Jump to content

Microsoft Solitaire Collection un xbox kļūda.


datorists
 Share

Recommended Posts

Labdien!

Ļoti lūdzu palīdzību sekojošā jautājumā! Kad nopirku datoru, gadus 3-4 atpakaļ, uz datora bija uzinstalēta tiešsaistes spēļu platforma xbox. Un datorā varēja spēlēt Mocrosoft Solitaire Collection spēles- gan dienas spēles, gan pārdienās sacensības- Solitaire pasaules kauss, vai kaut kas tamlīdzīgi. Bija izveidots jau pat spēlētāja konts. Bet te aizvakar palaidu CCleaner tīrīšanu un man viņš piedāvāja noinstalēt liekās programmas. Un es iedomājos, priekš kam man tas xbox, ja es tajā nekad neeju! Bet neiedomājos, ka xbox ir sasaistīts ar to Mocrosoft Solitaire Collection. Noinstalēju to xboxu un vēl arī kaut kādu xbox konsoli vai kaut kādu bāru, īsti pat neatceros, kopā 3 ar xbox saistītas programmas. Bet rezultātā man ir pazudis spēlētāja konts un visa izspēlēto un neizspēlēto spēļu vēsture! Uzinstalēju atpakaļ to xboxu, bet vēsturi un kontu neatguvu. Atverot Mocrosoft Solitaire Collection, parādās "Pierakstīšnās kļūda" (skat. failā!), savukārt atverot xbox un mēģinot tajā pierakstīties, parādās "Šobrīd nevar pierakstīties!" ( skat. failu!). Un tā visu laiku! Visbeidzot domāju, ka uzlikšu windows ielāpu- tā teikt uzinstalēt pa virsu, lai uzinstalētos izdzēstie sistēmfaili. Bet pēc instalācijas DVD diska ievietošanas, atvērās izvēlne, kurā punktiņš bija pie "Nothing", un neļāvās pārlikt punktiņu pie "Keep personal files, apps and wndows settings". (Skat failu!). Ļoti lūdzu padomu, kā atgūt xbox kontu un pierakstīties tajā!

 

Pierakstiishanaas_kljuuda.jpg

xbox_kljuuda.jpg

setup_izveelne.jpg

Link to comment
Share on other sites

TasEsmuEss
Pirms 7 minūtēm , datorists teica:

Kaut kā nesanāk! Ko es daru nepareizi?

cmd.jpg

 

Šādas komandas ir jāizpilda Powershell vidē, nevis cmd.exe.

Powershell var atrast, start menu ierakstot. Un pēc tam ar labo klikšķi un run as admin...

Link to comment
Share on other sites

datorists

Liels PALDIES, ju un TasEsmuEs, liekas, ka sanāca un visu zudušo atguvu! Tiešām, liels paldies!

 

Link to comment
Share on other sites

TOoMoOT
Pirms 9 minūtēm , drunk_lizard teica:

 sjaada veida softus (iewskaitot visaadus registry cleaner) driiksteetu izmantot tikai un vieniigi ar psihiatra atljauju. tas pats sakaams par ciaanakrila liimeem...

Jā, bet skaties - cilvēks veiksmīgi tika vaļā no XBOX un pieņemu, ka arī no cita Microsoft junkware. :) Es patērēju diezgan daudz laiku, lai caur powershell no tiem tiktu vaļā..

Link to comment
Share on other sites

shadow118
Pirms 29 minūtēm , TOoMoOT teica:

Jā, bet skaties - cilvēks veiksmīgi tika vaļā no XBOX un pieņemu, ka arī no cita Microsoft junkware. :) Es patērēju diezgan daudz laiku, lai caur powershell no tiem tiktu vaļā..

Jaunākajā Windows versijā tagad daļu no tā junkware var vienkārši atinstalēt, gan jau tāpēc arī tik viegli nonesās ar to ccleaner

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
datorists

Labvakar!

Man atkal kaut kas notika, ka netieku vairs savā Xbox kontā. Mēģinot Microsoft Solitaire Collections logā pierakstīties, izmet kļūdas kodu 1170000. Iepriekš ieteiktais paņēmiens :

Get-AppxPackage *windowsstore* | Remove-AppxPackage

Get-AppxPackage *xboxapp* | Remove-AppxPackage 

After a restart (signing out and back in didn't work for me) I entered the following command (again in a powershell in admin):

Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}

nepalīdz! Ieiet  https://beta.support.xbox.com/search?phrase=1170000  ar paroli izdodas, bet datorā xbox game bar nē!

Lūdzu palīdziet atgūt kontu

Link to comment
Share on other sites

datorists

Tiku tiktāl, ka automatizēju xbox servisus ( Start; Services; xbox accesories management service; properties; startup type no manual uz automatic; start; ok) Bet tagad ir tā, ka atverot Solitaire Collection un mēģinot pierakstīties, atveras xbox live pierakstīšanās logs, ar paziņojumu "Nevarēja Jūs pierakstīt pakalpojumā Xbox Live. Pašlaik nevaram Jūs pierakstīt pakalpojumā Xbox Live. Kļūdas kods 0x80072EE7"". Lūdzu palīdziet atgūt kontu!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...