Jump to content

Kur nodot viedtālruni ar defektu pret atlīdzību?


 Share

Recommended Posts

Sveicināti,

gribu tikt vaļā no Samsung A3 (2016) viedtālruņa, viņam ir defekts - traumēts ekrāna aizsargstikls un aizmugures panelis arī ieplīsis - citādi jau strādā. Domāju, ka remontēt nav vērts, drīzāk gribētu viņu nodot pret kādu atlīdzību. Vai kādam ir zināmas vietas Rīgā, kur tādus pieņem pret puslīdz normālu atlīdzību? Uz nekādu lielo naudu jau neceru.

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Tad jau apzvani kādus servisus. Lielie gan jau neķēpājas ar tādiem. Kāds mazais varbūt paņemts, vai nu tiešām rezerves daļām vai arī sataisīs un mēģinās pārdot. Nekas jau neliedz par kaut kādu ciparu ielikt kaut kur sludinājumu un notirgot tādu kāds ir. Tur arī kāds neoficiāls meistars var atsaukties.

Link to comment
Share on other sites

nē.. LMT ir iespēja saņemt dāvanu karti vai vk noziedot to naudu.. tiesa, skaidrā gan laikam nemaksā... nezinu, pašam nav bijusi tāda vajadzība.

 

par samsung.. jā.. tur atlaide nākamajam pirkumam..

Link to comment
Share on other sites

Mobilā telefona utilizācijas cena - 5 eur/kg, droši vien ka sver viņš ap 100g - (ļoti) lētajam aliņam ar atlaidi varbūt pat sanāks.... ja man būs pa ceļam - varu savākt - PM

 

a tā, ja gribas vairāk - var jau paprasīt kādā darbnīcā vai negrib uz detaļām paņemt - stipri šaubos, gan ka nepazīstami ņems - vēl ss.lv (pie mob. tel.) ir padaudz sludinājumu ka "iepērk", nav nemazākās nojausmas cik reāli samaksās....

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

pirms 5 stundām , drunk_lizard teica:

vai zini, cik samsungiem tie sjtrunti maksaa?

Ja tiešām tikai pats stikliņš ir ieplīsis, tad tas maksā ~10$. Aizmugure ~5$. Ja priekš sevis, tad vispār ieliec kaut kādā vāciņā.

ss-ā cenas sākas no 50EUR. Tātad, ja priekš sevis un vēl māk stikliņu nomainīt, tad 20EUR par šo aparātu var arī prasīt (tikai, kuram to vajadzēs), tātad, ja 10EUR kāds dos, tad jāpriecājas.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 22 minūtēm , ju teica:

tikai, kuram to vajadzēs

Mož kādam pesim noder, uz kura uzgrūzt smart id. Tagad jau tas aktuāli. SEB gan uz doto brīdi sola piešķirt par brīvu kodu kalkulatoru.

Link to comment
Share on other sites

Vari lūdzu iemest kādu bildi, kur būtu redzams tas telefons? Ja tas remonts (mājas apstākļos) nebūtu dārgāks par telefona cenu, tad es varētu padomāt. Uz Windows Phone nav Smart ID.

Link to comment
Share on other sites

pirms 6 stundām , drunk_lizard teica:

o! tev ir skills un iekaarta, lai sepereetu displeju no touch un peec tam arii kvalitatiivi jamos saliimeetu? nu malacis...

un aizmugure par piecjuku? tiesjaam? un ar punkjiem saviem liimeesi?

Man vot IR skills! Protams bišķi čakars bet nav nekas neiespējams, uzsilda ar fēnu un viss notiekās ;) Ne tāds vien stikls ir veiksmīgi nomainīts.

Seperēt displeju no touch skaidra lieta ka nekāda prieka nav, tādēļ jāsūta no ebreja uzreiz gatavs touch ar stiklu, nav ko čakarēties.

Labots - aiko99
kļūda
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Sveiciens. Lai neveidotu lieku topiku: Kur var nodot lietotus telefonus u.c. iekaaartas gan naakoshajai lietoshanai gan korektai utilizaacijai?

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...