos par vārdu leksiku, bet šī ir tet prasta dir$$$ana. Tas neatbilst patiesībai un to viņi paši pēc pusstundas komunikācijas iekšienē saprata un atzina.

Visa šī rezumē, ir ka, jā Helio un Shortcut ir divas atšķirīgas pionieru nometnes un tev nebūs pirkt Shortcut films no helio, ja vēlies izmantot shortcut aplikāciju, t.i. skatīties lielākos ekrānos piem. caur android tv utml. Tas gan neatbilst viņu reklāmai, kurā sola skaistu dzīvi.

Jā, būtu helio jācancelē un jāņem no shortcut pa tiešo, bet manā gadījumā problēma, ka viņi piesolīja labāku cenu abonējot ilgtermiņā. Un šobrīd tad ir tas ilgtermiņa abonējums helio ietvaros, ko nevar normāli izmantot. Būs jāsaņemas un jāprasa, lai tad anulē vai jārisina ar citām metodēm.

 

Vēl googlējot atradu šādas opcijas (tiem, kam ir labāki telefoni kā man) - izmantot usb-hdmi adapterus/vai mhl adapteri, un tālāk caur hdmi vadu savienoties ar tv. Vadi 21.gs ir tizlums, bet nu tad vajadzētu būt opcijai redzēt uz lielāka ekrāna nekā telefons. Nezinu gan par kvalitāti.

Un jā, Shortcut nav Cast funkcijas, kas, protams, arī ir tehnoloģiski izcils sasniegums. Let's make lattelecom great again.

Link to comment
Share on other sites

tak laid uz pc.. un ar chrome pārlūku cast`o.... vai nopērc normālu tv un noabonē normāli...

Labots - CAP
Link to comment
Share on other sites

pirms 1 stundas , osscar teica:

kvalitāte

tu šķiet kko jauc.. kāda tur var mainīties kvalitāte?

 

tiesa.. risinājums tas tiešām ir caur diben... :D

Labots - CAP
Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , Pols teica:

Atvainojos par vārdu leksiku, bet šī ir tet prasta dir$$$ana.

Taisnība, čatā apstiprināja, ka helio Šortkat filmas var redzēt tikai helio STB un helio aplikācijā, taču ne Šortkat aplikācijā - mārketinga ģēniji. apsolīja pārbaudīt, kādēļ netā esot pieejama nepatiesa informāciju viņu pašu mājaslapā.

Link to comment
Share on other sites

Jāuztaisa scrīnšots no mājaslapas un jāpieprasa līguma izmaiņas ar pieeju filmām Šhortcutā bez naudas zudumiem. Ja nepiekrīt, tad uz PTAC par maldināšanu.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Šodien palaidu, no telefona caur cast screan,helio aplikāciju uz tv un skuju, skaņa ir bilde nav. Tas pats ar šortkut. Tai pašā laikā ar baltcom aplikāciju tādu prikolu nav. Par cik agrāk, tik ar citu telefonu, viss bij ok, tad īsti nesaprotu vai telefons tupī vai tet kko piegriezis.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 31 minūtēm , romajo teica:

Šodien palaidu, no telefona caur cast screan,helio aplikāciju uz tv un skuju, skaņa ir bilde nav. Tas pats ar šortkut

Pārbaudīju arī.

Viss casto kā vajag, gan bilde, gan skaņa - gan helio, gan shortcut.

Ha - izrādas Samsungs casto kā vajag, Huawei arī skaņa ir, bildes nav.. Atkal pārliecinājos, ka Hujaveja man vairs nebūs..:thumbdown:

Labots - Stasss
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...