Jump to content

Uz mirkli atslēdzas USB


Zoom
 Share

Recommended Posts

Labvakar.

Pirms 3 mēnešiem sākās dīvaina lieta. Uz mirkli atslēdzas USB. Paliek neaktīva pele un spiedpoguplakandēlis. Pēc pāris sekundēm atkal ieslēdzas. Ar šo problēmu sadzīvoju, bet tas paliek aizvien biežāk. Izmeklējos internetā dažādus padomus. Ieteica pārinstalēt (atjaunināt) čipseta draiverus, bet tas man jau ir. Iesaka radikālāku pieeju atjaunināt biosu. It kā jaunāka versija ir, bet ir viens knifiņš. Man ir 0 raidā saslēgti diski. Ja jauninās, tad raids izjuks. Principā tagad es noskatos bezpalīdzīgi kā mans kompiic mocās. :( Pele un spiedpoguplakandēlis pieslēgta pie USB3. Mātes plate ASUS Z97-AR. Var jau būt, ka kaut kas platei iet šķībi, bet kaut kā neticās.

The embedded controller (EC) did not respond within the specified timeout period. This may indicate that there is an error in the EC hardware or firmware or that the BIOS is accessing the EC incorrectly. You should check with your computer manufacturer for an upgraded BIOS. In some situations, this error may cause the computer to function incorrectly.

 

spec.PNG.0b462717704e1a1d254e1280477cfc3b.PNGerror.thumb.PNG.a3aa54651982a402b7da64d5b9bb252f.PNG

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Vispirms var mēģināt doties pie martera, lai noņemtu rom no plates un pāršūtu bios. Ja tas nesanāk un EC tiešām iet uz beigām, tad var mēģināt to reballot. Varbūt vēl labāk sākt ar jauna taisnrokaina plates īpašnieka atrašanu un meklēt pašam jaunu plati.

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Nepētīšu, nedomāšu, bet situācijas apraksts taisni uzprasās uz jautājumu vai tik nav tā ka esi pirms 3 mēnešiem saspraudis savas USB ierīces citos portos, nesakrīt ar momentiem kad ir piesprausta flash atmiņa vai vēl kas cits uz USB. Gadās ka konfliktē, palīdz savādākā kārtībā saspraust. Visam tam ir zinātnisks pamatojums, bet ne tef ne man to nafig nevajaga, ja gribēsi atradīsi pats.

Peli nafig uz USB3 spraust, a?

Labots - abi
  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

  • Zoom locked this tēmaa
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...