Jump to content

Vienkāršs un izturīgs telefons


Ilze89
 Share

Recommended Posts

Tēvs ir nolēmis iegādāties pirmo skārienjūtīgo telefonu. Galvenās prasības, lai ir izturīgs korpuss (arī mitruma izturīgs) un pāris reizes nedēļā var ieiet internetā apskatīties ziņas vai pa retam kādu bildi uztaisīt. Filtrēšana sākās ar izturīgu korpusu, uzgāju šos telefonus https://www.rdveikals.lv/products/lv/388/115116/sort/1/filter/0.150_0_0_138326.138358.138385.138387/Hammer-Iron-2-Black.html

Varbūt ir kādam pieredze vai var ieteikt kaut ko citu? Telefons patiešām nepieciešams diezgan primitīvs, bet izturīgs, cenā apmēram līdz 130eiro?

Labots - Ilze89
Link to comment
Share on other sites

AlCohol

nu jebkuram telefonam aļikā piemeklē kaut kādu vāku, kurš paredzēts zemē metējiem. līdz ar to, ja gribi kaut ko lētu, paņem xiaomi ar mētāšanas vāku. bildes gan lētajiem xiaomi nebūs diezko iespaidīgas, it īpaši cilvēkam, kurš neko īpaši no ierīces nesapratīs.

Link to comment
Share on other sites

pirkt android ar 1gb ram un mediatek cpu nav laba doma.

"diezgan primitīvs" - tur prātīgāk nav sākt ar kādu apple produktu?

vai ap 150 euro sākas samēra lietojami xiaomi piem. nu lai lieto paralēli varbūt esošam. 

zvana no esoša telefona, mētā to, peldina. 

un kad vajag - uzmanīgi mēģina lietot smartphone. Ja cilvēks gados, un nav pacietīgs un tehnisks, var palikt nesazvanams.

Nesen sievasmātei xiaomi pēc pogu nokia ieviesām.... uztapa instrukcija, apmācība, pieraksti. Sievasmāte ar datoriem samērā draudzējās un aizgāja labi viss. 

Tak pēc pāris nedēļām kāds apdeits bija uzlicies un daļu funkciju (piemēram sarunas vai zvana skaļuma pagriešana)  vairs neatbilda instrukcijai... 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ronalds
pirms 11 stundām , Ilze89 teica:

uzgāju šos telefonus

RAM obligāti vismaz 2GB. Ar 1GB telefons rīstīsies. Nē nu zvanīt varēs poļubomu, bet pārējām lietiņām /aplikācijām par maz. 

Link to comment
Share on other sites

Jurkins

Es (bijušais glāstāmdēļu nīdējs) trešo gadu sēžu ar (savu pirmo un vienīgo) samsūdu xcover3. Pārdzīvojis šis ir ui ui ui ko. Pagaidām netaisos mainīt. Esmu aptaustījis xcover4. Mans verdikts - sūds un degradācija.

Vienu brīdi domāju par šo. Praktiski samsūda kopija ar lielāku RAMu. Bet tad nomainīju bateriju esošajam un dzīvoju tālāk. No paziņām ir diezgan labas atsauksmes par doogee. Ja šiem būtu mazāki ekrāni, tad droši vien pamēģinātu S70lite , kuram esot IP69. Šiem ir arī lētāki modeļi ap 100 eirām. Bet, nu tas, kas kuram prioritāte. Man riebjas lāpstas, citam patīk.

Link to comment
Share on other sites

darklight

Autores noskatītais telefons ir totāls mēsls, kas cilvēkam tikai sabojās priekšstatu par skārienjūtīgajiem telefoniem. Principā zem 100 Eiro nekā jēdzīga nav. Un jā - kā jau te augstāk teica - triecienizturīgie telefoni ir domāti mētāšanai nevis ērtai lietošanai.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
bambums

Saprotu, ka tēma veca, bet ko jūs ieteiktu tagad pirkt? 

Daudzumā pēc iespējas lētākus, zvaniem/sms/whatsappam.

Link to comment
Share on other sites

darklight
(labots)

Nekas jau nav baigi mainījies. Tie paši Doogee, Nokia, Xiaomi lētais gals. Huavei ir ļoti labas cenas lieliskai kvalitātei, bet tas tikai tad, ja Gūgles konts nav vajadzīgs/ netiek lietots. RAM vismaz 2Gb, bet vēlams jau 3. ROM 64, nu it kā ar 32 arī vēl var iztikt, ja bildes krāmē atmiņas kartē. No Mediatek, manuprāt, vairs nav jābaidās, ir reāli auguši.

Labots - darklight
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...