Jump to content

Endoskops, kamera-zonde.


Edis7
 Share

Recommended Posts

Lūgums foruma biedriem jaunizveidotā tēmā,un kuri jau lieto šādu ierīci, VIspirms dalamies ar  pieredzi, plusiem/mīnusiem, ieteikumiem modeļa pirkuma izvēlē, :)

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Kādām vajadzībām? Medicīnā un veterinārmedicīnā ir citi standarti līdz pat monitora krāsu kalibrācijas prasībām. Cauruļu, ieskaitot vītņotās, inspicēšanai ir citi kritēriji aparatūrai un nedaudz cits nosaukums. 

Galvenie principi paliek tie paši. 

 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Čoms bija pasūtījis no bangood.com pa kaut kādiem 15 eirikiem. Nepateikšu tieši kādu. Šamo tur kā skudru pūznī. Patestējām. Problēmas sākās, ka nācās meklēt telefonu, kam virsū piektais androīds, citādi nestrādāja. Varēja jau saredzēt kaut ko. Pieliekot galā ķeksīti (oriģinālo) varēja atslēgu saišķi no ūdens notekas izvilkt. Šis gribēja kaut ko pa hidrauliskas iekšām vērot. Un tur toč nederēja. Bilde pasūdīga.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nopietnus uzgaļus pat Ķīnā zem 150 eirikiem nedabūt. 

Sausām sistēmām tehnikā izmanto citus devaisus kā slapjajām vidēm. 

Ir kādreiz nedaudz paskatītas prasības medtehnikai vs sausām sistēmām ne med tehnikai un medtehnikas prasības likās vismaz 2x apjomīgākas. Pieredze nedaudz bijusi ar sauso sistēmu cauruļu vizuālai inspekcijai, nevis  medicīnai vai citai biol videi. Tur to īsti par endoskopu arī nesauc.

 

  • Patīk 1
  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Ar augstākminēto verķi paredzamā darbība- novērtēt zobsiksnu pievadmehānikai, ķīļsiksnu pievadiem nebūs, bet neizslēdzu iespēju inspicēt lauksaimniecības tehnikas pozīcijas. Jebkurā gadījumā, rakstam un dalamies ar praktisko pieredzi mūsu rīcībā esošajiem instrumentiem :) un komentējam +/- par katru no viņiem! 

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Cik lieli atvērumi ( spraugas )mehānismos, novērošanas iespēju apsvēršanai derētu zināt. Tas ar ko bijusi darīšana, tika izmantots cauruļu ar diametru 15 mm - 100 mm iekšējo virsmu vizuālai  inspicēšanai sausā sistēmā. Sen nekas tāds nav darīts, bet ja vajag, varu apvaicāties. Devaiss 2008 - 2016 perfekti darbojās, nezinu kā tagad, vairs tur nestrādāju. 

 

Labots - rnxx
Link to comment
Share on other sites

Ar šādu vaidzēt būt gana i auto i bio  vaidzībām !  :)

lejupielāde.jpg

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...