Jump to content

BAP politiskā platforma


abi
 Share

Recommended Posts

Dārgie BŪTisti!

 

Šorīt iekš nra.lv bij publicēts šāds spilgts citāts:

 

SPILGTS CITĀTS

Atzīmējot valdības pirmās simt dienas, premjers Krišjānis Kariņš nosauca virkni nozīmīgu veicamu uzdevumu. Bet labākais, ko viņš varētu veikt, ir tikai viens uzdevums – demisionēt.
- Māris Krautmanis
 

 

Nu ko tas nozīmē, a? Nu nevar tak vairs kavēties ar Boot Alus partijas politiskās platformas konkretizēšanu!

Pieghtdienas rītā tas han nav no vieglākajiem uzdevumiem, bet, kā sacīt jāsaka, ar vienu galu vajaga sākt. Un tā, galvenais punkts, un tur šaubu nav, ne mazāko:

1. Alus dzēriena iecelšana bezmaz Dieva kārtā un, attiecīgi, visu citu burbuļūdeņu kategoriska noliegšana un apstiprināšana par nešķīstajiem dzērieniem!

 

Tas ta nu būtu skaidrs, bet ko vēl Latvijai vajaga? Padalāmies ar savām idejām! Nu, par piemēru, varētu BAPā uzņemt Alusbunžu un Šnukuriņu un attiecīgi uzreiz vairs nav šaubu par 2 nākamajiem punktiem:

2. Aitu un zemeņu audzēšana rūpnieciskos apmēros ar valsts vislielāko atbalstu.

3. Lauku ēdnīcu atjaunošana katrā ciemā, kartupeļu talkas un šāda, tāda reorganizācija kanal(ptfu)meloriācijas jomā.

 

Pļīns, a tālāk ta ko, a? Tā nesolīdi izklausās galvenās valsts partijas politiskā platforma ar vien trīs punktiem. Tavaj, liekam galvas kopā un dabūbnam vismaz 13 punktus!

 

 

 

Labots - abi
Link to comment
Share on other sites

Pirms 8 minūtēm , abi teica:

visu citu burbuļūdeņu kategoriska noliegšana un apstiprināšana par nešķīstajiem dzerieniem

Šorīt tieši ziņa bija, ka colai un tml. būšot akcīze :)

Link to comment
Share on other sites

ArnisR
Pirms 5 minūtēm , ju teica:

Šorīt tieši ziņa bija, ka colai un tml. būšot akcīze :)

Tak ir jau gadus 15 vismaz.
7,4 centi par litru. Tagad runa laikam par paplašinātu bāzi un lielāku akcīzi atkarībā no zuckera koncentrācijas.

Link to comment
Share on other sites

darklight

Debīliķi. It kā cukurs būtu kaitīgākais, kas tajā kolā ir. Tos zero sūdus tak vispār nevar iedzert.

Stāšos BAP. Lai uzņemtu šņukuru, viņam no sākuma jāuzstājas ar referātu "Sausā tualete - latviskās dzīvesziņas un darba tikuma rosinātājs vai pagātnes palieka?"

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Neesmu īsti prasījis, bet varbūt @jema varētu uzņemties anti-angļu frakcijas vadību vai ko līdzvērtīgu?

Link to comment
Share on other sites

alusbundza

@abi, bet tu varētu nolasīt referātu par tomātu audzēšanu uz debesskrāpju jumtiem, un suņa ribiņu grillēšanu ….

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

darklight

Es piedāvāju šādu tēmu: "Zemējums privātmājā - mūsdienu nepieciešamība vai bagātnieku šiks?"

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

(labots)

Debesskrāpju tomātu tēma man ir tuva, bet, diemžēl, skumja. Atsevišķu kaimiņu skaudība pārauga, maigi sakot, naidā, tika 2x saukta būvinspekcija, rakstīti protokoli, mērīts kūdras kārtas biezums un finālā es nesen iezemēju savu siltumnīcu.... Ja kāds zina, var man uz 3 pirkstiem paskaidrot vai ar parastu baby-multimetru var pārbaudīt zemējuma atbilstību kaut kādai tur vienībai, ne mazāk, vai ne vairāk, (jāskatās papīros kas tieši tur rakstīts) par 10 vienībām. Tā kā, labāk paburbuļošu par AUDI 80 ar gāzi atzīšanu par gada ekomobīli un pilnīgu atbrtīvošanu no nodokļiem, ar free parking Rīgā u.c. pilsētās, tai skaitā kāpu zonā.

 

Šogad apsveru iespēju tomātu vietā audzēt suņusēnes, nātres vai vēl kaut ko nejaukāku, ka zi, būs tikpat tieša iedarbība uz skauģiem kā tomātiem un gurķiem.

Labots - abi
Link to comment
Share on other sites

Pēc ilgām pārdomām, ko tad īsti Latvijai vajag? Tika atrasta ceturtā atbilde:

4. Latvijā par valsts svētku dienām ir nosakāmas piektdienas un 25. janvāris!

 

Un vēl, pirms kāds vēl nav pārsteidzies ar neapdomīgu izvēli veikalā... 

Ja foruma biedrs līdz sestdienas rītam spēj oficiāli pierādīt ka, laikā no šī brīža līdz rītausmai ir pašrocīgi izdzēris ne mazāk kā 2L kvalitatīva Latvijā ražota alus, tad šams skaitās automātiski ierakstīts BAP biedru listē. Tas nozīmē ka turpmāk viņš varēs vienu reizi dienā iejemt vienu aliņu un neviens, pat dusmīgākā sievasmāte vai strīpainās nūjiņas menedžeris, nedrīkstēs turpmāk par to veikt nekādus aizrādījumus! /BAP likumprojekts/

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

(labots)

Piemēram, tad kad vajag, gribās runāt, bet nav granulu katla. Vo nav un viss man granulu katla, nevaru neko parunāt, ne māju siltināt, pat nav konta ko aizslēgt. Bet tieši tad Pūce neesot demokrātisks, man jau pie kājas Jelgava un Ikšķile, viņš taču vispār putns ira, melns kovārnis, nu kāda tad putnam demokrātija, var Kuzjam aci izknābt, faktiski jau izknaba ar, tik brūno aci un ne Kuzjam. Pat tas tilts, viņš ņem viņu un noslēdz, nevar braukt, tak par to ar nevar parunāt jo es pats aizbraucu un attiecīgi principā nevarēju braukt. Piemēram tagad es aiziešu, jo man rīt no rīt jāatnāk apskatīties ir BAPam jauni biedri vai nevienam nerūp kas Latvijā darās.

Labots - abi
  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Tēmas zemteksts: boot publika = labīli alkoholiķi ar šauru interešu loku, zemiskām vajadzībām un bez citādi attaisnojošas vērtības kā kvalifikācija, talants vai nozīmīgs amats; platforma saprāta neiegrožotam gara lidojumam un atklāsmēm.

 

Link to comment
Share on other sites

Nuuu.... tas jau par šerpu. Tēma un sadaļa ir vienkārši humors. Pasmieties par atkarībām, valsts vīziju, aktuālo sabiedrībā un biedru dzīvē.

Link to comment
Share on other sites

Tā lūk, biedrīši! Div dienas domāju kā pacelt labklājību Latvijā, neviens lāga nepalīdz, grūti, bet nu neko! Vārdu sakot izdomāju programmai punktu, nu to pašu - piekto, va zinies! Karoče vajag kaut kur iestāties, tā lai dikti labi un piķis nāk, ja? Tai NĀTO un ĒeS jau esam iesaistījušies, bij jau labi, algas auga un kabatās bira no fondiem, nācija plauka, bet nu jau atkal īsti nevelk vairs. Saka ka vispār pārstāšot piķi dot un vēl trakāk būs pašiem ar kaut kas jāmaksā, bet tā jau mēs nebijām vienojušies! Nu kā bij noruna - mēs ar urrā stājamies, bet jūs maksājiet, ta bij gan labi, jā! Vārdu sakot vajag svaigu elpu, inovāciju, tā pa skaisto un, raugi, taču izdomāju ar! Vienvārdu sakot jāstājas OPECā, vo kas tur ir iekšā, tiem visiem labi iet, piķis kā strūklaka pa taisno no zemes nāk - iespraud tik pirkstu zemē un uzreiz līst kabatā, joku nav! Sūdi gan tādi ka tur pārsvarā visi tādi melnie grozās, bet tas nekas, viņiem ta štābs Austrijā, varētu ar mūsu sarkanbaltsarkano karogu ielavīties un pa kluso kā partizāni iestāties. Nu protama lieta ka vajag ņemt kārtīgu krīzes menedžeri, nu Godmani ar visu bārdu, ko vēl, Bondaru, tāpēc ka sākas uz B un esot visāda pieredze ar austrumu žuļikiem, var vēl kādu kompānijaj paķert līdzi, tik vajag kārtīgi ar kurpju smēri ieziepēt lai neizceļas uz vispārējā fona. Ko vēl varētu ieteikt par sūtņiem šai valstiski svarīgajā pasākumā?

Link to comment
Share on other sites

laikamTak
Pirms 21 minūtēm , abi teica:

jāstājas OPECā

vai tad pie mums tie naftas eksperimenti beigušies? viss tagad notiek oficiāli ar papīriem un nodokļiem? 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 28 minūtēm , Zin... teica:

Joprojām nesaprotu šīs tēmas jēgu...

Tak random tēmās pa laikam notiek "kautiņi" par šeit pieminētām lietām. Kāpēc lai to nedarītu vienā vietā un bez ļaunuma, ar humoru?

P.s. pilnīgi nopietni interesē, ko LV vajadzētu tādu labu izdarīt, kādu likumu pieņemt lai visiem kļūtu labāk. A to visi vaimanā, slikta valdība visur vainīga, bet nemaz nav zināms ko tad tieši tai valdībai bij jāizdara lai visiem būtu labi.

 

Pavisam konkrēti mani pamatīgi nokaitināja šis raksts, kas arī bija šīsdienas feļetona tapšanas īstais iemesls:

https://pietiek.com/raksti/ei,_jus_tur_augsa

Ļautiņi sūdzas par to ka viņu nekaunīgajiem kaimiņiem kaimiņos dzīvo bars ar muļķiem, bet vainīga ta valdība!

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Nu labi, ja nepatīk šī tēma nevienam varu arī nerakstīt neko.

Sakreņķējos, nudien. Šodien vispār kreņķīgi, pirms mazāk kā nedēļas lidoju ar Aeroflot tai pašā Šeremetjevā 2x pēc kārtas, kur šodien lidmašīna ar 13 līķiem nogāzās. Tik ne Sukhoi a Aerobus 320, t.i. četras reizes varēja tāds pats fokuss sanākt.

https://www.apollo.lv/6676132/maskavas-lidosta-aizdegas-lidmasina-vairaki-ievainoti-un-13-bojagajusie

Labots - abi
Link to comment
Share on other sites

sīkāk izlasot skaidrs, ka 13 apstiprināti.. 37 dzīvi zināmie.. par pārējiem ziņu nav tāpēc pieskaitīti beigtajiem..

Link to comment
Share on other sites

Es uz to haosa un bardaka gigavalsti brauktu tikai sasietā veidā...

Link to comment
Share on other sites

pieredzējis hipnotizētajs dodas uz ekstremālu aviošovu

Link to comment
Share on other sites

pirms 19 stundām , abi teica:

Div dienas domāju

.. ne vienu vien litru izdomāji, vai ne ...

 

pirms 19 stundām , abi teica:

Sūdi gan tādi ka tur pārsvarā visi tādi melnie grozās

nebūs viņi tik melni kā tu iedomājies

 

pirms 19 stundām , abi teica:

tiem visiem labi iet

ja vien mums neiestājas Venecuelas variants

 

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Tiem kas nedzer, politikā nav ko darīt!

 

Vo, par piemēru, gadus 20 atpakaļ aizklapēja ciet sliedes uz Lietuvu, bet tur kā reizi varētu naftu no mūsu atradnēm vest uz Mažeiķiem. Vēl ilgi uz tām sēdēju, tālē vēros...  A tā, kāda jēga kaut ko pumpāt, nu kur tu viņu liksi? Netīra, smird, līp, ugunsnedroša, visādi zaļie, sarkanie un zilie tā vien spieto apkārt ar protokolu veidlapām. Ja nu vien kādu sivēnfermu ierīkot un svilināt mazuta vietā apkurei, i to vēl nevar zināt vai atmaksāsies. Tur, lai jēga būtu, vajag rūpnieciskos mērogos pa 15-20 dzelzceļa cisternām dienā vismaz kaut kur sūtīt. Tad jā, pietiks pašam un vēl nodokļos kaut ko samaksāt. Tik leiši jau sen šito bij uzoduši, sliedes demontē un pa šļauku no jūras apakšas kačā tik ārā i mūsējo, i igauņu naftu ar pie reizes. Viņiem vienīgā šaize, lai pa daudz neizkačā, tad gan var baigie sūdi sanākt, saproties! Nu ja, kad apakšā liels vākums rodas var jūra iegāzties, tā Baltijas, beigties ūdenss, un tad nevarēs ne mencas ne reņģes ķert un galvenais tais Klaipēdas naftas termināls  paliks smilšu čupā kā tāds kakucis stāvēt, un tad, kur tad vest to saražoto mantu prom, a? Nu padomā lōģiski!

Labots - abi
Link to comment
Share on other sites

laikamTak
pirms 1 stundas , abi teica:

Vēl ilgi uz tām sēdēju, tālē vēros

а на что на данный момент подсел?

Link to comment
Share on other sites

Es ir nevarēt atbildēt uz šo jautājumu drošsirdīgi, jo kāds ķecers var padomāt ka pārkāpju BAP statūtus un vispārējos darbības principus.

Link to comment
Share on other sites

pirms 4 stundām , laikamTak teica:

а на что на данный момент подсел?

Viņam nevajag, viņš vienkārši tāds ir pēc noklusējuma. 

Link to comment
Share on other sites

Tuubijs

Sen, laikam, pa muti neesiet dabūjuši no boņa, ka šitā runājiet :D

Link to comment
Share on other sites

Destructo
Pirms 18 minūtēm , drunk_lizard teica:

iistenaa apvieniiba bija 

 

Nostaļģija.... ehh. :alk:

Link to comment
Share on other sites

BREAKING NEWS !!! Nē, nu paklausies! Vai šitā nav kliedzoša bezkaunība? Iedzīvoties uz izslāpušo rēķina ir tikpat pretīgi kā mežonīgi pelnīt uz pretvēža zālēm!

Mēs BAPā uzskatām ka šitā to lietu atstāt nevar! Vajag kopistiski iedzert par petīciju ka šitās pretīgās spēlītes ir jāizbeidz reiz un pagalam! Visu zemju alus dzerājiem ir jāapvienojas un jādara gals  buržuju vēlmei iedzīvoties uz alus lietotāju veselības rēķina! Lietas būtība - te:

https://www.tvnet.lv/6682291/ek-piemerojusi-pasaule-lielakajam-aldarim-200-miljonu-eiro-naudassodu

Link to comment
Share on other sites

laikamTak
Pirms 20 minūtēm , abi teica:

Mēs BAPā

Tu, sieva, vēl kāds?

Link to comment
Share on other sites

Gestapo

Reizēm sajūta, ka bonis aizvien svin kādus 2016.gada Ziemassvētkus vai kaut kā tā. 

Link to comment
Share on other sites

ImissimI

nē... 2007. gada vecgada vakaru

Labots - ImissimI
Link to comment
Share on other sites

pirms 3 stundām , Racer teica:

Mēs - Bonis IV! :D

IV bij Siksts, bet, Bonifācijs bij I, VIII un IX, tas tā, ja labi grib zināt...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...