Jump to content

Izmaiņas foruma noteikumos/komercpiedāvājumi


Kafija
 Share

Recommended Posts

Ir ieviestas izmaiņas atsevišķos foruma noteikumos, kā arī likvidēti “Komercsludinājumi”, jo tie tika atzīti par morāli novecojušiem.

Labā ziņa komercsludinātājiem, dīleriem, meistariem, tirgotājiem, mehāniķiem, speciālistiem u.tt., u.tjp. – turpmāk bez saskaņošanas savus pakalpojumus un preces drīkst piedāvāt citu biedru izveidotā tēmā, ja tie atbilst autora vajadzību apmierināšanai. Aktīvajiem biedriem lūgums šos postus nereportēt, ja tie atbilst jaunajiem noteikumiem. PALDIES tiem, kas pamana pārkāpumus un ziņo!

 

IZMAIŅAS

 

·        Drīkst reklamēt savas preces un pakalpojumus cita foruma biedra izveidotā tēmā, ja tas ir atbilstoši uzdotajam jautājumam vai tiek piedāvāts konkrēts minētās problēmas risinājums. Drīkst arī minēt firmas nosaukumu un kontaktinformāciju, max 1 (vienu!) fotogrāfiju un izklāstīt potenciālo problēmas risinājumu/piedāvāt meklēto preci.

·        Aizliegts, atbildot uz konkrētu jautājumu, reklamēt firmas darbību kopumā un ievietot izklāstus no sērijas “Mūsu veikalā plašā sortimentā…” vai “Mūsu godprātīgie meistari ar lielu stāžu, labu izglītību un nevainojamu reputāciju…”.

·        Aizliegts reklamēt preces/pakalpojumus topikos, kuros pēdējā atbilde sniegta vairāk kā pirms 1 (viena!) mēneša.

 

Tirdziņā – bez izmaiņām! Atbilstoši tirdziņa noteikumiem!  

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

  • Kafija pinned this tēmaa
Anonīms Alkoholiķis

Vai tas nozīmē, ka vietējais laptopu dīleris tiek deportēts? Vai arī to atrisina viņa kolēģis katru nedēļu uzdodot jautājumu - kādi šonedēļ ir labākie laptopu piedāvājumi?

Labots - Anonīms Alkoholiķis
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Vai foruma noteikumi kaut kā atļauj vai aizliedz biedriem izmantot citu biedru avatarus, it īpaši tad, ja tie ir oriģināli (t.i. biedru pašu radīti)?

 

Screenshot_2020-08-02_02-40-41.png.5762c2ef87f9cfb64ceae79853286e39.png

Link to comment
Share on other sites

Tuubijs

Izlasi noteikumus vispirms un tad uzdod debīlus jautājumus! Vai arī paraudi moderatoriem, kā Tu to dari jau tagad #report

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...