AVilks Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Cik esmu redzējis Baltcom Open TV kastes tad viņiem tas aparāts ir tāda letucis. Ja WI-FI ir piemēram 20Mbit, tad aparāts rada kādus Max 5. Caur LAN nedaudz vairāk Max 8Mbit. Un tā nebija viena kaste, kopā jau šīs redzēts vairāk kā 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insekc Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 pirms 12 stundām , uldii12345 teica: VPN ir tavs draugs. Aiz lmt routera mikrotiks, kur statiskā ip. Uz mikrotika konfigurējam vpn serveri. Laukos, ja ir baltais huawei, viņam ir iebūvēts vpn klients, ja routerim nav, tad vēl viens mikrotiks un viss notiks. Tātad jāpiepērk 2 mikrotiki. Kādu modelīti (budžeta) iesakiet, lai varētu VPN nokonfigurēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uldise Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 cik liels trafiks VPNan paredzēts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uldii12345 Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Kāds ir lmt ātrums abās vietās, uzraksti abus lmt router modeļus. Cik es saprotu, viedtelevīzija ir piesaistīta konkrētai simkartei. Var jau paņemt lmt simkartei līdz uz laukiem. Ja tā nav opcija vajag saprast vai vajag wi fi no mikrotika. Ja kāds no lmt routeriem ir jaunais baltais (uz sitiena neatceros modeli) Kuram ir opcija bridge modē, tas māk padot ārējo ip adresi uz mikrotik un tad vajag mikrotik ar wi fi, jo lmt būs kā modems. https://www.eurodk.lv/lv/products/mikrotik-hap/mikrotik-hap-ac2 Paķer, kas būs pieejams 2 gab. Ja bez wi fi, tad šis https://www.eurodk.lv/lv/products/mt-hex/routerboard-hex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mareks B Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 pirms 20 stundām , oto oto teica: Eitu mirt...es zināju ka tā pamat paka maksā 12,60ero,bet tā ar nesaprat pa visu kopā maz bij iespējams redzēt vai visas tematiskās atsevišķi 23.00 iekš to jau nav visss!karoč tā par visiem 59 vai cik tur kopā kanāli cik jamāksa? Vārbūt pirms pirki to jauno tv,vai vis drīzāk pirms pirki to cam moduli!Tev pirms tam neienāca galvā ienākt te un pa priekšu aprunāties ar večiem!!!? Heh. Cienītais, es LV parādos pāris reizes gadā un man nav nemazākās jausmas, kas te īsti notiek. Kā arī īsti jau alternatīvas vienkārši priekš TV, ārpus lielākām pilsētām, jau īsti nav, ja vajag tikai TV un internetsa nav pieejams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oto oto Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 (edited) Pirms 35 minūtēm , Mareks B teica: Kā arī īsti jau alternatīvas vienkārši priekš TV, ārpus lielākām pilsētām, jau īsti nav, ja vajag tikai TV un internetsa nav pieejams. Es arī diezgan patālu no pilsētam ,kā no vienas 20 km.tā no otras 30 km,bet internets ir un pat ideālāks nekā vienam otram piepilsēta"maksāju15 ero"! Internets jums nav jo negrib maksāt par mobilo internet,bet ta iespējas ir!? Labi labi un ja būtu tas internets,kā tu rīkotos!? Edited January 18, 2019 by oto oto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mareks B Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 Pirms 12 minūtēm , oto oto teica: Internets jums nav jo negrib maksāt par mobilo internet,bet ta iespējas ir!? Labi labi un ja būtu tas internets,kā tu rīkotos!? Internets nav, jo mammai viņu nevajag Un ja viņš būtu tad arī domātu, kā rīkoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
pauchaa Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 virszemes medu kads piedāvā, vai vispār tads ir ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJWoX Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 diemžēl nav izbeidzās kopā ar viasat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiks Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Mjā! Kādas domu konstrukcijas tikai netiek uzbūvētas, lai no klienta paņemtu vēl kādu Eiro. Manuprāt, maksa par kaut kādu tur konfigurācijas darbību veikšanu, sakarā ar iekārtu nomaiņu, jau ir iekļauta pakalpojuma abonēšanas maksā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweeC Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 2019.01.21. , 19:07, Uncoder teica: Tā kā nekāda konfigurācija nav veikta, nedrīkst maksāt tādu rēķinu. Jāpieprasa pareizs rēķins. Ja nesūta - viņi paši lauž līgumu. Nespīd, ta konfigurācija ir šij gadījuma veikala konsultants nospieda paris pogas un nomanija kasti pret cam moduli, so maksāt naksies, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTRASERVERNET Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 Cilveks seit pieteica nomainit iekartu, kuru veica automatika vai manuali. Tapec ari ir maksa.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
e = d Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 Šī te maksa ir diezgan viltīgs veids kā mākslīgi pamazināt pakalpojuma redzamo cenu. PTAC gan jau par to būtu kaut kas sakāms Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTRASERVERNET Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 Tā, kā tas tika darīts, ja mēs nomainījām tikai dekoderi, bet autentifikācijas karte palika tā pati. Tieši tā pati karte, kas bija iepreikšējā dekoderī? Cam modulis ir tiaki tilts/dekodētājs, bet ar kartes palīdzību tiek veikta autentifikācija jūsu sistēmā. Par kādu attālinātu konfigurāciju iet runa? Velreiz, ta ka jus pieteicat nomainit iekartu, kas ir klienta velme, tad ierices konfiguracijas mainju Lattelecom gala veic automatika vai lattelecom darbinieks. No iekartas tiek parrakstita Mac Addrese, vai HARDWARE ID. Ta teikt klientam isti nav ko sudzeties. Sada politika ir samera korekta, jo ljoti daudz vieglpratigi izturejas pret iericem, delj ka tika beatbildigi izmantotas ierices, mainitas rinkji utml. Bet protams, ja tu nomaini veco ierici pret jauno, kas ir novecojusi, vai delj ierobezhotam iespejam jus samainat pret jaunu, tad to veic bez maksas. Aptuveni shadi.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIGs Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Apčakarējiens un nekas vairāk. LMT man kaut kā nepiestāda rēķina'5 eiro, ja SIM kartei nomainu telefonu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jema Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Pirms 7 minūtēm , MIGs teica: LMT man kaut kā nepiestāda rēķina'5 eiro, Tak nē, pagajušu gadu visus izpisa uz 43% gribi vai nē, mazos uz30%, godīgi? Nu huj jau! Man ir 20+ pie vi'miem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIGs Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Es nevienā brīdī viņus neslavēja. Es salīdzināju tehnoloģisko principu un adekvātumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jema Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Nu laukos viņi ir labākie, tur ir po! Vismaz godīgi, a BITE tie gan ir cūkas! Tā jau nu sanāca, ar sievu, bijām 2 mēnešos Afrikās daļās, īsākot sa BITE cukas LMT ir ok, kā teica, dārgi, nopēr vietējo orangeu i r ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIGs Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Beidz dzert. Es salīdzinu dekodera piesaisti kartei ar piesaisti starp telefonu un SIM karti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jema Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Nu Labi apdirsos!!!Redz ko nozīmē ka lasīt nemācījos, ES par pilnīgi par ko citu! Viesiem atvainojos, sapinos meistarībā!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosmosDC Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 pirms 12 stundām , INTRASERVERNET teica: No iekartas tiek parrakstita Mac Addrese, vai HARDWARE ID Tikai gribu precizēt - vTv gadījumā MAC adrese/HW ID? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Acīmredzot enkoders jāpārkodē, lai konax modulim padotu īpašo kodu pa gaisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosmosDC Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Kas ir īpašais kods? To "viedkarti" taču var likt vienalga kādā iekārtā, kaut vai 100 dekoderos pēc kārtas un visi rādīs, LTC galā tāpat to neredz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Tas bija sarkasms. Bet ja par kodiem, kā Tu domā, kā conax sistēma uztvērējā atpazīst ka pakalpojums ir pieslēgts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosmosDC Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Nu tas jau arī bija tas, ko es pats vēlētos uzzināt. ? Broadcast ir broadcast, no CPE gala uz TV raidītāju tornī neko nenoraidīsi. Pēc loģikas sanāk tā, ka LTC pusē ir atsevišķa datubāze ar viedkartēm, kuras spēj dekodēt maksas kanālus (atsevišķi autentifikācija un autorizācija), jo lai aktivizētu pakalpojumu, tas jādara caur mans.lattelecom.lv vai SMS. Tālāk varētu paskaidrot kāds, kam ir zināšanas šajā jomā, es būtu ļoti pateicīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Skaidrs, ka no CPE uz TV galu nekāds signāls neiet. Bet minu, ka DVBT plūsmā iet nemitīga servisa infa par conax kartēm, kurām kadi pakalpojumi pienākas un tie tiek conax modulī aktivizēti. Bet, tā kā conax sistēma ir standartizēta, tad uzskatu, ka LTC 4€ iekasēja ne par ko, jo operatoram nekādas darbības tur nav jāveic. Ja vien conax modulis nav noformēts uz nomaksu, par ko iekasēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosmosDC Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Ideāli, atslēgas vārdi ir conax un cas, paldies. Kaut kā līdzīgi jau domāju. Loģiski, ka ne par ko iekasēja, pretēji spēj domāt tikai tie, kas strādā LTC. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasss Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Varat beigt plēsties par šito marazmu? Ja tev liek maksāt, maksā savus 5 Eur. Nepatīk - pis prom. Tā ir mūsdienu valsts uzņēmumu ideoloģija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAP Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 (edited) Lattelecom nav valsts uzņēmums tas ir komercuzņēmums (kapitālsabiedrība) ar valstij piederošām kapitāldaļām 51% apmērā. un tāda ideoloģija piemīt faktiski jebkuram uzņēmumam.. ja varēs čakarēt.. čakarēs.. Edited January 24, 2019 by CAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
romajo Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Dekoders tak bij uz īri, tā noteikti ir rakstīts līgumā. Cilvēks, godīgi aizveda un atdeva ltc piederošu iekārtu un tas tad arī ir pienācīgi jānoformē, gan jau kkas sistēmā jākonfigurē, būtībā tās ir izmaiņas līgumā, labi, ka tik piečuku paprasīja. Būtu iemetis iekārtu skapī, kā jau te pieminēja, nebūtu nekas jāmaksā. Tik līguma izbeigšanas gadījumā, iekārta būtu jāatdod. Man, kad ltc pamainīja pakalpojuma maksu arī noslauca piečuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VebKamera Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Pirms 32 minūtēm , romajo teica: kad ltc pamainīja pakalpojuma maksu arī noslauca piečuku Un tas Tev liekas normāli??????? Ja pēc Tavas iniciatīvas mainīja - es saku, ka var pieņemt. Ja pēc savas iniciatīvas - IMHO galīgi nepieņemami. Tipa pakalpojuma sniedzējs drīkst izdomāt katru 5-dienu mainīt paketi vai maksu un par katru reizi slaukt piečuku???? Aļo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
romajo Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Pirms 2 minūtēm , VebKamera teica: Un tas Tev liekas normāli??????? Es, neko neuzskatu, tā tas vienkārši ir. Pirms 4 minūtēm , VebKamera teica: Ja pēc savas iniciatīvas un, kur tu saskati te ltc iniciatīvu? autors pats nomainīja un pats atteicās no ltc iekārtas un pats arī aizveda. Vienīgais, ko te var pateikt: "re cik interesanti sanāca ...." ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts