Jump to content

Android TV Box priekš Shortcut


Yeehaa
 Share

Recommended Posts

Neesu atradis konkrētu atbildi, HelioTV uz Android kastes ir iespējams palaist? Uzinstalēt, palaist, ielogoties, izvēlēties var, bet kā jāsāk skatīties tā met kļūdu ☹️

Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , YL2GVC teica:

bet kā jāsāk skatīties tā met kļūdu

Varbūt kāda ražotāja  kas specifisks. Piemēram Baltcom  noprovēju uz četru dažādu ražotāju modeļiem. Uz trim iet, bet uz mecool K3- uzinstalējās bet kad vajag rādītā izmet kļūdu.

Link to comment
Share on other sites

Nu man klienta Baltkom arī iet uz dažādām kastēm, Helio arī uz dažādām mēģināju, nekā. Ja varētu tam Android box iestāstīt, ka viņš ir planšete vai telefons, noteikti aizietu. Citur arī esu lasījis sūdzības, ka neiet uz kastēm Helio.

Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Maris77 said:

Kam tas Box ir vajadzīgs, taču visiem jaunajiem Tv jau ir smart Tv vai android ? 

 

Nu nevar ne tie SmartTV ne AndroidTV izdarīt un parādīt to ko var Android box. Tiko vēlreiz pārbaudīju vai uz mana jaunā lētā gala Samsunga ir Helio, nu nav! Var jau būt, tāpēc, ka lētais. Bet Baltkom Apps gan ir 😉

Link to comment
Share on other sites

Pirms 37 minūtēm , Maris77 teica:

Kam tas Box ir vajadzīgs, taču visiem jaunajiem Tv jau ir smart Tv vai android ? 

Ja TV android, tad, iespējams nevajag. Ja nē tad.... daudz kas neies uz tiem ''neandroid'' smart TV. Nu , man, viens TV LG, otrs bez smārt- gribot-negribot vajag TV box. Iespējams ka lētā gala android TV  ar savu veiktspēju nestāv blakus it kā dārgajai  Nvidia shield ar tās jaudu. Nu ja no dārgā gala tas TV varbūt to pašu, bet cena .... salīdzinot ar android kastīti. Ja grib kā spēļu konsuli, tad... nez vai arī dārgā gala TV androids vilks to ko Nvidia shield. Bet nu, tā kastīte tomēr ja grib nopirkt ''kombainu'' un vēlāk nedomāt par jaunu. Prastam lietotājam tomēr labāk LABU TV kas nav dižā cenā (bez smart) un kādu TV box kopējā cenā/ieguvumā būs krietni labāks pirkums nekā letucis TV kam ir androids, bet matrica/parametri nu nekādi.

Labots - oxygen
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

pirms 6 stundām , ivo teica:

Ir vērts Esošo Mi Box mainīt uz šo?

Kāpēc vispār gribi mainīt Mi Box? Tikko uzliku draudzenes vecākiem laukos uz veca 43' teļļuka bez smārta, baigi labais aparāts.

Link to comment
Share on other sites

pirms 8 stundām , Chocoton teica:

TOX1

pirms 7 stundām , Chocoton teica:

visi krievi  par šo fano

Nav tā kaste nemaz tik laba ikdienā lietojot - karst un pigori izlien. Svarīgi kuros forumos lasa atsauces. Nevajag te gvelzt par visiem krievu forumiem. Es, piemēram, esmu pāris forumos, bet jau padsmit gadus, kur ir sadaļās, kur tiek veikti pilnvērtīgi testi ar atsaucēm uz nepilnībām un pārveides iespējām.

Ja visa krievu Diženbrekšu būtība ir šķūnī salikta pasākuma testēšana ar to ka - bļē kā rāda un ir izeja uz tulpītēm, lai var palūrēt uz veca CRT garāžā ar večiem, tad ir ok, jo jamie jau pēc 3 stundām būs TV neieinteresēti, pirms kaste nokarās. 😛 

Link to comment
Share on other sites

MiBOX 4

lēts un labs

 

Link to comment
Share on other sites

pirms 18 stundām , Chocoton teica:

TOX1

Es arī šo paņēmu pāris mēnešus atpakaļ. Izbrīnīja fakts, ka šajos apstākļos, parastā piegāde no Ķīnas notika ātrāk par mēnesi. Nomainīju oriģinālo programmatūru uz Android TV, filmas un TV kanāli iet lieliski. Spēlītes nespēlēju, tāpēc ar pārkaršanu nekādu problēmu.

Iekš SS.lv tirgo dažādas kastītes, kurās pārdevēji jau sabāzuši dažādas aplikācijas. Paziņa bija nopircis X96 MAX Plus 2, kas tajā Tehnozon topā ir otrajā vietā: https://aliexpress.ru/item/32928180453.html?aff_platform=portals-tool&sk=_d9dxueN&aff_trace_key=48053f9ce3e146799a8a8abc771e4627-1607762382822-06122-_d9dxueN&terminal_id=ab6c3aca73464d9db696cd77601b05ba

Šai kastelei pamēģināju četras dažādas Android TV sistēmas. Katrai bija kaut kas, kas nestrādāja. Pat forumos daudzi prasa, kuru sistēmu labāk likt, bet viennozīmīgas atbildes nav.

Ja neuzticaties krievu TOPiem, tad tas pats čalis (diemžēl arī krievu valodā) skaidro, kādus TV Boxus nevajadzētu pirkt:

 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

pirms 10 stundām , Racer teica:

Nav tā kaste nemaz tik laba ikdienā lietojot

Jā tā,tad  viņas visas karsē!Man pašam 3 gadus "KI plus" 3&1 ,S2,T2 strādā ideāli-vot IPTV ik palaikam uzkarās vai wi fi atslēdzas...Izārdīju to kasti -uz proča piekombinēju kartīgu radiātoru,dabūj vākam taisīt caurumu lai vāks iederētos,līdz ar to labāk dzesē...!Skatoties iptv. pat tad pieliekot pirkstu pie radiātora krietni jūt,50° būs !Nu tad šadā izpildījumā skatoties,vai fonā ejot 12stundas ,pat 24st.kādreiz wi fi atslēdzas,bet tas ir  apmēram pēc 6 stundu IPTV darbības...Pārstartē un aiziet atlikušās stundas!Tākā rezultāts ir . 

Uz iptv vis labāk sevi pierādija LMT bundulis,nevienu reizi neuzkārās pa 24stundam -visbiežak pati iptv.nobira dēļ interneta sped trūkuma...

Labots - Chocoton
Link to comment
Share on other sites

Pirms 17 minūtēm , Stasss teica:

Es teiktu, ka paliels kompromiss - 1GB RAM un 8GB flash ir maz, ja grib papildus kaut ko no mūsdienīga softa likt.

Pat ja pietiek ar FullHD.

Par šo pašu ciparu var atrast normālu S905X3 4GB/32GB kasti ar šipmentu no EU, bet visdrīzāk nāksies pāršūt firmwari.

Piemēram, varu teikt tikai to labāko par HK1 Box ar Slimbox firmwari.

Vai arī drusku piemet un paņem Tox1 - vienīgais mīnuss ir optiskās izejas trūkums, bet to reti kuram vajag.

 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 10 minūtēm , aigarsa teica:

Es arī šo paņēmu pāris mēnešus atpakaļ. Izbrīnīja fakts, ka šajos apstākļos, parastā piegāde no Ķīnas notika ātrāk par mēnesi.

Nu man atnāca 2 nedēļu laika "KII pro"tas bija septembrī! Kur ir papildus maksa par sūtījumu  tās mantas atnāks laikus

Tā pat  pērku  Goldenfire SSD 2 nedeļ laika klāt,neskatoties uz  neko  ,vienu laiku omniva bija jasaņem tad pastniece kastiņā meta,pēdējo x bij jaiet uz Latvijas pastu,bet 2 nedēļās iekļaujas! 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 13 minūtēm , Boņs teica:

Es teiktu, ka paliels kompromiss

Skaidrs, likās kičīgs dēļ formfaktora, bet nu acīmredzot jāskata kas jaudīgāks.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 10 minūtēm , Stasss teica:

Skaidrs, likās kičīgs dēļ formfaktora, bet nu acīmredzot jāskata kas jaudīgāks.

Lētajiem ķīniešiem var un vajag piepirkt bezvadu pulti ar žiroskopu, tad TV boxu var nobāzt tā, lai nerēgojas - nevajadzēs tiešo redzamību kā infrasarkanajai pultij.

Link to comment
Share on other sites

Ir dažas kastes ar dīvainībām, kad lieto neoriģinālo pulti. Piemēram tā pati Mecool K3-var ieslēgt tik ar orģinālo pulti, kaut visas pārējas pogas var pārkopēt kādai citai, kas IR. Nu stulbums, kad vajag divas pultis.Vismaz man bija tā kad izmantoju šo. Tas Mecools ir ar ''utīm''. Kā jau teicu, uz viņa nestrādā arī Baltcom TV open, kaut uz citām iet. . Ja saprotat krieviski, ieteiktu , ja noskatāt kādu modeli, papētīt 4pda.ru forumu par attiecīgo modeli. Ja maz kas vai bieža slāni tipa ''kā pielikt papildus dzesēšanu'' tad varbūt tomēr atturēties no tāda, nevis nopirkt ''sivēnu'' ar kuru  problēmām jāmokās.

Link to comment
Share on other sites

Ķīniešiem tikai dārgais gals ir ar normālu dzesēšanu. Lētais, ja gribas lai normāli strādā, ir jāmodificē 😉

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

pirms 3 stundām , Stasss teica:

Cērtams?

Stiks max atbalsta 1080p. Ja virtuvei kādam 1080p Tv, tad Ok, citādi nē .

Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , Jainit teica:

Stiks max atbalsta 1080p. Ja virtuvei kādam 1080p Tv, tad Ok, citādi nē .

Tas man neuztrauc. Man abi TV 1080.

Tiesa, pagaidām..

Bet nu ja tiks iegādāts lielāks, tad jau Smarts tam būs iekšā, un nebūs vajadzības.

Link to comment
Share on other sites

Pirms 15 minūtēm , Stasss teica:

tad jau Smarts tam būs iekšā

Tagat  uz priekšu pāris  gadus jauzmanās,ne tik Smarts vien-arī COVID-19 iekšā,tā pat ka testu puļķīšos,boonus !

Link to comment
Share on other sites

Tad būs ok, google sertificēts ATV ar strādājošu Chromecast un labu balss atzpazīšanu ( diemžēl ne LV valoda).

Link to comment
Share on other sites

Stiku es neieteiktu! Pēdējā laikā paspēlejoties ar dažādām kastītēm uz dažādiem CPU mans "pie Aļika" "tops" pa cenām:
~18eur - X96Q 1/8GB Allwinner H313 cepās nepajokam, bet skraida raiti! Max radiatoriņš no beigtas "mātes", saurbu caurumus un ietirgoju kaimiņam. Pagaidām sveicina... :D
~26eur - X96MAX+ 2/16GB Amlogic S905X3 atstāju sev, bet pultī jāielodē kondensators (~47-100x~10V)!!!
~39eur - TOX1 4/32GB Amlogic S905X3
~65eur - Ugoos X3 Pro 4/32GB Amlogic S905X3
Neieteiktu no ķīniešiem neko dārgu, jo ar tādiem temperatūras režīmiem gadās ka pa fikso nodeg. Bija X88Pro uz RK-3318, izcepās barošanas šimi 3.nedēļu laikā. TX9S uz S912 pirmajā 1h atlipa, un uzsniga sniedziņs balts ... uz ekrāna! ;) Paspēlējos ar brāļa H96 Pro H3 stiku... lēns, karst, barošanu labāk no

atsevišķa USB barokļa ~1.5A. Šobrīd pašu apmierina X96MAX+ 2/16GB, brālim X96MAX+2 4/32GB. Ja tikai video, bez spēlītēm, tad pietiek 2/16GB ar 100mbit LAN! Oriģinālā pults reāli laba, 4.programējami taustiņi. Tikai tie ķīnieši ekonomē pat uz 1.gab. sīkas kapacitātes pultī! Vieta ar caurumiem ir... un kad ielodē, tad cita dziesma! Ar SlimBox 10.2 ATV9  viss pa smuko, temp PAT neceļas virs 75C. Man Baltcom, brālim Go3 strādā labi, plus iptv (ott) un citi  krieviņu neta video "labumi"... Ir viedā pults G50S, bet labāk patīk vadīt un rakstīt no telefona caur itāļu DroidMote softiņu. Ir pat škība balss vadības un gamepada funkcija par ~3.50eur...Uz laiku šamējais paliks pie 43" FHD, un ja būs luste, saurbinās caurumus ventilācijai, ja nebūs jau par vēlu... ;)
p.s. Pie Aļika labāk piegādi izvēlētes AliExpress Standart, atnāk ~10-14 dienās. Ja izvēlies Special Line-YW, China Post paveidu, var sanākt gaidīt mēnešiem!
p.p.s Gaidu Mecool K5 "kombainu" no Smartdevice China Store. Pagaidām šī bodīte mani nav pievīlusi, cenas labas, piegāde ~10.dienās. 3x pamēģinās veco enigma2 mainīt pret andro...

 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 32 minūtēm , coco teica:

26eur - X96MAX+ 2/16GB Amlogic S905X3

Nez, Helio aplikāciju var uzlikt un daudz maz normāli palaižas?

Link to comment
Share on other sites

VebKamera

Man ir nācies piedzīvot šito:

pirms 23 stundām , oxygen teica:

Tas Mecools ir ar ''utīm''

 

un aplauzties ar vēl kādiem 2 relatīvi lētajiem ķīniešu pleijeriem.

 

Vai ir kas pārbaudīts, ap 100 + EUR, kas tiešām ir stabils un negļuko?

 

Es ar to firmvēru pāršūšanu vairs negribu nodarboties - esmu gan visādus elecus uz raspberijiem licis, gan mēģinājis piemeklēt tiešām stabilas firmvēres uz ķīniešiem, salāgot tur visu, utt., bet nu jau tas apnicis. Gribās kaut ko reāli stabilu un strādājošu "out of box", kur par firmvērēm un apdeitiem rūpējas izstrādātājs. 4K gan jau ka vajadzētu...

Link to comment
Share on other sites

motleyman

Pilsētā runā, ka tieši no ķīniešu ražotājiem vislabākie ir MINIX. Bet nu cena jau arī attiecīgi augstāka. Un jā - lai nav  čakars ar muitām var izmantot arī viņu Eiropas veikala adresi  https://www.minipc-shop.eu/Android-TV-Box/ Pats lietoju Minix Neo U9-H jau pāris gadus. Sūdzību nav. Bet tas varbūt tāpēc, ka nečakarējos ar LV un RUS tv kanāliem, jo vienkārši neinteresē. Sportam abonēju Eurosport Player un Matchroom Live. Mūzikai un filmām attiecīgi simts citas legālas un ne tik legālas iespējas. IMHO & peace.

Link to comment
Share on other sites

2020.12.12. , 10:34, Stasss teica:

Izskatās, ka man TV arī prasās apgādāties ar kaut kādu boxveidīgo..

Reklāmā uzgāju šādu aparātu.

 Atskaņotājs Xiaomi MI TV stick - 1a.lv

Cērtams?

Nopirku tādu ko piespraust pavecam FHD teļukam, lai būtu bišķi gudrāks. Pirmo samainīju pa garantiju, jo negribēja uz 2,4Ghz WiFi strādāt, bet uz 5,4 gāja bez problēmām. Strādā uz viņa pagaidām viss kas ir mēģināts, Shortcut, Go3, Youtube, Ott player ar visādām plejlistēm. Kvalitāte laba, neraustās un nečakarējās, jā varētu gribēt nedaudz raitāku darbību virinot aplikācijas, bet normālai TV skatīšanai pilnīgi pietiek. Patīk pults, ērta un kvalitatīva. Pats puļķis ērti noslēpts TV ligzdā un barojas no TV USB porta. No mīnusiem drošvien būtu tas ka nav atmiņas paplašināsanas iespējas, un līdz ar to ierakstīt kaut ko nav kur, bet reāli nav arī bijusi vajadzība jo ir taču TV arhīvi un filmu nomas. Neslikts verķis par to cenu, kuru nopērc un lieto, bez šamaņošanas ar firmwārēm un kautkādām mega pultīm. Atbalasta arī HDMI CEC.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ts ir ļoti nepateicīgs konteiners. Pieļauju, ka vaina ir failā, palaid kkādu tsremuxeri, vai labāk iekrauj mkv ar mkvtoolnix.

Link to comment
Share on other sites

Ar lētiem gan dārgiem varbūt visādi. Pašam tikko nobeidzās Minix Neo U9-H . Laikam nosprāga pastāvīgā atmiņa. Nu cerēju ka varēšu pāršūt ar USB vadu, bet tālāk par 7% netiek un izmet kļūdu ka nevar ierakstīt. Cik sapratu no citiem bēdubrāļiem ar šādu kļūdu, ka šitādā gadījumā ... vai nu met ārā vai, tipa uz SD kartes izveidot  ELEC sistēmu un darbināt ka to SD karti izmanto ka pastāvīgo atmiņu. Citu variantu nav, ja neskaita atmiņas pārlodēšanu, bet tas tik tiem kam ir tādas iespējas. 

 'Pakasīju pauri'' un nolēmu pirkt citu. Ar lētajiem negribēju sasieties. Kad saku skatīties cik kādas maksā , nonācu pie secinājuma ka jāsaņemas un jāpērk kas labs, kurš der visam un iet labi. Beigās nopirku Nvidia Shild pro no Amazon. Teikšu kā ir : ideāla manta visām vajadzība. I ātrums, kad patin kādu filmu vai IPTV arhīva kanālu uz priekšu, zibenīgs, gan dzesēšana, kura regulējas. Tā ka spēles nespēlēju, tad nedzirdu to dzesēšanu. Ja būs velme var piepirkt kādu spēļu kontrolieri. Tam Shildam varot slēgt visādu citu ražojumus , ieskaitot P4.

 Cerams ka šī kastīte kalpos ilgāk nekā tie ķīnieši.

Link to comment
Share on other sites

Pastāstīšu arī savus piedzīvojumus ar android bokšiem, jo telluks ir vecs un saturs ir jābaro iekšā.

Kad iepriekšējais aizgāja skuju taku, nopirku pa 50eiriem Golden Interstar G-150 (vajadzēja ātri, jo sīcis pieprasīja multenes).

Baiss s*ds, softs kārās, filmas vidū pēkšņi kaut kāds troksnis... Vienu vakaru dzirdu, puxx. Domāju, tā kurš no tehnikas? Jā, s*ds ir devies labākos medību laukos īsi pēc garantijas beigām. Nu neko paķēru Xiaomi Mi Box S. Patreiz strādā zibenīgi. Vienīgās, ko piefiksēju, šis iet caur wifiju, un jā, vajadzīgs labs signāls. Bet otrs rūteris atrisināja visas problēmas.

 

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, oxygen teica:

Tā ka spēles nespēlēju, tad nedzirdu to dzesēšanu.

Vai pareiz saprotu, ka uz tiem boxšiem vēl var spēles gāzt pieslēdzot kontrolieri? Un kādā kvalitātē tad jautājums? Varbūt stāv līdzi konsolēm?🤔

Link to comment
Share on other sites

Nu par Nvidia laikam var vis kaut ko. Laikam varot arī kaut kādas ipašas no šo serveriem. Vismaz šim orģinālais kontrolieris laikam kā Sony. Bet tā ka varot pieslēgt visādus neoriģinālos ieskaitot P4 (gan oriģinālo gan ķīniešu pakaļdarinājumus) , tad ... . Vajag pastudēt 4pda  ko raksta. Nu tenozona vecis arī izķidājis .  Domāju ka liela priekšrocība būs laba dzesēšana un ātrs procis. Man gan  vairāk bildes kvalitāte, ja salīdzina piemēram ar Ugoos  X3 ( nu otrs kas stav pie cita TV). Būs , laikam jānopērk kāds kontrolieris , tipa šis.  

Labots - oxygen
Link to comment
Share on other sites

Skatos, visi te dažādus TV boksus pērk, bet man pagaidām nav saprašana, ko ar to iegūst? Varat divos vārdos izskaidrot?

Pats esmu uz TET optikas un IPTV adatas jau ntos gadus, ko es iegūtu ar šo kasti? Kādu kontentu  var skatīties? Kaut kādu maksas, bezmaksas? JA nopirktu kādu kasti, es tiktu no TET IPTV vaļā un par velti varētu skatīties kaut ko?

Link to comment
Share on other sites

Nu manā gadījumā vajadzīga kā Smart platforma priekš neSmart TV, lai var pētīt youtubi un online staffu iekš TV.

IPTV neko interesantu nesaskatu, protams var ņemties, ja gribas iesipt kapeiku uz standarta TV.

Bet palika interesants tas NVidia dzelzis..

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , Stasss teica:

Nu manā gadījumā vajadzīga kā Smart platforma priekš neSmart TV, lai var pētīt youtubi un online staffu iekš TV.

IPTV neko interesantu nesaskatu, protams var ņemties, ja gribas iesipt kapeiku uz standarta TV.

Bet palika interesants tas NVidia dzelzis..

Man tas TV maz vajadzīgs, vairāk sieva visādus ierakstus skatās. Es pats kompi esmu pieslēdzis un vis no kompja skatos uz TV.

Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , energys teica:

IPTV vaļā un par velti varētu skatīties kaut ko?

Nu manējais IPTV bija pa 1$ menesī, tagad pacēluši cenu līdz 2eur. Kanālu tur , bezjēgā. Laikam kādi 700 ( nu daļa atkārtojās, jo ir gan SD gan HD vieni un tie paši) Lielāka daļa HD kadi desmit varētu būt UHD.  Nu, jā pārsvarā Krievijas, Ukrainas, , bet irrietumu ārzemju, kur vari valodu izvēlēties tipa Discovery vai NG,  filmu un arī kaudzīte vācu . Trūkums-šim no Latvijas tik LTV1 un TV3 un bez arhīva. Priekš manis galvenais ka kaudze tie zinātnes un makšķernieku. Pats labākais ka lielai daļa divu nedēļu arhīvs- kad gribās atslodzi brīvā brīdi, tad vari pats izvēlēties ko skatīt. Cik tas pasākums legāls?- nu nezinu, bet pagaidām nav nobloķēts Latvijā. Priekš manis nekas nebūtu pretī par cenu tiem vietējiem IPTV, bet... nu izvēle ko skatīties , dikti kārna tā ka.... . Kas tas par IPTV, gan neteikšu, jo beigas vēl Latvijā nobloķēs labu servisu, bet ja uzinstalēsiet uz TVbox vai mobīlā OTT-play , tad tam jau izvēle ir kādi 29 populārākie maksas ar aprakstiem(cenas, piedāvājums),tālāk gan jau atradīsiet

 Otrais -gandrīz jebkuru filmu , arī izmantojot tiešo torrent skatīšanos.  Tie softi ir vairāki. Gan maksas servisi , tipa netfliks, gan bezmaksas , tipa HDVideobox (ja grib arī lai tas meklētu torrentos, tad bija janopērk pa nelielām naudiņām pro versija (vai arī...). Nu ja vēl izmanto balss meklēšanu, tad var ''pilnīgi izlaisties''. Principā ar to TV box pilnīgi pietiek visām mājas izklaidēm kur iesaistīts TV (arī trenkāt spēlītes). Viens no sarakstiem šeit.

Par tiem filmu softiem ir arī tehzona apskats.

Labots - oxygen
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

2020.12.11. , 16:25, Chocoton teica:

a kalab tev vaig no eiropās

lai nav jāgaida 2 mēneši

Link to comment
Share on other sites

2020.12.11. , 22:28, Dexs teica:

Kāpēc vispār gribi mainīt Mi Box?

Man viņa nepatīk, jo gļuko:

1. ieslēgšanās - praktiski nekad neieslēdzas ar pirmo pogas spiedienu, vismaz 2-3x jāspiež, reizēm arī tas nepalīdz, jāizrauj vads no rozetes (restarts). Indikācijas led arī pa gabalu nav redzams, katru reizi, jāiet klāt, lai redzētu vai ir ieslēdzies, jo TV jau arī ar pāris sekunžu aizturi reaģē.

2. Youtube - reizēm kategoriski atsakās rādīt konkrētu video, kuru var mierīgi atvērt telefonā vai datorā. Ja mēģina kādu video tīt uz priekšu vai atpakaļ, tas parasti beidzas ar kastes restartu;

3. Kodi - klučojas bilde ik pa laikam, skatoties no NAS. Risinājumu tā arī neatradu šai problēmai. VLC rāda normāli uz tās pašas kastes, bet KODI interfeiss man patīk labāk.

4. Balss meklēšana mani nesaprot. Varbūt man dikcija sūdīga.

pirms 14 stundām , energys teica:

no kompja skatos uz TV

Reāls čakars, salīdzinot ar TV boksi

Labots - ivo
Link to comment
Share on other sites

Es arī neesmu redzējis android kasti kura negļukotu..sākumā iet raiti, kad ilgāk paslogo - visas lago ni vismaz tās ko esmu spaidījis. 

Kāds ir čakars no datora > imho nekāds - ar pulti pamodni no slīpa ( rakstīšanai izmantoju mazo bezvadu klavu ar tačpadu). Kodi un medija pleijieriem - win media pulti vai universālo. Kāds tieši čakars, nesaprotu... Man tv kompis gadiem stāv sleep modē, tikai pie win updeitiem tiek restartēts. 

  • Patīk 2
  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...