Jump to content

Just5 blaster2 reset


romajo
 Share

Recommended Posts

Tātad, ir virsrakstā minētais telefons, kuram gandrīz nepārtraukti rāda paziņojumu "Diemžēl lietojumprogrammas Google Play pakalpojumi darbība ir apturēta", kā rezultātā telefons praktiski nav lietojams. Nedarbojas gandrīz ne viena aplikācija, pat settingos nevaru tikt, uzmetās paziņojums vairākas reizes noraustās un settingi izrubās (tas pats arī ar citām, man, vajadzīgām aplikācijām). Labi, ka ļauj ar kabeli pieslēgties kompim, ar kurā tad saglabāju, kas glabājams. Jāpiemin, ka telefons tiek izmantots tikai, kā palīgierīce, galvenokārt Smart ID. Mēgināju taisīt hard reset, bet ar kkā nesanāk. Nospiedu skaļums up + power, parādās neliela izvēlne ar 3 variantiem, 1) recovery mode, 2) fast boot mode un 3) normal mode. Saprotams izvēlos recovery, parādās gulošs andrītis ar izsaukuma zīmi un apakšā uzraksts latviešu valodā "Nav nevienas komandas" un nekas nenotiek, pēc kāda laika aparāts vienkārši iesledzas. Labi, noskatījos pamācību, līdzīgam telefonam, tikai tur kombinācija bija cita home + volume up + power, kad telefons ieslēdzās power laida vaļā un turpināja turēt home + volume up, kamēr parādījas zaļais robots, pēc kā nospieda volume down > up > power un parādījas menu ar visām iespējām. Es tur varu spaidīt cik ribu un kā gribu nekas nemainās. Atradu pat kkādus kodus, kas jāievada ciparnīcā, ar nekā. Varbūt ir kāds veids resetot telefonu caur kompi, kā iphonu?

Labots - romajo
Link to comment
Share on other sites

pirms 3 stundām , romajo teica:

Saprotams izvēlos recovery, parādās gulošs andrītis ar izsaukuma zīmi un apakšā uzraksts latviešu valodā "Nav nevienas komandas"

 

Pirms pāris mēnešiem čakarējos ar šitādu. Lai dabūtu recovery izvēlni ir papildus vel jāspaida.

Viğikā var redzēt kā dabon toizvēlni.

 

 

Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , Delphin teica:

Viğikā var redzēt kā dabon toizvēlni.

Viģiku jau pieminēju savā tekstā un kā jau teicu, tas nelīdzēja, jo tiekot līdz robotam, bij jāspiež papildus taustiņu kombinācija, ko attiecīgi izdarot būtu jāatverās recovery menu ar visām iespējām, bet nu, kā jau rakstīju nekas nenotika. Taču viss beidzās veiksmīgi, nospiedu visus trīs taustiņus kopā un menu parādījās, aparātu resetoju un smart id uzliku vēl pa "lēto", izmantojot kodu karti. Pēc 09.09.2019 tas nebūs iespējams, būs jāizmanto kodu kalkulators vai eID, kas jau jāpērk pa naudu, vismaz tiem, kas reģistrēs pirmo reizi vai, kā manā gadījumā  kad programmatūra nobrūk. Tā kā pērkot jaunu telefonu, veco vēl bik jāpietaupa, jo tad varizmantot vēl smartID.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

 

Piegdienas sarkasms

 

 

Pirms 26 minūtēm , alusbundza teica:

mēs te kulturāki, jāprasa - parād pupus

Tālo austrumu zemēs šitā nedrīkst jokot, pa priekšu parādīs pupus, pēc tam - olas...

Labots - ggg97
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

2019.09.2. , 19:03, romajo teica:

Pēc 09.09.2019 tas nebūs iespējams, būs jāizmanto kodu kalkulators vai eID, kas jau jāpērk pa naudu, vismaz tiem, kas reģistrēs pirmo reizi vai, kā manā gadījumā  kad programmatūra nobrūk. Tā kā pērkot jaunu telefonu, veco vēl bik jāpietaupa, jo tad varizmantot vēl smartID.

Smart ID aktivizēt var arī bez kodu kalkulatora utml. Tādā gadījumā jādodas vienkārši uz banku.

Link to comment
Share on other sites

ja no vecā nav nonests smartid, tad ar to pašu smartid var aktivizēt jaunajā..

Link to comment
Share on other sites

nestrīdēšos, bet nu.. ja tev ir aktīvs smartid, aktivizēt uz jaunas ierīces nevajadzētu būt problēmām..

Link to comment
Share on other sites

Pirms 28 minūtēm , e = d teica:

.. nestrādā ar Luminor.

Nu ja esi izdzēsis no vecā telefona, tad jā, bet citādi:

Citēt

Bankā paskaidrots, ka “Luminor”  internetbankas un mobilās bankas autentifikācijas rīki ir  Smart ID un kodu kalkulators. Smart ID lietotne (aplikācija) ir jāinstalē no jauna un jāreģistrē jauns Smart ID konts. Tas nozīmē, nedrīkst  izdzēst savu esošo kontu vai iztīrīt atmiņu savā vecajā tālrunī pirms jaunā konta reģistrācijas jaunajā telefonā. Ja jaunais Smart ID konts jaunajā ierīcē ir aktīvs, tikai tad var izdzēst Smart ID no sava vecā tālruņa. Ja tas tā nav, tad jāpērk kodu kalkulators.

 

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Nu nedarbojas tas. . Ar vecā Smart ID palīdzību izveidotais konts bez problēmām strādā Swedbankā, Luminor pasaka jūsu ierīce nav derīga pirmajai autentifikācijai. Un vari sūkāt ledu.

  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

tur izskatās, ka problēma ir konkrētā ierīcē... android par vecu vai tml.. jo papētot bankas faq par smart-id nekas tāds neparādās.. tikai runa ir par pašu pirmo reizi, aber pēc tam jaunas ierīces var piesaistīt bez ierobežojumiem...

 

ok..  mani samulsināja otrā rindkopa tekstā.. Kaut kā luminors samudrijis domu/tekstu.. apstiprini identifikāciju ar veco smart-id... pēc tam apstiprini ar kodu kalkulatoru.. te viņiem vajadzētu kaut kā skaidrāk uzrakstīt... jebšu tas attiecas uz gadījumiem, kad ir izdzēsts smartid..

 

btw.. ja ir eparaksts... ar to arī var izlīdzēties.. vismaz tā viņi raksta :D

 

https://www.luminor.lv/lv/smart-id-biezak-uzdotie-jautajumi

image.png.d581894baf53929b12e34bdc10d8cad9.png

Labots - CAP
Link to comment
Share on other sites

Teorētiski ju visam vajadzētu izdoties (aktivizēt ar veco smart id), jo procedūra takš tik vienkārša, kā parastais zīmulis. Taču, kad sieva mainīja telefonu un reģistrēja tajā smart id un nonāca līdz aktivizēšanai ar smart id, tad nez kādēļ uz vecā telefona smart id klusēja. Nez, varbūt darīja kko ne tā, bet nu klusums. beigās aktivizēja ar kodu karti, kurai parole bija aizmirsta :D un bija jāzvana uz banku.

Link to comment
Share on other sites

Ierīce pilnīgi jauna. Galaxy s10e. Tak saku, ka šādi ar veco aktivizēts Smart ID Jaunā ierīcē perfekti darbojas swed, bet nestrādā luminorā. Kalkulators jāpērk, jo arī filiālē darbinieks nevar piesaistīt. 

Link to comment
Share on other sites

Vai nedarbojas arī variants, kad kādā bankā uz vietas apstiprina? Cik saprotu, tad vienā bankā klātesot to smart id aktivizē un tad pārējās tas piesaistās automātiski. 

Link to comment
Share on other sites

nu man SEB tika aktivizēts pilnais smart-id.. tobiš.. varu izmantot jebkur.. pat parakstīt e-dokumentus..

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

e=d raksta taisnību par Luminor. Tur tiešām var jaunā telefonā uztaisīt/pievienot SmartID ar veco telefonu, bet pirmo reizi logojoties iekšā bankas mobilajā aplikācijā tāpat pieprasa kodu no kodu kalkulatora. Draņķa kalkulators maksā 18 eiro vai kaut ko tādu. 

 

Luminor ir kaut kāds basic SmartID, kamēr citas bankas dod pilno SmartID, pilno uzaktivizē 1x un tad tālāk jau iztiek bez visādiem papildu mēsliem. 

Link to comment
Share on other sites

https://skaties.lv/beztabu/nejedzibas/uzmanies-ja-grasies-mainit-viedtalruni-var-but-problemas-ar-smart-id/

Te bija sižets un visa info. Īsumā kalkulators tagad maksā 5 eiro.

“Luminor” bankas pārstāvis norāda, ka tuvāko pāris nedēļu laikā arī viņu bankā vairs nebūs nepieciešams pirkt kodu kalkulatorus, lai reģistrētu jaunajā ierīcē Smart ID. Tikšot ieviestas izmaiņas šai sistēmā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...