Jump to content

HTC M8S reizēm neskan zvana signāls


midix
 Share

Recommended Posts

Jau divus gadus lietoju šo telefonu un kādas 10 reizes ir bijis tā, ka man zvana, bet telefonam neskan nekāds signāls. Nav nekas bijis atslēgts, telefons ir ar "muti uz augšu", tāpēc nekādai "slāpēšanai" nevajadzētu darboties. Vienkārši pamanu, ka man gadās pa neatbildētam zvanam laikā, kad es biju tuvu telefonam un nevarēju nedzirdēt signālu, ja tas būtu skanējis. Man ir uzlikts pamatīgi skaļš mp3 fails.

 

Nesen pat pieķēru situāciju. Gribēju pārbaudīt vecāku telefonu pēc SIM kartes maiņas un pazvanīju uz savējo. Mans tajā brīdī bija ar bloķētu ekrānu. Zvanu, notiek saukšana, taču mans telefons klusē! Paņemu to rokā - nu rāda taču, ka ir ienākošais zvans, bet nav nekāda signāla! Atbildu uz zvanu - viss kārtībā, skaņa iet abām pusēm, dzirdu sevi otrā telefonā un dzirdu no otrā telefona manā. Pārtraucu zvanu.  Zvanu vēlreiz - bet nu viss ir normāli, ir signāls. Lieku savu telefonu mierā, lai atkal ekrāns nodziest un bloķējas. Pēc kādas stundas zvanu atkal no vecāku telefona - viss ok, signāls atskan ar pirmo reizi. Vairs nevaru atkārtot problēmu.

 

Vai kāds ir saskāries ar līdzīgu problēmu savā telefonā? Vai tā ir Android problēma (man 6 versija), HTC problēma, vai arī kaut kas specifisks tieši manam telefonam un laiks to laist pensijā?

Labots - midix
Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Problēmas avots ir PEBKAC vai arī iepriekšējā telefona spoks ir pārņēmis kontrolo pār tavu dzīvo mironi. 

Labots - Anonīms Alkoholiķis
  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Aha, es arī mēģinu saprast, ko tādu daru PEBKAC-īgi nepareizi, bet nekādi nevaru pieķert atšķirību. Pārsvarā visi zvani pienāk, bet pēkšņi kāds retais neskan, un pēc tam nākošie atkal ir ok, kaut gan nekas nav mainījies - telefons guļ uz galda tādā pat stāvoklī kā vienmēr.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...