Jump to content

Groziņa pielikšana velosipēdam.


Recommended Posts

Sakiet vai vispār var pielikt priekšējo groziņi velosipēdiem, kam ir vairāki ātrumi un rokas bremzes? Prasu, jo nevaru saprast, vai netraucēs tās abas trosītes, kas nāk no ātruma pārslēdzēja un bremzēm.

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Obligāti jāņem šis groziņš, jo pārējiem traucēs tās trosītes. Vai arī liekās trosītes griez nost, jo tās ir pieliktas smukuma pēc. Jau pēdējos 10 gadus ātrumu un bremžu kontrolei tiek izmantotas bezvadu tehnoloģijas. 

 

8718475871781_a_en_hd_1__shop-lg.jpg

Link to comment
Share on other sites

pirms 1 stundas , drunk_lizard teica:

nez... idiotiskaakais topic sjogad?

Hipsters.

Labots - base7
Link to comment
Share on other sites

tev laikam bērnībā vecāki nenopirka groziņu


pirms 11 stundām , sam sander teica:

Sakiet vai vispār var pielikt priekšējo groziņi velosipēdiem

Piebrauc kādā velobodē, un aprunājies. Paskaties kas ir pieejams, ko var pielikt tava velo. Nu neredzam mēs te tavu velo, lai ieteiktu ko tur var pielikt vai nevar.

Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , drunk_lizard teica:

stiprinaat grozu pie stuures

Ja tajā ieliek mīļo neaizstājamo rozā aiponu, tad grozot stūri, tas vienmēr ir acu priekšā.

Link to comment
Share on other sites

versatile
pirms 2 stundām , drunk_lizard teica:

stiprinaat grozu pie stuures, nevis raamja, manupraat ir veel stulbaak

Ja gribas pielikt priekšpusē kādam pēdējo gadu mtb (rodas jautājums, kāpēc, bet nu, ok, katram savas vajadzības) - var būt pagrūti, sevišķi ar gariem iznesumiem.

Teiksim, šitādam, cik cm garam kronšteinam jābūt, lai grozu droši pie rāmja pieliktu, un kādam jābūt stiprinājumam? Īpaši, ja grozā gribas arī kaut ko ielikt un vadāt, ne tikai tāpēc, lai būtu.

Cube-Aim-Race-27-5-29er-Mountain-Bike-20

Samorezus kā variantu gan neizskatu :)

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

versatile

Ū ja, vot, ja uz viena raga uzkarina smagu iepirkumu maisu, tad čakars - bet ja uz abiem, tad braukt var, jāskatās tik, lai spieķos netrāpa. Ir vests krietni vairāk par pāris cukurpakām.

  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 48 minūtēm , versatile teica:

Ja gribas pielikt priekšpusē kādam pēdējo gadu mtb

tad ir nopirkts nepareizs velo. Nedomāju, ka kāds tādiem vispār ko ražo. Jā, varētu būt kādas somas, kuras var uzkabināt, geoziņš noteikti nē. Protams, ar savilcēm var visu ko piekabināt.

Šādiem parasti nav arī kaut kādi stiprinājumi priekš aizmufurējā bagažnieka, bet ir tādi, ko var piekabināt sēdekļa stutei.

Link to comment
Share on other sites

versatile

Nu protams, ka velo nepareizs. Par to nav strīda.

Bet, ja tomēr reizi pa reizei vajag, teiksim, braucot uz/no peldes bez krekla, kkādu ūdens pudeli, atslēgas un maku tomēr kkur iebāzt, tad groziņš ir labāk, nekā soma uz plikas, sasvīdušas muguras. Katrā gadījumā, saprātīgāks risinājums, nekā pirkt citu velo.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Ir ģimenē viens laukos izmantojams velo ar groziņu uz stūres. MTB tipa ar ātrumiem. Bet groziņa nestspēja sux - ieliek 4x 0.5 alus un šis jau noliecas. Stūrēt īsti netraucē. 

 

Šāda tipa stiprinājums https://www.bikko.lv/velosipedu-dalas-un-aksesuari/grozs-prieksejais-azimut-w-plastic-new-bracket-black-35x26x26cm/A

 

Mīnusi? Neērti velo uzglabāt, ja ir jākarina pie sienas garāžā un blakus ir citi velo. Labs groziņš maksā kosmosu, Gandrā pāri pa 45 eur redzēju tādu, kas ir jēdzīgs. Un tas ka grozs vienmēr paliek mājās ja vien šis nav 100% uz veikalu pēc piena braucamais velo. 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Es mēģināju uzlikt savam. Nu ta ka parasti dara "sieviešu riteņiem" nu man piemēram saka čakarēties priekšejie pārnesumi un otrkārt es tā arī to grozu beigu beigās nevarēju nostiprināt, tas gan ir laikam ta groza fiksācijas vai nu kaut kāda vaina vai kā, bet visviens. Iesaku likt tikai tiem kam nav priekša ātrumu trose un vispār nav atrumu citadi ta var arī būt. un to var likt tikai tādiem pilsetas velo "sieviesu tipa" kuriem pamāta ir viens ātrums vai rumbā jo tad tur tas princips ir citāds. visiem kuriem ir ātrumi olabāk izvēlēties tikai un vienīgi aizmugurējo gorziņu ja vajag.   

Labots - Kramerss
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...